CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
User avatar
ndm
Posts: 70
Joined: 08 Jun 2008, 19:08
Location: Mozirje
Has thanked: 3 times
Been thanked: 13 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by ndm »

Pa dejte no mir s takimi izjavami “svaka čast spursom” pa nevem kaj vse. Svaka čast za kaj tocno??? Mislim res ne razumem nekaterih.
Dali so gol iz pol priložnosti, ko se je žoga po sreči odbila in popolnoma spremenila pot. Dali so 2. Gol iz protinapada, ko nas je rešil centimeterski ofsajd. Kolikokrat smo imeli mi enako situacijo v zadnjih letih??? Gremo naprej. Čisti rdeč karton za Udogija v prvem polčasu, ki ga ni dobil. Vsaj rumen karton za Romera, ki je tako ali tako debil z njegovim obnašanjem. Čisti rdeč karton in penal! Da o tem ne govorim, da smo še imeli 2-3 zelo lepe priložnosti, da damo gol za 1:2 v prvem polčasu. Drugi polčas, spet neumnost spursov za rdeč karton. Od tu naprej pa neumno igranje visoke zadne linije in nabijamje dolgih žog ter 2 priložnosti iz prekinitve kjer realno manjše število igralcev nima takšne vloge kot v igri. In zdej meni razložite zakaj točno si zaslužijo spursi nevem kakšne pohvale? Mogoče zato, ker so zgubili tekmo 4:1? P**** sej pa smo mi tudi morali odigrat nekaj, da smo jih prisilili v rdeče kartone. Na koncu tudi zabili 4 gole in imeli še ogromno priložnosti. Velikooooooo je prostora za napredek, ampak se mi ne da spuščati v te zadeve trenutno. Me zanima, ce bi kdo od vas/nas ploskal na stamford bridgu ko bi dobil 2 rdeča kartona in 4 gole, ker so se igralci “borili”…
Prosim vas nekatere ne vsako tekmo gledat samo to kako bo nekdo kritiziral pa iskal neko negativno energijo. Seveda, izražam samo svoje mnenje. Še enkrat ponavljam, veliko prostora za napredek in dela nas čaka, res zelo veliko! Ampak nekateri komentarji me kar pogrejejo, ko jih preberem
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by bork »

Hvala ndm, da je še nekaj razuma tu gor. Tudi mene so pogreli komentaji nekaterih, ki še v dobrih stvareh iščejo samo slabo.

Če bi bila obratna situacija, bi pa brali in poslušali, kakšni debili so naši igralci in trener, kako neumno smo se lotili tekme, kako je Tottenham 5 razredov boljši, kakšen amater je Poch, ker je igral z visoko linijo po izključitvah ipd.

Aja, pa da ne govorim o tem, da je par tednov nazaj Tottenham igral doma proti Liverpoolu z dvema več in pazi, Liverpool je tekmo z dvema manj obrnil iz 2:1 na 2:2. Kaj je potem šele Tottenham, če smo že mi kao slabi?

Kakorkoli smešno se to sliši… s psihološkega vidika je težko igrati 9:11, ker veš da imaš ogromno za izgubiti, medtem ko nasprotnik nima nič. S tem da vsaka izgubljena žoga pomeni izgubljeni dve minuti.
User avatar
demiensatlier
Posts: 663
Joined: 03 Aug 2010, 17:53
Has thanked: 28 times
Been thanked: 11 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by demiensatlier »

Tekmo bi res lahko odigrali bolje, bolj natačno pri teh podajah v prostor, ki ga je bilo neskončno veliko, ampak na koncu smo vendarle zabili 3 gole z 2 igralcema več čeprav smo se tresli še v sodniškem podaljšku, zato ta "vsa čast spursom", ker so dejansko bli blizu da nam zabijejo za 2:2 in mi bi se lahko pogreznili v zemljo. So pa precej groba in nesramna ekipa in edino prav da so dobili 2 rdeča. Pri nas spet veliko kompliciranja Sterlinga, Jacksona, da ne govorim o Mudryku ki je spet odigral kot da prvič brca žogo. Še dobro da je bil nasprotnik tako odprt, proti kakemu Wolverhamptonu ali bolj zaprtemu nasprotniku zelo dvomim da bi znali tole zmagat. Lepo da proti boljšim ekipam igramo kar dobro, jezi me to da proti slabše rangiranim ne zadevamo veliko. Zdrav Nkunku in mislim da smo lahko tud 50%boljši. Zanimivo bo videt kako se bomo odrezali proti Cityju.
User avatar
Trivinho
Posts: 1417
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 66 times
Been thanked: 20 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by Trivinho »

Mal mi je smesno ko vidm da nesprjemete slabe igre, js nism fan Totenhama niti bilo katerega drugega kluba razen Chelsea v angliji.
Ce pa pohvalimo njihovo igro je pa neko spostovanje za njihovo predstavo, ker vsakega nasprotnika moras prvo spostovati.
Ndm in bork in se kdo post leti na mene ker sm pohvalu igro spursev.
Ampak da ne vidite slabe igre in neuigranosti se mi zdi pa da ste slepi da tega ne vidite, ko bo pa nasa igra za pohvalo tudi ce zgubimo bom pa pohvalu igro...
Zdej lahko recm samo hvala za 3 tocke ampak za igro nism zadovoljen ker smo imeli res sreco za to tekmo, bojim se pa naslednje tekme k je lahko spet zguba tock in smo spet tam kjer smo ze 2 let, brez napredka..ena lastovka ne prinese pomladi...zato pravim vsaj 10 minimalno tekm v nizu zmag zelim vidt da mam neko upanje za boljsi jutri...dokler pa so take tekme s tako igro sm pa se vedno razocaran in nevidim napredka..
User avatar
ndm
Posts: 70
Joined: 08 Jun 2008, 19:08
Location: Mozirje
Has thanked: 3 times
Been thanked: 13 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by ndm »

@Trivinho ti nevem a ne beres komentarjev ali jih ne razumeš? Nihče ne trdi, da je igra fantastična, odlična ali karkoli. Kdo je kjerkoli omenil kaj podobnega? Igra je na trenutke dobra na trenutke pa slaba. Jaz ti poskušam samo dopovedat, da spursi niso dobili rdečih kartonov pa 4 golov zaradi sebe ampk zato, ker smo jih mi izvali v to. Torej nismo odigrali katastrofalne tekme kot želite nekateri prikazati. Preveč posplošuješ in trmasto vstrajaš pri eni in isti stvari.
Primer: nevem kolikokrat sem prebral na forumu, da si nekdo želi napadalca, ki bo na pravem mestu in pospravil žoge v gol iz 5m, ker si ustvarjamo ogromno priložnosti. Zabije Jackson 3 gole iz blizu pa spet ni dovolj… pa da smo si jasnem, meni osebno ni najbolj všeč Jackson. Ampak pogledam realno na stvar. Če je bilo včeraj tako lahko dat gol potem ne vem zakaj ni dal Sterling 3 komade? Pa zakaj ni dal Son 3 komade, če smo tako slabi?
User avatar
Trivinho
Posts: 1417
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 66 times
Been thanked: 20 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by Trivinho »

Đekson je dobu gole na pladnju ki bi lahko zadel vsak povprecen igralec, solska akcija to se uci v juniorjih.
Pa tudi prostor je meu tak da si je lahko zbiral kje se bo postavil, dokler ni bilo igralca manj pri totenhamu djeksona ni bilo nikjer in zgubljen.
Tekma je bila pa zgleda preiskusnja VaR tehnologije ker toliko zapletov okoli Vara in se vedno ni glih 100% odlocitev pravilna je pac sla sreco na naso stran.
Da se pa treses 20 minut pred koncem tekme z 2 igralcema vec je pa kr zaskrbljujoce, nasledna tekma je City.
Resi nas edino spet kaksna sreca kot vceraj, drugace pa hallanda nasa obramba nebo ustavila nazalost.
User avatar
RedMiner
Posts: 1145
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by RedMiner »

Fix, sej nam je dal že 10 golov v medsebojnih tekmah #sarcasmpress
User avatar
mlinko
Posts: 468
Joined: 17 May 2012, 15:40
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by mlinko »

Mogoče je/nas je nekater zmotil včeraj to, da dejansko proti kateri koli ekipi, z enako igro, včerja iztržimo max remi. Pač imam občutek, da je bila naša zmaga splet okoliščin in iz tega razloga imam grenak priokus. Kakor koli obrnem imam občutek, da smo zmago dobili ne pa jo priigrali. Ker po nekem čudežu se Son znajde v offside-u in so mu razveljavili gol za 2:0. Potem so pa iz nekega razloga majstri ratali čist živčni in so se odločil, da te tekme ne bodo zaključili z 11 igralci. Od tu naprej pa pride na vrsto naša dobra igra za zmago.

Jacksona sem pa pač zato izpostavljal, ker glede na prikazano pri nas, roko na srce, vsa njegova veseljačenja izgledajo patetična. Vsi vemo kaj je sposoben zajebat in da potem samozavestno teče in se veseli v stilu CR-ja (pa nisem fan). Bruka. Be humble pa zaploskej. Ker trenutno maš verjetno na YT več kompilacij za******h šans kokr pa golov. Spomnem se Timota. Pri vseh zabitih in razveljavljenih golih, vseh vratnicah. Se nikol ni tko šopiru pri golu.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

CFC :cfc01:
User avatar
Trivinho
Posts: 1417
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 66 times
Been thanked: 20 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by Trivinho »

Dobr in realen post milinko.
Eni pa si se vedno zatiskate oci in verjamete da je ta ekipa chelsea dobra.
Mogoce imensko imamo res dobro ekipo ampak na terenu igrajo brez kemije in niso povezani.
Vcasih smo mel hrbtenico in liderje v ekipi, tukaj pa zal nevidim ne liderjev ne igralcev ki so zmozni nositi breme, Thiago Silva je pa pac zrel za penzijo in je par let prepozn prsu v ekipo.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3567
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 38 times
Been thanked: 58 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by sigismund »

WHAT? A si si sploh pogledal kakšen derbi letos?
Seveda, pogledal sem čisto vse tekme od 1. do zadnje minute.
Edit: sem videl, da si že zgoraj odgovoril, da si se zatipkal :)
All good. :cfc01:

Aja, pa da ne govorim o tem, da je par tednov nazaj Tottenham igral doma proti Liverpoolu z dvema več in pazi, Liverpool je tekmo z dvema manj obrnil iz 2:1 na 2:2. Kaj je potem šele Tottenham, če smo že mi kao slabi?
3 tedne jih je celotni nogometni svet drkal da so kot slon na vrhu drevesa, nekako je prišel gor ampak bo slej ko prej padel dol, da nimajo winning mentalitija v glavah, kaj šele v krvi ker so majhen patetičen klub.
Kakorkoli smešno se to sliši… s psihološkega vidika je težko igrati 9:11, ker veš da imaš ogromno za izgubiti, medtem ko nasprotnik nima nič.
Drži, ekipa overall še nima toliko izkušenj da bi v tako priložnost šla samozavestno kot bi šel recimo nek Liverpool ali pa City, kar je logično. So pa eno tako izkušnjo sedaj dobili, kar je super. Po drugi strani pa bi moralo biti 9 na 11 težje za Spurse kot za nas. Image


Mlinko in demien +1, zaobjela sta nekako večino tega kar želi povedat del Chelsea communitiya ki je nad zmago seveda noro vesel, ostaja pa grenak priokus katerega želimo izpostavit in konstruktivno predebatirat.

User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by bork »

Še vedno ne štekam, zakaj bi bil grenak priokus?

Dogodki, ko je še bilo 11 v 11:

1. Gol Kuluševskega iz odbitka - sreča za Tottenham

2. Gol Sona iz ofsajda - sreča za nas

3. 1v1 zapravi Jackson

4. Udogie štart za rdeč karton, a ga ne dobi - sreča za Tottenham

5. Nešportno brcanje Romera, ne dobi rdečega - sreča za Tottenham

6. Razveljavljen gol Sterlinga - sreča za Tottenham

7. Razveljavljen gol Caiceda - sreča za Tottenham


Šele na tej točki so ostali z igralcem manj.


Skratka, razen gola Kuluševskega iz odbitka in padca v igri Chelsea, ki je sledil golu Kuluševskega in je vsega skupaj trajalo 10 minut, so bile, dokler je bilo 11 v 11, vsaj 4 situacije, ko je Tottenham imel neverjetno srečo.

Ko so enkrat imeli igralca manj, pa je do polčasa sledil še en razveljavljen gol Chelseaja in 2 neverjetni priložnosti.

Ok, v drugem polčasu so bili naši po izključitvi Udogia zopet cca 10 min v krču, kar je logična posledica pomanjkanja samozavesti. A se jim je nato odprlo... in če bi igrali še 10 minut, bi zabili še 2 gola.
User avatar
mlinko
Posts: 468
Joined: 17 May 2012, 15:40
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by mlinko »

Sej pravim nekateri imamo tak občutek. Jest sam pravim, da od razveljavljenega gola Son-a naprej je šel Tottenham v self destruct mode in nam pomagal. Tukaj ne gre za to al so imeli oni al mi srečo. Poleg tega pa vsaka normalna ekipa bi parkirala avtobus v drugem polčasu in mi ga s tako igro, ki jo mi trenutno prikazujemo pač ne bi dali. Še Poch je baje o tem raglabljal pred tekmo.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

CFC :cfc01:
n1i9k9o6
Posts: 1575
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 38 times
Been thanked: 45 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by n1i9k9o6 »

Mene kr konkretno skrbi, kako bogi smo bli v prvih 15. minutah. Tottenham nas je parkrat tko raztegnu in če bomo podobno zlgedal tudi prot Cityju smo ga najebal.

Kar me pa še bolj skrbi, je to, da smo rabli 20, da smo z 2 igralcema več dal gol za 2:1 potem smo se pa še 20 minut tresli do gola za 3:1, s tem, da je mel Tottenham šanse vmes izenačit.
Pri taki visoki liniji kot jo je Tottenham igral, smo pokazal ogromno neuigranosti, vtekanje v ofsajd, premočne podaje, slab decision making, res me je glava bolela od tega kolk smo se namatral. Vsaka normalna ekipa bi tako postavitev kaznovala takoj in bi blo v 75. minuti 1:5, ne pa 1:2.

To da zabiješ 3 gole in še vedno underpreformaš svoj xG tud pove dovolj, če pa to ni dovolj sta dovolj zgovorni 2 šansi, ki jih je Jackson zapravil. Če mu ta hattrick da neko samozavest in bo kr naenkrat dobr pol supr, ampak mene ni prepriču, pa sm mel visoke upe zanj, po dobrem preseasonu.

Sej derbi je lepo zmagat itak, je pa ta tekma konkretno poudarla naše težave.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3567
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 38 times
Been thanked: 58 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by sigismund »

Če ima kdo čas pripenjam dva videa dveh od najbolj subscribanih Chelsea Youtuberjev, vsak s svojim pogledom na tekmo. Meni sta videa zanimiva, vzameta skupaj slabe pou urce. Tekma je bila pač tako posebna da se pogleda tudi take stvari. :cfc01:

Younes talks football - Tottenham 1 - 4 Chelsea

George Benson - 6 things we learned from Tottenahm 1 Chelsea 4
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3567
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 38 times
Been thanked: 58 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by sigismund »

Napovedi? Realno danes pričakujem poraz, City je vseeno ena druga ekipa, zato bo kakšno (še večje) presenečenje kot proti spursom absolutno dobrodošlo tudi danes. :cfc01:
Post Reply