Tale komentar ubesedi vse kar si mislim tudi sam, če bi znal stavke dobro oblikovati v angleščini in na kratko. Tako pa je spodnji post pisan predvsem skozi jezo in razočaranje, zato v naprej prosim za razumevanje.Dominated from start to finish. They had enough chances to score 7. We had maybe 1 shot on target all game, that I remember. And nothing at all in the 2nd half. (Who would have thought we'd get worse than the 1st half!)
Club is gone for the next decade or so. Squad full of insanely overpriced players on massively long contracts no-one will ever want to buy. Awful, awful players who can't control a ball, pass a ball, shoot, or anything technical whatsoever. And worse of all, they are f**king lazy and weak mentally.
Midtable for 2 seasons in a row. Won what, 8 games in the last 38? We are where Todd has put us and we shall stay there.
Tole je bilo res mučno za gledati, ležal sem na kavču kot kup nesreče in se držal za glavo češ kaj kurca jaz sploh gledam? Fuzbal je bil na nikakvem nivoju. Obupen United smo prikazali kot proper title contenderje, ne pa kot ekipo ki ima notranje spore in je skregana s trenerjem! Sama sreča da so spredaj zapravljivi ker bi nas komot prerešetali. Nikoli nisem šel gledat statistik, danes pa prav moram.
Unitedovi streli na gol (on target + off target + blocked shots):
Proti Newcastlu: 8
Proti Evertonu: 9
Proti Lutonu: 15
Proti Fulhamu: 12
Proti Cityju: 7
Proti Sheffieldu: 12
Proti Brentfordu: 21
Proti Palaceu: 18
Proti Burnleyu: 10
Proti Brightonu: 14
Proti Arsenalu: 10
Proti NFO: 18
Proti Spursom: 20
Proti Wolvesom: 15
POVPREČJE: 13,5
Proti Chelseaju: 28
Bottom three SKUPAJ, Everton + Burnley + Sheffield = 31.
Bogi mali Brighton nas je finančno peljal scat s Potterjem, Cucurello, Sanchezom in Caicedom. Dali smo jim preko 200 MIO, medtem so Mac Allisterja v Liverpool prodali za 35MIO in tip je worth every penny. Če bi šli mi po njega bi se pogovarjali o 90+ milijonih.
Srednja dva heroja sta skupaj koštala preko 200 MIO pa eden izgublja žoge in podaja nasprotniku v noge kot da nabija negativno statistiko for a living, drugi ni odvzel žoge brez favla od avgusta. Enzo je zadnjič odigral dobro, nič ne rečem, ampak me je vseeno zmotlo da je po zadetku šel s prstom čez usta pred navijače, ti to resno? Po tem včeraj si prst lahko mirne volje vtakneš kam drugam. Caicedo ni naredil nobenega impacta še na niti eni tekmi pri nas, bang average in niti s od sence od lanske sezone. Liverpool je unega madžara kupil za 60 in je doktor za cel naš midfield. Tako Mac Alister kot Szobo sta naredila takojšnji impact, mi pa čakamo da enkrat MOGOČE bo nekaj od njiju, za 2.5x tok keša, get lost. Isto Rice v Arsenalu, za ta keš takojšen impact.
Zakaj mi začenjamo in gradimo od zadaj meni ni jasno, sredina si žoge ne zna podajat, golman in branilci pa čisto vsakič izgledajo kot da bojo žogo izgubili. 3/4 časa žogo dejansko izgubimo ali pa jo Sanchez suvereno nabije v avt, tekmo za tekmo isto!
Včeraj so fantje (SPET!!!) izgledali kot da so se prvič srečali 1h pred tekmo, zdej dejmo pa špilat. En korak naprej in takoj dva nazaj, nobenega napredka whatsoever. Najslabši united zadnji 20 let je izgledal prime SAF United napram nam, pa sploh niso igrali bog ve kako dobro.
Razglašeni od prvega do zadnjega, Cucurella je bil absolutno nekoristen ker so skoraj da vse akcije Uniteda potekale po njegovi strani in niti enkrat ni bil blizu tega da zaustavi akcijo. Zamenja ga James ki prikaže eno najbolj pretresenih predstav v modrem dresu. Še Palmer je bil razglašen, pa je tip zabil! To ti je kvaliteta, iz nič narest nekaj.
Bruka da je Cole Palmer dejansko naš najboljši nakup v Boehly eri, pa še on je bil naša 3. ali pa 4. izbira, ker smo pred tem neuspešno lovili (oziroma bolje rečeno neuspešno gledali za...) Cherkija, OIliseja, Kudusa...Naša 4. izbira, pa še ta povsem naključna je boljši nakup od vseh študioznih okrepitov iz xG statistik in Excel tabel. GG.
Broja v nekaj minutah na igrišču pokaže več CF sposobnosti od Jacksona, yet again. Pa vseeno week-in week-out štarta OF potrebnež brez nogometnega znanja izven dobrih par tednov v španski ligi.
Žalosti me ker sta bili tekmi s Spursi in Cityjem evidentno glitch in the Matrix, nič mi ne daje občutka da smo tiste tekme dejansko "zanalašč" odigrali kot smo jih. Naš pravi obraz smo pokazali proti Newcastlu, Brightonu, včeraj, itd..Spursi so se (dejmo, realno, roko na srce) premagali čisto sami, City pa ni City iz prejšnjih sezon in nam je šlo tisto tekmo res čisto vse prav in smo odigrali 2 ali 3 razrede bolje kot igramo ponavadi.
Sterling okoli sebe potrebuje dobre igralce da blesti tudi sam, to je zdaj pomoje jasno že vsem. Ima dobro tekmo sem ter tja ampak so few and far between. Williana veliko navijačev ni maralo ker je bil zaletav, ma tip nas je carryjal eno celo sezono in bil na koncu POTY in to brez konkurence, ta ultra izkušeni Sterling pa niti v tej ekipi ne mora dodati nekaj več. Kaj točno bo Nkunku doprinesel tej ekipi ne vem, se bom pustu presenetit.
Za včeraj si tudi Poch zasluži grajo, za več stvari. Colweill še vedno ne igra štoperja, lack of plan B or C, lista se še vleče, kdor gleda tekme bo že vedel oz. razumel. Dejansko imamo manj točk kot pod Potterjem v lanski sezoni, s to razliko da smo letos vseeno nanizali par boljših predstav, razumi kdor mora.
Komentator je dobro rekel včeraj, Chelsea vmes kdaj odigra dobro ampak takoj naslednjo tekmo (ali pa celo znotraj iste tekme) vse zavozi, "lažna zora". Že misliš da vidiš neke zametke nečesa, potem pa takoj klofuta. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.
Briga me če izpadem ultra pesimist, ampak se pridružujem Trivinhotu. Pesimističen in zaskrbljen bom nad to ekipo dokler ne nanizamo 10 dobrih tekem zapored, ker trenutno je vsaka tekma drugačna od prejšnje. Chelsea je fantastičen random number generator, res neveš kaj boš dobil ven iz njega.