FAQ

1. Kako postanem član navijaškega kluba Chelsea Slovenija?

Nič lažjega! Najprej izpolneš obrazec na http://chelseafc.si/navijaski-klub/pristopna- izjava, poravnaš članarino za tekoče leto, pošlješ pristopno izjavo na naslov, ki je naveden v prejetem elektronskem sporočilu in že si naš.

2. Kdaj mi poteče članstvo v navijaškem klubu?

Članstvo je vezano na koledarsko leto, torej je članstvo potrebno obnoviti vsako leto, če želiš koristiti ugodnosti, ki jih društvo ponuja.

3. Ali lahko prek Navijaškega kluba Chelsea Slovenija kupim vstopnice za tekmo?

Ne. Mi smo samo uradni navijaški klub, vse informacije glede vstopnic in podobno pa najdete na spletni strani kluba samega (chelseafc.com)
Če želite kupiti vstopnice morate imeti TB članstvo. Nam kot navijaškemu klubu pripada na leto en ogled tekme (samo za člane navijaškega kluba), za vse ostale tekme se morajo člani in ostali navijači oraganizirati sami.

4. Kako postanem TB član?

Na spletni strani (http://www.chelseafc.com/content/cfc/en/homepage/tickets-membership/true-blue- membership-closed.htmlmembership/true-blue- membership-closed.html) opraviš registracijo. Ko dobiš povratno e-pošto, se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijaviš in izbereš vrsto članarine, ki jo želiš imeti. Nato slediš postopku za plačilo in že si v bazi. Po pošti dobiš uradno člansko izkaznico, na katero dobivaš »točke ugodnosti« ob vsakem nakupu vstopnice. Članstvo je vezano na sezono in ga lahko kupiš med mesecem junijem in decembrom za tekočo sezono.

5. Zamudil sem prijavo za Annual trip. Se še lahko prijavim?

Ne. Rok za prijavo vsako leto postavimo zato, ker moramo v London oddati podatke vseh, ki bodo tja potovali. Ko je rok za prijavo potekel, žal nove prijave niso več možne.

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov