Predstavitev

CFC-1

Smo uradni navijaški klub Chelsea Slovenija. Naši začetki segajo v leto 2010, ko smo se v ljubljanskem lokalu Lepa žoga zbrali in si skupaj ogledali tekmo našega ljubega kluba. Takrat je padla ideja o ustanovitvi uradnega društva in tako smo v sezoni 2010/2011 resnično postali uradni navijaški klub Chelsea Slovenija – Official Chelsea Supporters Club Slovenia.

CFC-2

Vse od prvega druženja dalje se redno sestajamo, predvsem na naši priljubljeni lokaciji v Domžalah (Finale Bar – Vir). Na Stamord Bridgu na tribuni West Stand Upper, pa visi tudi naš uradni banner "IN SLOVENIA WITH CHELSEA"

CFC-3

Naš član lahko postane vsak, ki ga z nami druži enaka miselnost.
clanstvo

Člani našega društva lahko enkrat letno z nami potujejo v London na Annual Trip, kjer si ogledamo tekmo na našem svetem stadionu Stamford Bridge, kar je za vsakega pravega navijača res posebno doživetje.

CFC-4

Posamezni navijači pa v lastni režiji, na oglede ostalih tekem, potujejo tudi večkrat letno, kar jim omogoča True Blue članstvo pri Official Chelsea FComogoča True Blue članstvo pri Official Chelsea FC. Od leta 2011, ko smo se prvič skupaj odpravili v London smo si ogledali tekme proti Wiganu,
Sunderlandu, Stoke City-ju, West Ham-u, Crystal Palace-u, prav tako pa je poleg tekme možen tudi voden ogled stadiona, ki vključuje ogled garderob, muzeja, konferenčne sobe in 'Trophy room-a', v katerem je vsako leto več lovorik.

CFC-5

Naše dejavnosti pa segajo tudi izven samega Londona in Slovenije. Tako se nas je 19. maja 2012, 40 strastnih navijačev odpravilo z avtobusom v München, na ogled tekme finala lige prvakov med našim Chelsea-jem in Bayernom iz Münchna. Vstopnic za samo tekmo nismo dobili, pa vendar smo bili tam, na kraju zločina. Na velikem platnu smo si ogledali naše ljubljence, ki so nas po streljanju 11-metrovk pripeljali do ekstaze. Tisti dan se enostavno niti v sanjah ni mogel končati na boljši način, kot z zmago.
Pa če smo še malce vraževerni se je največja zmaga zgodila ravno na datum 19.05., katerega številke se prekrivajo z letnico ustanovitve Chelsea FC, t.j. 1905.

CFC-6

Po izletu v München in super doživetju se je naše navijaško društvo še bolj povezalo, spletla so se prijateljstva med mnogimi navijači. To je pripeljalo do tega, da smo se skoraj po enem letu, 15. maja 2013, odpravili v Amsterdam, kjer je potekalo finale lige Europa med Chelsea-jem in Benfico. Tokrat smo se zmage veselili v lokalu ob znamenitih amsterdamskih kanalih.

CFC-7

Naša druženja pa potekajo tudi kadar na sporedu ni tekem. Vsako leto organiziramo dva večja dogodka. V mesecu juniju, po koncu sezone, prirejamo družabni piknik, na katerem se navijači skupaj poveselimo ob dobri hrani in pijači, med seboj se pomerimo v tekmi malega nogometa, odigramo tudi namizni nogomet, na koncu pa ob prepevanju navijaških pesmi, glasbi in plesu zaključimo večer.

CFC-8

Prvo soboto v mesecu septembru pa na Viru pri Domžalah organiziramo sedaj že tradicionalni turnir navijaških skupin tujih nogometnih klubov v Sloveniji. Prav vsak turnir je obiskan v velikem številu, vsako leto se ga udeleži večje število navijaških skupin, za dobro družbo in veselje je vedno poskrbljeno.

CFC-9

Od ustanovitve našega navijaškega društva do danes, smo imeli kar nekaj klubskih dogodkov.
Novinarji iz Pop TV-ja, Planet TV-ja in A Kanala so o nas pripravili reportaže, o našem društvu pa je bilo objavljenih več člankov v revijah, časopisih in na intenetnih straneh.

CFC-10

S strani društva navijačev Borussie Dortmud Slovenija, smo bili povabljeni na prijateljsko tekmo v Ptuj, dve sezoni zapored pa smo se udeležili njihovega zimskega turnirja tujih navijaških skupin. V letu 2015 in 2016 smo se odzvali tudi na povabilo naših navijaških kolegov iz navijaškega društva Chelsea Hrvaška ter se odpravili v Zagreb na veliko druženje.

CFC-11

Za lažjo prepoznavnost smo ustanovili tudi Fan Shop v katerem ponujamo različne navijaške izdelke, s katerimi lahko izkažete svojo pripadnost našemu klubu. Vsako leto dodajamo nove, zanimive artikle.

Za izredno uspešne so se do sedaj izkazale majice sLOVEnian Blues in navijaški šali, ki so postali pravi zaščitni znak našega društva. Člani navijaškega kluba imajo možnost ugodnejšega nakupa tako naših rekvizitov, kot tudi navijaških rekvizitov pri naših sponzorjih.
FANSHOP468x60

Spremljate nas lahko tudi na:

logo FB logo TW logo INS

 

Vsako leto se v naše društvo včlani večje število navijačev. Združujeta nas predvsem enaka ljubezen in strast, in to je Chelsea.

 

Jasmina Rabrenovič

V naš navijaški klub se lahko včlanite tu.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov