Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)

o domači in tujih nogometnih ligah ter o ostalih športih
User avatar
Tišipas
Posts: 121
Joined: 01 Aug 2013, 11:52
Location: Zagorje
Has thanked: 1 time

Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)

Post by Tišipas »

Je pa tud res, da v reprezentanci nimamo več tistih, ki so znali zadet za 3... tud kadar je bil nad njimi hud pritisk. Lakovič in Nachbar sta mela vedno mirno roko, recimo... Škoda, se pozna, da nimamo izkušenj. :( Omić bi mogu bit dost večji dec pod košem, škoda, res škoda. Sej, če potuhtam še enkrat, letos sploh nimamo pravih centrov, groza. :sad:

Bi bil pa res srečen, če bi se nam pa v 1/4 odtrgal :D Ampak ajd, najprej bo treba dat kej v koš v 1/8...
User avatar
Grugar
Posts: 332
Joined: 13 Aug 2010, 10:17

Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)

Post by Grugar »

Prav ničesar ni Omić kriv, še najmanj pa dejstva, da je prvi in edini center slo repke; žal boljšega letos ni bilo na voljo. Kdor vsaj malo spremlja igre v njegovega kluba, lahko mirne vesti izjavi, da je odigral nad pričakovanji.

Vsega je kriv Zdovc. Ne moreš tako pomembne tekme (in po pričakovanjih tesne ) odigrati s PETIMI igralci za TRI bekovske pozicije, sploh ob dejstvu, če so med njimi igralci kot so Klobučar, Lorbek in Murić.. Od slednjih treh ima pa samo Lorbek določene izkušnje, kvalitete pa žal premalo...

največji greh je pa pustiti na klopi igralca, ki je vajen igrati takih tekem, igralca, kateremu 20 000 ljudi skandira po takih tekmah, igralca, ki bo oktobra zopet glavni igralec Crvene Zvezde v Evroligi.. Tako kot lani, ko ga je Boža šparal in forsiral Lorbka.... Oktobra je pa bil Blažić glavni igralec Zvezde v Evroligi, Lorbek, pa še zmeraj ni kluba našel :mrgreen: .. Dokler se ga ni usmilil današnji trener slo repke v svojem klubu...

Seveda se ne sme v zadnji četrtini poslati igralca v igro, ki prej ni NIČ igral in je dobesedno mrzel.... zaradi tega pa tudi pike niso dali, ker se se skoncentrirali na brata Dragić, tretji bek, ki je bil v igri pa ni pokazal dovolj ..

če ima Zdovc kaj ponosa bo po prvenstvu odstopil s funkcije.

p.s.
Se je pa nekaj podobnega lani pripetilo na prvi tekmi ABA lige proti Ciboni, ko so 20s pred koncem dosegli prvi koš v zadnji četrtini.. Razlogi so bili pa malo drugačni
All rights reserved.
User avatar
zrim92
Posts: 728
Joined: 20 Jun 2009, 18:22
Location: Gorenc
Contact:

Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)

Post by zrim92 »

Grugar wrote:Prav ničesar ni Omić kriv, še najmanj pa dejstva, da je prvi in edini center slo repke; žal boljšega letos ni bilo na voljo. Kdor vsaj malo spremlja igre v njegovega kluba, lahko mirne vesti izjavi, da je odigral nad pričakovanji.
agree! Omić je še najmanj kriv.

Zanimivo kako se po slabih 10min najde toliko folka samo da pljuva čez igralce. Prej pa cel prvenstvo nič, ki so ga zaenkrat odigrali nad pričakovanji. Vsak, ki se malo spozna na slovensko košarko ve, da to ni več to. Pač nimamo več tako kvalitetnih igralcev kot smo jih imeli do sedaj. Jaz s tako ekipo nisem pričakoval niti pol tega kar so do sedaj naredili. Prav veliko boljše ekipe se pa trenutno tudi ne da narest.
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)

Post by AlexAK »

Če se mi kdo želi pridružiti na NBA Fantasy - http://games.espn.go.com/fba/tools/join ... eKey=69a60

Draft je 12. oktobra, podrobnosti pa na linku.

Igramo zares, ni vam pa treba :) Tud draft lahko spustiš pa bo avtomatični.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
repe
Posts: 539
Joined: 01 Nov 2007, 18:54

Re: Košarka(slo.reprezentanca,NBA,...)

Post by repe »

[youtube]-S_soY5Jg_Q[/youtube]
Kralj Popp :D
Post Reply