FAQ

1. Kako postanem član navijaškega kluba Chelsea Slovenija?

Nič lažjega! Najprej izpolneš obrazec na http://chelseafc.si/navijaski-klub/pristopna- izjava, poravnaš članarino za tekoče leto, pošlješ pristopno izjavo na naslov, ki je naveden v prejetem elektronskem sporočilu in že si naš.

2. Kdaj mi poteče članstvo v navijaškem klubu?

Članstvo je vezano na koledarsko leto, torej je članstvo potrebno obnoviti vsako leto, če želiš koristiti ugodnosti, ki jih društvo ponuja.

3. Ali lahko prek Navijaškega kluba Chelsea Slovenija kupim vstopnice za tekmo?

Ne. Mi smo samo uradni navijaški klub, vse informacije glede vstopnic in podobno pa najdete na spletni strani kluba samega (chelseafc.com)
Če želite kupiti vstopnice morate imeti TB članstvo. Nam kot navijaškemu klubu pripada na leto en ogled tekme (samo za člane navijaškega kluba), za vse ostale tekme se morajo člani in ostali navijači oraganizirati sami.

4. Kako postanem TB član?

Na spletni strani (http://www.chelseafc.com/content/cfc/en/homepage/tickets-membership/true-blue- membership-closed.htmlmembership/true-blue- membership-closed.html) opraviš registracijo. Ko dobiš povratno e-pošto, se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijaviš in izbereš vrsto članarine, ki jo želiš imeti. Nato slediš postopku za plačilo in že si v bazi. Po pošti dobiš uradno člansko izkaznico, na katero dobivaš »točke ugodnosti« ob vsakem nakupu vstopnice, pri nakupu v trgovini ali spletni trgovini. Članstvo je vezano na sezono in ga lahko kupiš med mesecem junijem in decembrom za tekočo sezono.

5. Zamudil sem prijavo za Annual trip. Se še lahko prijavim?

Ne. Rok za prijavo vsako leto postavimo zato, ker moramo v London oddati podatke vseh, ki bodo tja potovali. Ko je rok za prijavo potekel, žal nove prijave niso več možne.

Pristopna izjava

Pozdravljeni, veseli smo, da se nam želiš pridružiti pri podpiranju našega kluba Chelsea.

Vse, kar morate storiti je, da pravilno izpolnite spodnjo pristopno izjavo. Po potrditvi s pritiskom na gumb "Potrdi", boste na vaš e-naslov prejeli obrazec v PDF obliki, le-tega morate lastnoročno podpisati in ga poslati na naš naslov. Vkolikor ob poslani izpolnjeni izjavi ali plačilu članarine ne dobite potrditvene e-pošte, da ste uredili vse potrebno, pišite na ziga.slapnik@chelseafc.si.

Ugodnosti, ki jih prinaša članstvo

 • Obisk Stamford Bridgea v vsaki sezoni z ostalimi navijači;
 • sodelovanje na turnirjih navijaških skupin;
 • udejstvovanje pri različnih družabnih srečanjih (piknik ...);
 • cenejši navijaški dresi in artikli pri naših sponzorjih in naših lastnih artiklih.
 • članska izkaznica CFC Slovenija


Članarina


 • Za nove člane

 

Za članstvo v Navijaškem klubu Chelsea Slovenija je potrebno plačati članarino, izpolniti spodnji obrazec in ga podpisanega poslati na navedeni naslov. Naslov in TRR Društva sta navedena na samem obrazcu oz. na povratni elektronski pošti.

Redna cena za članstvo znaša 20 EUR. V primeru, da imaš veljavno TRUE BLUE članstvo je cena nižja in znaša 10 EUR. TRUE BLUE članstvo si lahko pridobi vsak navijač Chelsea neposredno pri matičnem klubu Chelsea FC v Londonu. Cena in prednosti TB članstva so odvisne od vrste članstva (dostop do samostojnega nakupa kart, cenejše cene kart, Chelsea TV ... ).

Zadnji rok za prijavo je 16. 12. 2017! Ob plačilu članarine je potrebno v namen vnesti: Članarina za 2017. 

 • Podaljševanje članstva

Za tiste, ki boste podaljšali članstvo je dovolj nakazilo na transakcijski račun Društva: SI56 1010 0005 3626 639 (Banka Koper) z namenom nakazila: Plačilo članarine za leto 2016. Ostali morate izpolniti formular in ga poslati po pošti.
Annual Trip

S plačilom članarine se boste, poleg ostalih ugodnosti, lahko udeležili tudi tekem na Stamford Bridgeu, v sezoni 2017/2018.

Pomembno!

Vsi, ki niste TRUEBLUE člani in še niste poslali 'registracijske številke iz Londona, morate izpolniti obrazec na tej povezavi, drugače ne boste registrirani v Londonu in ne boste mogli na naslednji Annual Trip.

Po izpolnitvi vseh podatkov boste iz Londona na mail prejeli »registracijsko« številko, ki jo pošljite na: info@chelseafc.si in/ali ziga.slapnik@chelseafc.si
To je zahteva iz Londona, ki si jo v originalu lahko preberete spodaj:
Affiliated members will need to complete this linkThis apply for existing members and new members to complete their details on the form and then click on submit. Once they have completed the form and submitted they will receive an email with their number. The member then need to advise you "the supporters club " of their number for your records, then the supporters club will need to advise us of the members name, number and if they are a True Blue, Season Ticket Holder or Affiliated member. Once we receive this information we will then register them to your club.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@chelseafc.si.


Pristopna izjava

Ime in priimek *
Ulica in hišna številka: *
Poštna številka in kraj: *
GSM: *
E-mail: *
True Blue številka:
Datum rojstva: *
 /  / 
Potrjujem da: *Prepiši spodnje simbole:


Statut društva si lahko prebereš TUKAJ.


 

Podatki o društvu

 

 

Osnovni podatki o društvu

Navijaški klub Chelsea Slovenija
Zupanova 16
1225 Lukovica
Davčna številka: 71520597
Matična številka: 4034597000
Transakcijski račun: SI56 1010 0005 3626 639 (Banka Koper)
Kontakt: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
" style="font-size: 12px;">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predstavitev organov oz. vodenja

Predsednik Slovenia Supporters Club: Uroš Lajovic

Upravni odbor društva:

 • Žiga Slapnik – zastopnik društva, blagajnik

 • Krištof Ramovš - urednik spletne strani

 • Žiga Hafner – urednik foruma

 • Jasmina Rabrenovič – FAN shop

Nadzorni odbor:

 • Neža Kokalj

 • Damjan Čampa

 • Simon Kokalj

 
 silver14-15

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov