In spet je tisto drugo...RedMiner wrote:Danes bo odločilen prvi gol. Če ga dosežemo kmalu, bo to lahka zmaga. V nasprotnem primeru bo zopet težko...
CHELSEA MATCHDAY chat 2019/20
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2019/20
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 14 times
Ne vem ali je bolj mučno gledat Azpija v obrambi al Mounta in Abrahama v napadu.
- chelsea boy
Če se v januarju ne bomo okrepili za vsaj 150 miljonov, nas bo Bayern še bolj osramotil kot so osramotili Spurse.
- RedMiner
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 44 times
Prot dobrim ekipam lažje igramo kot proti raznim ekipam iz spodnejga dela lestvice... Tole je ista zgodba kot Liverpool in City, takoj ko sta prišla Klopp in Guardiola.
Je pa jasno da rabimo kvaliteto na bokih in nekdo, ki lahko udari izven kazenskega.
Je pa jasno da rabimo kvaliteto na bokih in nekdo, ki lahko udari izven kazenskega.
Težko je gledat Kanteja, ki je precej v slabi formi v tej sezoni. Mislim, da vsi vemo, česa, je Kante sposoben, a ko ga trenerji uvrščajo na druge pozicije. Trebalo se bo znebit ali Kanteja ali, za moje pojme precenjenega vezista Jorginia, ki skupaj ne moreta igrat. Prodajo Kanteja kamor koli, kjer ga bodo trenerji uvrstili na pravo pozicijo, se bomo spet držal za glavo. Jorginio na nek način muči našo sredino. Moje mnenje je, da se moramo znebit Jorga ali Kanteja. Ampak prodaja Kanteja, ki je dokazana kvaliteta na razbijalcu, je totalna bedarija. Prav boli me, kaj je naredil prihod Jorginia. V MOJIH OČEH, da ne bo pomote, kriminalno precenjen vezist.
...Moje mnenje seveda, Jorg-Kova sta se kar solidno dopolnjevala, ko je bil Kante poškodovan. Kante lahko igra tudi s Kovaćićem, ne pa z Jorginijem. Dejstvo je, da rabimo okrepitve na bočnih položajih, prav tako tudi kakšni WC winger ne bi bil odveč. Bi se pa sam osebno rešil, če bi bil trener, Jorginiha, ki za moje pojme hitro razmišlja z žogo, ima kar vredu vizijo, ampak manjka gizične moči, prav tako je atletsko precej slabši, kot recimo Kante, Kova in pa tudi dalj odsotni RLC, ki bi po mojem mnenju lahko igral tudi s Kantejem in s Kovo.
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
Mene bolj moti da je Odoi tok padu v formi oz nevem kaj se z njem dogaja.
On je kot Balloteli, premlad je stopiu v velike cevle. In to ga lahko kosta kariere.
Raje bi danes gledu pedra kot pa Odoia na krilu.
Southampton nas je nauciu lekcije danes.
On je kot Balloteli, premlad je stopiu v velike cevle. In to ga lahko kosta kariere.
Velika pogodba + sranje z bavarci lani, poškodba. Mogoče kakšo posojo do konca sezone, da dobi tekme in ritem v EPL.Trivinho wrote:Mene bolj moti da je Odoi tok padu v formi oz nevem kaj se z njem dogaja.
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 2 times
Evo derbi se je začel z eanko postavo kot v četrtek, edino Kova je zamenjal Jorginha...
Ima kdo kakšen dober stream?
Ima kdo kakšen dober stream?
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!!
- chelsea boy