Evo en insider iz anglije:
Reliable source tells me that a bid for Nani is being prepared if Levy really does go sour on the Modric deal. Nani or Modric? Nani for me.
Popolnoma drugačna tipa nogometaša. Res pa je, da CFC potrebuje oba taka nogometaša =) najbolje, da oba pripelje pa je =) samo Nani bo ostal pri Unitedu kljub prihodu Younga, za Modrića pa bomo videli =D upam, da pride Luka =D
ESSIEN wrote:
Za tale dva, še posebej Torresa zame še vedno velja, da ju komaj prenašam, dokler ne bo začel zabijat, bo zame še vedno klasičen Scouser, pa še španc, bljak...Benažur je pa tut klasičn scouser, dvomim da ga bom vzljubil...zarad njega smo ostal brez Joe-ja, škoda. Joe Cole ga da u žep kar se nogometnega znanja tiče, a je Carlo ocenil, da je Josi pametnejši v taktičnem smislu kot pa Joe in ju je zamenjal, škoda res...in če kdo potrebuje taktično znanje je to trener in ne igralec, tako da tu je edina stvar, ki sem jo zameril Carlu.
cez spance ne prosm prevec govort.... glede cola se je pa se kako izkazal k ni v liverpoolu nc pokazu da je preteklost dobrga nogometasa
Tudi sam mislim, da Parkerja ne rabimo, pa še prestar je in če pride na posojo pol mogoče, boljša varianta je Cheik Tiote.
Daniele De Rossija hoče AVB v CFC.
V boj za Garry Cahilla je končno vstopil tudi CFC, on naj bi zamenjal Alexa.
Še vedno se zanimamo za Di Mario.
Za Modriča Spursi hočejo 30 miljonov in še Drogbaja.
Anelka ne bo šel v MLS, ampak v PSG, seveda je odvisno od AVB -ja.
Mogoče pa bo Anelka celo ostal. Na prvi pripravljalni tekmi je odigral zelo solidno. Če bo podobno še v nadaljevanju, morda prepriča AVB-ja, da ga ta ne bo želel prodati...
De Rossi zagotovo ne bo šel nikamor, Roma zdaj gradi "šampionsko" moštvo, v klubu je denar, tako da bi morebiten prestop bil zelo "težak".
Cahillov prihod pa pozdravlja tudi kapetan Terry.