Champions League 2022/23

spremljenje evropskih pokalov in prijateljskih tekem
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3083
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 2 times

Re: Champions League 2022/23

Post by sigismund »

To je pa meni zgrešena logika. Seveda je "fino" če dobiš lažjo pot, ampak če pa psihološko padejo ker v naprej vedo kaj jih potencialno čaka v polfinalu potem je res vseeno če ne igrajo več nikoli nogometa oziroma bolje da se doživljensko izognejo športu. Če že sami ne bodo dovolj napaljeni je vsaj managerjeva naloga da jih za te tekme motivira.

Razumem razmišljanje in kaj se želi povedat, mi pa definitivno tak način razmišljanja ni primeren za ta nivo profesionalizma. In dejansko ne verjamem da bo motivacija po tem žrebu problem...

Real bo težka ampak premagat moraš tisto kar je pred teboj. Upanje umira zadnje, upam da nam bo šlo. :)
User avatar
Trivinho
Posts: 960
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Been thanked: 1 time

Re: Champions League 2022/23

Post by Trivinho »

Sploh ni fora motivacija ampak ce neznas takticno igrat takih tekem je brez veze motivacija.
Ker poglejte vezo Reala, tisti Camavinga ki ima komaj 20 let kako drzi zogo na sredini in z Modricem sta na sredini alfa in omega ki povezujeta napad in obrambo.
Tega nazalost pri nam manjka, ki bi imeli hrbtenico za napad in obrambo, mi prevec na sredini zgubljamo zog in se komunikacija med igralci je slaba na igriscu.
Tko da 2 leti nazaj smo bili cisto drugi kot danes, k je Tuchel vedu kako igrat proti takim ekipam, mi smo Real in City takticno ubil, letos te taktike ni je samo igra brez glave...seveda lahko premagamo Real in si tudi js zelim da osvojimo ligo prvakov in da rata cudez, ampak je res nerealno s tako igro
User avatar
blue222
Posts: 651
Joined: 09 Jan 2015, 23:25

Re: Champions League 2022/23

Post by blue222 »

Sploh ne vem zakaj so spremenili pravila, da je že v naprej določeno kdo lahko Potencialno igra v polfinalu skupaj. Mislim, da so to spremenili od sezone 18/19.
Post Reply