TRUE BLUE MEMBERSHIP

aktivnosti mala

Kako postanem True Blue (TB) član?

Za začetek na spletni strani (http://www.chelseafc.com/content/cfc/en/homepage/tickets-membership/true-blue- membership-closed.htmlmembership/true-blue- membership-closed.html) vpišeš svoje podatke in opraviš registracijo.

Ko dobiš povratno e-pošto, se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijaviš v sistem.

Nato izbereš vrsto članarine, ki jo želiš imeti. Veliko navijačev se odloči za članarino TB Tickets Only, saj je najugodnejša (le 25 £, kar znese nekje 30 € letno), lahko pa izbereš tudi drugo vrsto članarine, pri kateri koristiš tudi dodatne ugodnosti (naročnina na Chelsea TV, Chelsea Magazine, itd.). Potem slediš postopku za plačilo in že si v bazi. Po pošti dobiš uradno člansko izkaznico, na katero dobivaš »točke ugodnosti« ob vsakem nakupu vstopnice, pri nakupu v trgovini ali spletni trgovini. Vsak nakup prinese na kartico vrednost, ki jo kasneje lahko izkoristiš za nakup v uradni trgovini. Kot primer: nakup v vrednosti 1 £ na kartico zabeleži 5 točk. Ko imaš na kartic zbranih 100 točk, pridobiš 1 £ popusta pri naslednjem nakupu.

TB članstvo posamezniku omogoča prednostni nakup vstopnic za tekme, cenejše vstopnice za tekme, nakup vstopnic za razne dogodke, ipd. Vsi TB člani pa si zagotovijo tudi nižjo članarino v našem društvu in s tem tudi koriščenje vseh ugodnosti, ki jih društvo ponuja. TB članstvo je vezano na sezono in ga lahko kupiš med mesecem junijem in decembrom za tekočo sezono.

Kaj pa TB članstvo posameznikov pomeni za naše društvo?

Chelsea rangira supporters klube v 4 vrste:

- BRONZE CLUB MEMBERSHIP

- SILVER CLUB MEMBERSHIP (25 TB članov)

- GOLD CLUB MEMBERSHIP (50 TB članov)

- PLATINUM CLUB MEMBERSHIP

Dostop do kart, za ogled vsaj ene tekme v sezoni, si lahko zagotovimo le kot supporters klub, ki dosega 25 TB članov, torej moramo imeti SILVER CLUB MEMBERSHIP. Vsak posamezen TB član, ki nam sporoči svojo registracijsko številko, pripomore k večjemu številu TB članov v našem društvu. Če dosežemo zadostno število TB članov, nam pripada pravica ogleda vsaj ene tekme v živo. Trenutno si prizadevamo za ohranitev SILVER CLUB MEMBERSHIP-a, ki nam v sklopu našega "Annual Trip-a" omogoča nakup vstopnic za tekmo.

Cilj našega društva, ki bi ga morda z vašo pomočjo lahko dosegli je, da bi se več članov odločalo za nakup TB članstva in bi tako lahko pridobili "GOLD CLUB MEMBERSHIP". Ta shema nam ponuja še veliko več ugodnosti in svobode pri kupovanju kart. Na letni/sezonski ravni smo tako deležni nakupa kart za domače in gostujoče tekme (v poštev pridejo tudi "velike" tekme), možnost nakupa kart za druge dogodke, ki se prirejajo v sklopu kluba (letna večerja, izbor igralca leta ipd.), nakup kart za polfinale ali finale evropskih ali angleških pokalov (sicer omejeno število kart) ter veliko navijaških artiklov (žoge, podpisani dresi), prav tako pa pridobimo pravice pri glasovanju ob najrazličnejših klubskih izborih.

Če želite postati TB član in pri tem potrebujete pomoč, se lahko obrnete na člane upravnega odbora v našem društvu. Dosegljivi smo na mail naslovih Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., lahko pa pristopite do nas na katerem od uradnih dogodkov društva in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

Deli z ostalimi

FANSHOP300x600

                  CHE SLO new

Navijaški klub Chelsea Slovenija
Zupanova 16
1225 Lukovica

Kontakt:
info@chelseafc.si

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov