Govorice in natolcevanja I.

govorice

Paket tedenskih govoric in natolcevanj.

- Conte naj bi bil pripravljen pripeljati Mattea Darmiana iz Uniteda. V te primeru naj bi se lahko Matić selil v nasprotno smer [Mirror].

- Chelsea, Arsenal in Barcelona naj bi se ogreli za Lillovega napadalnega vezista Boufala (l.1993). Cena naj bi bila okoli 25 milijonov evrov [Guardian].

- Ogromno različnih novic in govoric je v primeru Juventusovega napadalca Morate. Real, ki ima predkupno pravico, ga naj ne bi izpustil izpod 60 milijonov evrov. Spet drugi viri trdijo, da naj bi se Morata vrnil na Bernabeu.

- Diego Simeone si na vse pretege prizadeva, da bi se Diego Costa vrnil v Atletico. Igralec je temu zelo naklonjen. Prestop »izsiljuje« tudi igralčev agent Mendez [AS].

- V igri za prestop na Bridge naj bi bil tudi Interjev branilec Juan Jesus (l.1991). Cena naj bi bila okoli 10 milijonov evrov [fi].

- Di Marzio poroča, da naj bi se strokovnemu štabu Conteja priključil še Carlo Cudicini.

- Chelsea naj bi bil v boljšem položaju, kot Atletico in Napoli za nakup wingerja Antonia Candreve (l. 1987) [Gazetta, fi].

- Roma naj bi izboljšala trenutno pogodbo vezista Nainggolana in ga s tem prepričala naj ostane v Rimu. Pogajanja se bodo nadaljevala po evropskem prvenstvu [CdS].

- Chelseajeva ponudna (vredna 32 milijonov funtov) za Valenciinega vezista Andreja Gomesa (l.1993) naj bi bila zavrnjena [Sky Sports]. Bojda zahtevajo vsaj 42 milijonov funtov [Daily Mirror].

- Chelsea naj bi bil v pogovorih z Marseillovim vratarjem Mananajem (l.1985) v primeru, da Begović odide [Guaredian].

- Za Azpilicueto naj bi se zanimala Manchester United in PSG. Vrednost naj bi bila slabih 12 milijonov funtov [Sun Sport].

- Juan Cuadrado naj bi bil v Contejevih planih naslednjo sezono [Daily Mail].

- Pedro naj bi izrazil veliko naklonjenost, da se vrne v Barcelono [beINSPORT].

Deli z ostalimi

FANSHOP300x600

                  CHE SLO new

Navijaški klub Chelsea Slovenija
Zupanova 16
1225 Lukovica

Kontakt:
info@chelseafc.si

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov