Ligaški pokal

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Ligaški pokal

Post by sigismund »

Danes je bil Liverpoolov vrtec > Projekt Chelsea.

Sramota, jebite se. Briga me če smo zapravli 100 šans, na koncu smo spušili.
User avatar
Trivinho
Posts: 1358
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 54 times
Been thanked: 11 times

Re: Ligaški pokal

Post by Trivinho »

Nismo iskoristili svojih sans v napadu prevec smotano v napadu...
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 569
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: Ligaški pokal

Post by Chelsea_fan »

sraaaaaamooootaa odrezal vm jajca v podalskih Klop posolu nasga fikusa ob igriscu puuuuj kok sm jezn
BLUE IS THE COLOUR!!!
User avatar
chelsea boy
Posts: 433
Joined: 10 Jul 2017, 17:55
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Ligaški pokal

Post by chelsea boy »

Žalostno proti kakšni ekipi smo igrali podaljšek in izgubili. Težko bi kaj očital Pochu, če igralci zapravijo take šanse. In to na tekmi, ki je za nas pomembnejša kot liga prvakov ali kaj je že rekel Chilwell. Danes ni izgledalo tako. Sramota in posmeh od kluba. Bi bilo bolje, da bi igrali proti njihovi prvi ekipi in izgubili 5:0 kot pa tole.
User avatar
blue222
Posts: 755
Joined: 09 Jan 2015, 23:25
Been thanked: 6 times

Re: Ligaški pokal

Post by blue222 »

Wembley postaja zaklet za nas žal.
n1i9k9o6
Posts: 1533
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 31 times
Been thanked: 34 times

Re: Ligaški pokal

Post by n1i9k9o6 »

Poch res ni kriv za zapravljene šanse, ampak kako pičkasto se je lotu Liverpoola v podaljšku je neoprostljivo... katastrofa, sramota.
Jebiga, če zapraviš vse možno in nemožno, za trenerja pa maš junaka ki se utrujenega vrtca v podaljšku loti strahopetno si pač pokala ne zaslužš...

Edit: Mauricio Pochettino admits #Chelsea were playing for penalties in extra time.

"The team felt maybe the penalties would be good for us."

Točno tako mentaliteto si želim od trenerja, bravo!
Last edited by n1i9k9o6 on 25 Feb 2024, 19:56, edited 1 time in total.
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 569
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: Ligaški pokal

Post by Chelsea_fan »

podpism.. govorica telesa je bla jasna da se je usral v podalsku.. samo dokazal je da ni rojen zmagovalec..

razoooocaran
BLUE IS THE COLOUR!!!
User avatar
blue222
Posts: 755
Joined: 09 Jan 2015, 23:25
Been thanked: 6 times

Re: Ligaški pokal

Post by blue222 »

Iz psihološkega vidika je bila tole za nas res pomembna tekma. Igralci bi osvojili prvo lovoriko v Chelsiju, Poch pa v Angliji. Nekako sem to tekmo dojemal kot tisti finale ligaškega pokala leta 2005, kjer je šlo potem vse navzgor. Žal nam tokrat ni uspelo. Priložnosti je bilo več kot dovolj.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1088
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 12 times
Been thanked: 17 times

Re: Ligaški pokal

Post by blueboy11826 »

Najbrž se vsi strinjamo, da igra ni bila slaba in bi mogl tole zmagat. Vseen pa, že videna situacija letos in spet vprašanje koga najbolj krivit - igralce al Pocha? Za zapravljene šanse nemore bit kriv trener in rabmo res neko dobro špico poleti, ker tkole ne bomo nikamor pršl. Po drugi strani pa smo v podaljšku, ko je Liverpool v bistvu igral z mladinci vidl, da Poch ne bo nikol za vlke tekme. Pojest bi jih mogl in jim dat vedit da njihovi dečki še niso za ta nivo, ne pa se branit in čakat na penale.
Škoda res, nism razočaran nad igro, sm nad rezultatom, najbolj pa nad tem, da smo pač spet gledal isti film kot že tokrat do zdej. Napadalec poleti, zamenjava za Pocha pa upam, da že prej pa lahko od te ekipe najbrž počasi začenjamo pričakovat več kot so nam do zdej ponujal.
KTBFFH
User avatar
mlinko
Posts: 466
Joined: 17 May 2012, 15:40
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: Ligaški pokal

Post by mlinko »

Igra je bla dobra... Dost mam tega sranja. Not good enough in pika. Po zapravljeni milijardi smo slabši kot najstniki iz Liverpoola. In ja vem še vedno smo imel on average mlajšo ekipo kot oni pa me to prov mal briga, ker mi smo to izbral prostovoljno in so to faking iz celega sveta handpick-ani mulci vs dobesedno srednja šola. Tok me je sram podaljška, da sm si na koncu želel, da bi Liverpool igral s 1. postavo in bi nas že v rednem delu odplaknu. Ves pritisk sveta glede price tag-a imamo na sebi pa niti v enem trenutku nisem videl želje, da to pospravijo za sabo. Liverpool na talerju njim je pa uspel dokazat samo to, da niso psihično dovolj razviti, da bi v življenju kar koli osvojili. Isto Poch. Brez neke omembe vredne lovorike v karieri on gre pa poslušat svoje mulce, da ne morejo več tečt in, da bi raj čakal penale. S tem, da smo imel 8 dni pavze nasprotnik pa 3. Kakšna sramota. Postal smo nič drugega kot en navaden klub iz sredine lestvice. Spomnem se 2022 ko smo šli na Bernabeu z 1:3 zaostankom in še zadnjič zares pokazal, da smo upravičeno med največjimi klubi, pa čeprav se takrat ni izšlo. Od tega sta manj kot 2 leti, pa smo se začel tolažit, da igra ni bila slaba... Ne ne bom se.
CFC :cfc01:
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Ligaški pokal

Post by sigismund »

Hvala mlinko, sem imel že občutek da noben ne deli mojega mnenja. Ja super je bla igra, dejmo jim stoječe ovacije za 90 minut, samo jako! Pomanjkanje kritike do tega kam so klub zafurali je meni bolj naporno in toksično od tega stalnega kritiziranja na tem in ostalih platformah, ki je vsaj upravičeno. Mislim če si pa za včeraj zaslužmo pohvale ker smo igrali relativno izenačeno najprej z Liverpoolovimi rezervami nato pa po občutku še celo slabše proti njihovim neznanim akademistom in najstnikom, potem je evidentno kam si je fanbase spustil pričakovanja. Ne bi mi moglo biti bolj vseeno če smo zapravili 1000 šans ali pa nobene, finale smo spušili, pika! In spet pride sem tisti Mourinhov stavek da ko začneš biti zadovoljen s tem nehaš biti velik klub. In občutek imam, da so se mnogi ekstremno hitro sprijaznili s tem da smo midtable klub in tako bomo še zelo zelo zelo dolgo, jaz se nisem. Folk je razpizdilo da je nekdo usput na hitro pohvalil borbenost Tottenhama z 9 igralci ki bi komot vrgel puško v koruzo, no mene pa razpizdi in me je sram vsake sekunde včerajšnjega podalška, sram me je in razpizdijo me izjave Pocha po tekmi da smo igral na penale proti Liverpoolovim najstnikom, sram me je in razpizdi me da se je Klopp na videz enostavno pariral tej miljardni ekipi talentov ki z razliko kakšne odd tekme ne pokaže praktično nič. Tako obubožan Liverpool smo dobili na srebrnem pladnju in da jim nismo spodobni dat gola 90 minut nato pa še izgledali zelo patetično in brez energije v podaljšku po tem ko smo imeli cel božji teden frej je nepopisljiva sramota, v posmeh smo celemu svetu, za kar smo si včeraj krivi čisto sami. Kdor se danes ne sramuje včerajšnjega Chelseaja ga ne razumem, žal.
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 569
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: Ligaški pokal

Post by Chelsea_fan »

Jaz se še kar ne morem sprjaznt z včerajšnjim porazom.. tok stvari me je zmotil da noro.

Mid table klub smo mid table managerja mamo brez jajc brez emocije ob igrišču..

Kakšna razlika še včeraj v studiu po tekmi so povedal pa vem da niso oni tudi neki strokovnjaki kokr jst ne ampak madona klopp je v podalšku napalil svoje kadete in jim dal prepričanje da lahko zmagajo.. naš pa nevm kaj je delal.. Sramota na kvadrat mi je tole res.

Daš not Maduekeja kateri gre vsako sam in ne zna podat.. daš not Mudryka k ne ve kako pokrivat igralca.

Kdo je zadolžen za prekinitve.. Van Dijk največja nevarnost iz kota in pride do tega da ga Mudryk krije pa jebmu m.. no..

Grozn res.. že tko ns trolajo par let ampak tole včeri je šlo čez vsako mejo.
BLUE IS THE COLOUR!!!
User avatar
Trivinho
Posts: 1358
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 54 times
Been thanked: 11 times

Re: Ligaški pokal

Post by Trivinho »

Evo da se se js oglasim, kot me poznate veste moje mnenje od zacetka te ere, ampak vseeno smo vsi na forumu imeli nek dobr obcutek da bomo uzeli to kanto in pocasi nekako dvigovali samozavest in stopnjevali kvaliteto igre.
Ampak spet udarec oz noz v hrbet nam navijacem s strani igralcev in trenerja.
Verjetno njim ta pokalcek ne pomeni veliko oz je bol pomembno da so placani 200k na tedn.
Mal bom napisu o Gelagherju, tisto kar je on zapravil nas je morda stal pokala, da gres sam 1 na 1 in imas cas da vmes se kavo spijes ti gres na takem nivoju s prve ustrelt direkt v golmana ki je res da biu vrhunski na tej tekmi.
Sej vidim v njem da se trudi ampak tisto bi moral iti na finto da vrzes golmana na tla in zabijes, tako kot je Enzo par krogov nazaj si uzel cas in s finto zabil.
Potem strasti Pocha za razliko od Klopa ni nijker, klop je celo tekmo visel ob sodnikih in se pizdil in skos nekaj skakal, poch pa mrtu hladn tuhta in tuhta kaj in kako..
Mene je tudi sram uceresnjega finala da smo spusili od igralcev ki so rezervisti pri liverpulu.
Nkukuja smo tok casa cakal da pride nazaj in da z potezo odloci tekmo pa ga ni blo nikjer.
Mudryk zaradi mene ce nikoli vec ne zaigra za chelsea, skoda da smo ga arsenalu spelal.
Bi vsaj Havertz ostal pri nam.
Gussto, Disassi, Petrovic edini trije ki so vceraj odigrali korektno, Gussto pa v obrambi lahk sam recm kapo dol, je pa v napadu slabsi...
Tko da tisto malo pred tekmo optimizma se mi je zrusilo.
ostane nam se FA pokal, jah dolga pot nas caka ampak 10% sans da osvojimo.
Post Reply