CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu

Kakšno je vaše stališče glede Lamparda?

Lampard mora ostati
16
76%
Lampard OUT
5
24%

Total votes: 21

mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21

Post by mlinko »

Najbol! Dons kuram nebi pomagov tud Dirty Harry.

@sigismund tud jest po nevem katerem krogu z dobrimi občutki v vikend prenose :D.

Sent from my HD1913 using Tapatalk
CFC :cfc01:
n1i9k9o6
Has thanked: 80 times
Been thanked: 96 times

Post by n1i9k9o6 »

Fak,prej bom dočakal penzijo kot pa en derbi ki ga ubijemo u zgodnji fazi pa da lahko zadnjih 30 minut spremljaš umirjeno :D
Drugače pa super,malo smo popustil u drugem polčasu ajde,ampak vseeno dovolj dobro,ampak res na zaključkih bo treba ogromno delat,mel smo šanse da bi ubil tekmo res zgodaj pa nekako malo preveč cincavo deluje use skupaj ampak okej,s časom bo to šlo na bolje upajmo.
Napredek tako taktično kot borbeno zelo viden. :cfc01:
Chelsea_fan
Has thanked: 29 times
Been thanked: 57 times

Post by Chelsea_fan »

Jutro,

odlična tekma, res zelo zelo zadovoljen kako so naši fantje grizli vedno in borbali za vsako žogo.

Moram pa pohvalit Tuchla. Za zdaj odlično vodi našo ekipo. Vnesel je neko svežino in se mi zdi, da so igralci tudi začeli bolj grizti.

Kaj mi je pa najbolj všeč je to, da je taktično izkoristil to, kar ima na voljo. Ni mi bilo jasno zakaj Lamps usaj eno tekmo ne poizkuša z drugo postavitvijo. Tuchel je prišel naredil postavitev približno kot Conte, ko smo osvojili ligo. Včeraj je po mojem okusu naredil vse prav. Werner v špico, čeprov ni v neki formi je odlično pritiskal obrambno linijo potem postavitev zopet Alonsa, ki igra kot drugi igralec. Vrača se v obrambo pomaga spredaj vse pač, menjava Kovačiča, ki je bil izmučen s Kantejem. Edino menjava Silva - dansko drvo mi ni bila ušeč ampak ok :)

Skratka kakor kaže imamo trenerja, ki razume nogomet in taktiko imamo igralce za najvišja mesta tako, da se lahko veselimo naslednjih tekem.

Upam na kakšno tekmo z večjo razliko tako, da se Wernerju in ostalim še odpre.

:cfc01: :cfc02: :cfc03: :cfc01: :cfc02: :cfc03:
BLUE IS THE COLOUR!!!
blueboy11826
Has thanked: 100 times
Been thanked: 44 times

Post by blueboy11826 »

Res je super odigrano, upam pa v prihodnosti, da si začnemo ustvarjat več resnih priložnosti (mislim da sigurno bomo, ko se sistem mal uigra in ustali).
James se mi je zdel sploh odličen, v obrambi in napadu ga je blo dost.
Werner je dobr pritiskal, izsilil penal, ampak kako slabo je zgledal z žogo v nogih joj.. mal samozavesti pridobit pa bo super za v ta sistem
Alonso tko ku si reku chelsea_fan deluje boljše, čeprav v obrambi mislm, da nikoli ne bo dost dober, nekajkrat se je zmedu (najhuje takrat, ko je Vinicius streljal z glavo. Res je blo vidno, da bo šlo za predložek on pa se je ustavil 5 metrov pred igralcem, ki je podajal). Vseeno dosti boljše kot smo ga bli do zdej navajeni.
Kaj pa pravte o Jorginhu zdej pod Tuchlom? Mislm da tut on zgleda boljše kot prej, ampak čez njega še vedno vse teče res počasi. Glede na to, da pa Kante ni glih v življenjski formi, bi blo fajn tuki ob Kovačiču sprobat še koga - recimo Mounta, ki bi prnesu na sredino mal življenja, obramba pa tko al tko deluje dobro zaenkt
KTBFFH
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Zaenkrat mi je Tuchlov sistem izredno všeč. Čeprav je zapisano kot 3-4-2-1 večkrat na igrišču izgleda kot 3-4-1-2 včeraj se je lepo videlo sploh ob presingu da sta CHO in Werner bila višje,Mount pa za njima,visoko pa zaradi 3 centralnih branilcev pritiskata tudi wingbacka.
Všeč mi je, da Tuchel izvaja ta presing in tudi presing takoj po izgubljeni žogi,zdi se mi tudi da mamo primerne igralce za tak sistem in način igre.

Naveza Jorginho-Kovačić mi zaenkrat deluje vrhunsko. Sploh včeraj v drugem polčasu, ko so Spursi na momente stisnili višje se je Jorginho približal obrambi,Kovacic pa stopil visje in smo z 2-3 podajami z lahkoto izigral ta presing.
Se mi zdi,da Jorginho zadnje 3 tekme igra odlično, se nekako ne bi strinjal, da je prepočasi premikal žogo. Zdi se mi, da Mounta in Havertza Tuchel vidi višje,saj sta bolj ofenzivna, Tuchel pa običajno rad igra z 2 bolj centralnima/defenzivnima in enim bolj ofenzivnim vezistom,ne glede na formacijo.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

No,sicer bom pa malo se pocakal na takticne analize sky sportsa in podobnih strokonjakov,mogoce sem kaj spregledal ali pa narobe videl.
RedMiner
Has thanked: 21 times

Post by RedMiner »

Danes malenkost drugace:
Mendy
Azpi-Christensen-Rudiger
James-Kova-Jorginho-Chilwell
Mount-Giroud-Werner
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Mendy;Azpi,Christensen,Rudiger;James,Jorginho,Kovačić,Chilwell;Mount;Giroud,Werner.
BOŠTAJ

Post by BOŠTAJ »

Postava všečna, samo obramba me skrbi, da je kot švicarski sir :-o
Bi pa raje videl v prvi še CHOja in pa Ziyecha. Upam, da Tuchel ne podcenjune SHU, ker potem smo opleli. Lahko pa da sploh ne bo rabil CHOja in Hakima, predvsem CHOja lahko kakšno tekmo spočije. Gremo na zmago, drugo danes ne pride v poštev :cfc01:
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

CHO in Alonso sta po besedah Tuchla na klopi zaradi počitka. Ve kdo kaj je s Pulisicem?
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Ne najboljši polčas,se mi zdi kot, da smo Sheffield malo podcenjevali in da niso pričakovali tako agresivne igre.
Kar nekaj sreče smo mel z ofsajdom pri penalu,je pa treba pohvalit lepo akcijo,upam da asist Wernerju da malo samozavesti. Giroud mi ne deluje pravi.
RedMiner
Has thanked: 21 times

Post by RedMiner »

Tako hitro podarjenih golov v tako kratkem času pa ne vidiš vsako tekmo :)
BOŠTAJ

Post by BOŠTAJ »

Odkar je Tuchel na klopi, je Rüdiger prvi igralec, ki je dal gol CHELSEAju :ava:
bork
Has thanked: 32 times
Been thanked: 52 times

Post by bork »

Chelsea since Thomas Tuchel's first premierleague game:

Fewest shots on target faced per game

Most touches in box per game

Most points in premierleague

10 points from 4 games
3-more than in Frank Lampard's final 8 games

Kje ste pa kej Wernerjevi hejterji te dni? :roll:
chelsea boy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 14 times

Post by chelsea boy »

Danes bi res za koga težko rekel, da je bil slab, še vedno pa bi lahko kakšno tekmo že malo prej zaključili. Še Rudiger je res slabo posredoval pri avtogolu, ampak je kar nekajkrat blokiral nevarne strele. Werner danes res med boljšimi, še vedno pa mislim, da je imel precej sreče, da je tam vratar posredoval kot je, saj si je žogo brcnil preveč v stran.
Post Reply