Re: Govorice
Re: Re: Govorice
http://it.violachannel.tv/vc13-dettagli ... elsea.html
Fiorentina že potrdila prestop Alonsa v Chelsea
Fiorentina že potrdila prestop Alonsa v Chelsea
A je kdo spremljov PSG v ligi? Da bi lahko bolj podrobno rekel a je Luiz kaj napredoval? Sicer je Ligue 1 slabo merilo. Zanima me namreč ker glede na igre, ki jih je nazadnje kazal pol je to bolj nakup v sili. Je pa borec in Conteju zgleda to paše bolj kot skill .
CFC
V nedeljo je Luiz odigral katastrofalno. Zakrivil penal, kup napak.... L`Equipe ga je ocenila na 2/10!
It`s not just supporting, it`s obsession...
Luiz je zelo labilna oseba (se lepo vidi ob porazih/zmagah kako vseskup dojema), kar ima dolocen vpliv tudi na njegove predstave. Lahko odigra zelo vrhunsko (90% tekem je taksnih), vcasih ga pa ze neka malenkost iztiri in gre vse se samo navzdol. Ce ima slabo tekmo, je to res zelo, zelo slaba predstava (Bra-Ger, PSG-Barca, Monaco ta vikend). Na sreco je taksnih tekem malo, vendar pustijo zelo slab vtis.
Golobi v jugozahodnem delu Londona so ze napovedali evakuacijo. Upam, da je strah neupravicen
Edit: Chelsea na svojem twitter accountu objavili: 'More news to come...'
Golobi v jugozahodnem delu Londona so ze napovedali evakuacijo. Upam, da je strah neupravicen
Edit: Chelsea na svojem twitter accountu objavili: 'More news to come...'
fak kok dogajanja, pa glih danes sem od petih do devetih v službi. Tole je raj za takšne kot sem jaz Boljh napeto kot sama tekma ajde nismo še konc
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Baje je Rodriguez zapustil trening kamp v J Ameriki (ne vem kje točno je bil, Kolumbiji)? Ampak ne spremljam ravno non stopbork wrote:URADNO: Luiz potrjen na Chelsea TV.
Bo zanimivo videt, ce je to to, al nas se kaj caka. Sissoko?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Hjaa, glede Hamesa ni nic konkretnega. Nek posnetek Mendesa je, kao vceri zvecer, kjer izjavi, da James ostaja v Realu.
Danes prakticno noben kredibilen medij ni porocal, da bi se kaj glede Jamesa dogajal.
Potem so sicer prisle neke informacije ven, da bi deal sel skozi, ce bi Chelsea placal 70m, ki pa jih z nakupoma Luiza in Alonsa ne bo vec imel.
Potem se neka slika kao na getviku v Londonu, sam ni potrjena verodostojnost.
Moje mnenje - nic ne bo, niti ni denarja, ker smo ze krepko cez 100m, prodal se pa skoraj nic ni.
Mogoce bodo se spraskali za kaksnega vezista 25-30m, sam tudi to ni ravno verjetno.
Danes prakticno noben kredibilen medij ni porocal, da bi se kaj glede Jamesa dogajal.
Potem so sicer prisle neke informacije ven, da bi deal sel skozi, ce bi Chelsea placal 70m, ki pa jih z nakupoma Luiza in Alonsa ne bo vec imel.
Potem se neka slika kao na getviku v Londonu, sam ni potrjena verodostojnost.
Moje mnenje - nic ne bo, niti ni denarja, ker smo ze krepko cez 100m, prodal se pa skoraj nic ni.
Mogoce bodo se spraskali za kaksnega vezista 25-30m, sam tudi to ni ravno verjetno.
- Trivinho
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 36 times
pismo mal sm skeptičen glede luiza, ampak glede na to da je Zouma poškodovan in nevem če bo prpravlen igrt saj še kšn mesc, Terry pa Cahill sta mal padla v formi ampak Luiz pa Cahil bi znala dobr igrt skupi saj smo z njima dvema v finalu lige prvakov zmagal bajern...zdaj si še Jamesa želim naj dajo teh 50 miljonov + 10 za bonuse in mamo igračino...za 10 let
Bogi Kante. Že tko mora pokrivat za zdajšne branilce, mi mu pa poturimo še Luiza. Da vidimo, kako se bo izkazal z takšno protekcijo pred njim. Sigurno je ball-playing defender, amapak zelo nekonstanten, nezanesljiv etc.
Nikakor si ne predstavljam Zoumaja in Luiza ali pa Zouma-Luiz-Christensen.
Edit: Nekdo je vprašal kdaj se zaključi prestopni rok. V Angliji danes ob enih po našem času (medical je lahko kasneje). Ni pa dodatnega prestopnega roka za posoje v nižje lige kot sem omenil pred nekaj dnevi. Torej če ni podpisa danes do enih, ostaneš v klubu do januarja
Nikakor si ne predstavljam Zoumaja in Luiza ali pa Zouma-Luiz-Christensen.
Edit: Nekdo je vprašal kdaj se zaključi prestopni rok. V Angliji danes ob enih po našem času (medical je lahko kasneje). Ni pa dodatnega prestopnega roka za posoje v nižje lige kot sem omenil pred nekaj dnevi. Torej če ni podpisa danes do enih, ostaneš v klubu do januarja
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Sissoko je baje v pogovorih z Evertonom. Najprej Gueye, sedaj se Sissoko, obdrzali vecino top igralcev + Koeman faktor. Letos 6-7., leto bi pa ze top4 lahko naskakovali.
Sanjski prestopni rok bi bil, da sedaj nekako prodamo Mikela in pripeljemo Sissokoja namesto njega
Sanjski prestopni rok bi bil, da sedaj nekako prodamo Mikela in pripeljemo Sissokoja namesto njega
NUFC hoče 30 miljonov funtov za Sissoka, lahko se ga izpača v 6 letih. Chelsea upa, da še danes do 23:00 uredi posojo branilca Aymen Abdennour.
[youtube]yoHZcs-F_6Y[/youtube]
Z vrnitvijo Luiza odhaja na posojo Miazga in sicer v Espanyol.
V angliji se zaključi poletni prestopni rok ob 23:00 po našem času.
[youtube]yoHZcs-F_6Y[/youtube]
Z vrnitvijo Luiza odhaja na posojo Miazga in sicer v Espanyol.
V angliji se zaključi poletni prestopni rok ob 23:00 po našem času.
Zaključi se ob 01:00 po našem časurover wrote: V angliji se zaključi poletni prestopni rok ob 23:00 po našem času.