Jaz pa ne razumem tega "RAZUMEM/PODPIRAM tiste, ki se za klub STEPEJO, npr. v baru nekje v Londonu, ali pa sredi ulice".
Resno??

To je pa najbolj kretenska stvar, kar jo lahko nardiš...tipična "fabrški delavec" fora, med tednom fura proizvodnjo 12 do 16h/dan, čez vikend se ga pa nabuta in pretepa. Ja lej..

Razumem da ti klub pomeni veliko itd itd, ampak da si tako umsko zaostal da se greš za to tepst in sebe/druge spravt v bolnišnico?

Srsly, predstavljajte si da mate otroka, greste po ulici, pridete čez nek podhod in se ti folk tam pretepa...obup. Nevem, zgleda sem iz druge sfere mišljenikov, ker te fore so mi res neskončno primitivne

Eno je tipično nedolžno podjebavanje (4th place, 6th place, forever in our shadow, Slippy G...), drugo pa hudo fizično obračunavanje. Ampak ok, še vseeno bolje da se te primitivne ovčke zbombajo med seboj, kot da škodujejo komu nedolžnemu (čeprav dostikrat nedolžnim ljudem uničijo lastnino (avto, lokal itd..)).
Medtem ko teli naši "huligani" so v primerjavi z dogajanjem po svetu še vedno ovčke. Malo kurčenja in bakel, internetni trolli in velike gofle, to je pa to. Igrajo se neke "navijače", hkrati pa svojemu klubu delajo škodo vsakič ko se pojavijo na tribunah. Navijaštvo je tle že daaaaaavno zgubilo pomen, večina (ne vsi, jasno) dragonsov in viol jemlje to kot "popoldanski dejmosekurčitkerseloh sprostitev", fuzbal je pri veliki večini zgubu pomen. Sam da so lahko zvečer carji ker so fuknili baklo v gasilca ali pa ker so nekomu iz LJ/MB reklu pičkica, uuuuuuuu, macho maaaaan

Nič ne rečem, vzdušje ki ga znajo narest Viole in Dragonsi je res norooo, bakle, zastave, pesmi, use mi je TOP! To mora bit, tega ne smejo ubit! Tudi izraženje mnenj prek transparentov je do neke mere okusno, ker dajo jasno sporočilo klubu. Ampak žal se pri naših glavcah ne ustavi tukaj, bakle letijo na igrišče, petarde v IGRALCE!!!! (how retarded are you!?!?) in ostale kar ste že omenili, lomljenje stolov LASTNEMU klubu itd. Hardcore brainiacs teli tipčki

Žal jih potem še razni mediji kot so 24ur samo še podžigajo, ker vsakič sproti pripravijo obsežne prispevke in po 3 dni govorijo o tem, kakšne pizdarije so nardili in že tako težki carji imajo še video dokaze kok badass so v tej državi, hudi madrfakerji, res
Čakam na plaz kritik.....