Sporočanje preko SMS-ov
Re: Sporočanje preko SMS-ov
To se nanaša na post jerneja, ki mu je to napisal. Vendar v prihodnosti ne delaj tega Rover. Pač jernej ne spoštuje tvojega mnenja in to je njegov problem ne tvoj ali celo od sigismunda,..
Bv se ukvarjati še s takimi provokacijami, ker je nivo foruma v zadnjem času kar precej padel. Nažalost.
Bv se ukvarjati še s takimi provokacijami, ker je nivo foruma v zadnjem času kar precej padel. Nažalost.
I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Bilo i prošlo, nema veze.
(NEUMESNO; edn je enkrat vprašal pa sm pozabu odgovort...; latinsko sigismund pomeni Žiga, samo to uporabniško ime je že blo zasedeno ...)
drugače pa še tukaj, rover hvala za SMS-e
(NEUMESNO; edn je enkrat vprašal pa sm pozabu odgovort...; latinsko sigismund pomeni Žiga, samo to uporabniško ime je že blo zasedeno ...)
drugače pa še tukaj, rover hvala za SMS-e
Neumestno.
Sigismund je v bistvu germansko/nemško ime. Se nekaj ukvarjam z maticami iz 17. st., pa ne vem, ali bi ime slovenil z Žigmund ali Sigmund. Žiga pa je krajša oblika tega imena (iz Sigi, torej nem. "Sieg" = zmaga aka. naš Zmago)
Sigismund je v bistvu germansko/nemško ime. Se nekaj ukvarjam z maticami iz 17. st., pa ne vem, ali bi ime slovenil z Žigmund ali Sigmund. Žiga pa je krajša oblika tega imena (iz Sigi, torej nem. "Sieg" = zmaga aka. naš Zmago)
Blue is the colour!
Pohvalno!didier wrote:Neumestno.
It`s not just supporting, it`s obsession...
Lahko prosim za rezultat jutrišnje tekme s Fulhamom? Me ne bo doma in ne morm gledat.
070 870 405
Hvala in LP
070 870 405
Hvala in LP
- Frank_Lampard
Lahko tudi mene obveščate o rezultatu jutri z Fulhamom?
051-214-720
Hvala
051-214-720
Hvala
Chelsea Chelsea
za jutrišnjo tekmo z a. villo bi prosil, če me lahko kdo obvesti o postavi, rezultatu, strelcih. najlepša hvala. moja št: 031710081
Dobiš..Gnan8 wrote:za jutrišnjo tekmo z a. villo bi prosil, če me lahko kdo obvesti o postavi, rezultatu, strelcih. najlepša hvala. moja št: 031710081