Re: xyDebate

se pogovarjamo o vsem ostalem

Fabrizio Romano je z objavami:

resnično želel poročati o tragični nesreči
0
No votes
pretiraval za voljo "engagement famringa"
6
100%

Total votes: 6

Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Komentar na Stadionshopu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
(prvi komentar glejte)
It`s not just supporting, it`s obsession...
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Eh, s temi debilčki ki jamrajo kako lahko navijamo za tuje klube domače pa zaničujemo se nikoli nisem ukvarjal, ker mi je brezveze.
Sej prov da podpirajo svoje lokalne klube al pa recimo (podajam samo primer, da ne bo kdo zameril) Maribor, čeprav niso mariborčani ampak vseeno rajši podpirajo SLO nogomet kot tujega, pa vseeno, neumno se mi zdi da potem takole nas nadirajo, če rajši gledam PL ker je vsaj zanimiva, kot pa da zdaj na silo podpiram MB in našo enoklubsko ligo, samo zato ker so slovenci....glupost.
Lokalni klub je pa tut ena znanost, glede na to da pridejo v soboto zjutri naklamfani še od petkovga večera na tekmo...pa še to se jih komaj 11 nabere. In to nej gledam? Itak!
Reichenburg

Post by Reichenburg »

ahahahaha pravi človek kihodi v Bugarsko navijat za CSKA. Pa še kam.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
nastja8

Post by nastja8 »

Ej a je mrbit kdo že kdaj kam šov na Couchsurfing vrjanto? Kakšne mate kej izkušnje?
Image
Future is bright, future is blue.
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

nastja8 wrote:Ej a je mrbit kdo že kdaj kam šov na Couchsurfing vrjanto? Kakšne mate kej izkušnje?
Super! :) Go for it!
chelsea_girl

Post by chelsea_girl »

@Nastja: jaz sem pravkar iz Irske, kjer naj bi stanovala pri dveh domačinih (preko couchsurfinga), pa se je vse malce zalomilo. Predlagam, da si poiščeš več opcij (2,3), ker niso popolnoma zanesljivi. Eden od gostiteljev naju je s prijateljico skenslal par ur, preden bi morale priti k njemu, in sva imele potem kar mal problem najt prenočišče. Prvi gostitelj je bil pa super, tako da je tole odličen način da ti domačini predstavijo svoje mesto in stvari, katere si je dejansko vredno ogledat :)
up the chels!
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

ko sem iskal neke letalske povezave za amsterdam za finale europe se spomnim, da večina ljudi priporoča bus do Charleroija in potem vlak
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Post by glosos »

AlexAK wrote:Na kakšen način ste potovali od Charleroi letališča do Bruslja? Vidim da imajo ljudje probleme s direktnim shuttlom pa iščem alternativo. Je šel kdo s shuttlom? Ali pa z busom do Charleroi-a in potem z vlakom do Bruslja?

Če ima kdo kakšne slabe ali dobre izkušnje z prvo ali drugo opcijo me naj ozavesti :)
Charleroi je eno najbolj glupih letališč, kar se tiče transferjev do mesta. Vlak do Bruslja rabi več kot eno uro. Taxi odpade, ker lahko za ta denar avto kupiš ... Shuttle se splača, če ste skupina, sicer pa je bus dokaj ok v primerjavi z ostalimi opcijami.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Ma kdo kaj izkušenj (oz. se vsaj spomni) s programiranjem v C++, kompajlanjem kode in nalaganje le-te na Š-ARM/Arduino? Delam pa z winIDEA......Jezi me nekaj že 3 ure pa se mi bo zmešalo vsak čas :evil:
m4t1c

Post by m4t1c »

če bi se spomnu bi pomagal, tako sem pa že čisto vse pozabil :D sem pa isto programiral na Š-ARM na faxu
Image
sigismund
admin

Post by sigismund »

Mogoče se boš spomnil dej, meni niti kode noče skompajlat, ena brezvezna fora je, ampak to so mi povedal 2 leti nazaj v 1. letniku pa se ne spomnim več v čem je fora! Javlja mi pa tole:

KODA:
Image

ERROR:
Image

"RAZLAGA" ERRORA:
Image
m4t1c

Post by m4t1c »

koda mi deluje čis vredu.
mal sm googlu problem, poglej če imaš vse datoteke zraven dodane, ki naj bi bile na CDju (?)
kot naprimer crt0.s in ostala solata
lahko pa da je problem presledek v poti compilerja, probi ga prestavit nekam brez presledkov
Image
sigismund
admin

Post by sigismund »

Hahaha, vem za vse te fore, ker sem tudi sam vse prebral na elektronik.si forumu točno te poste ki omenjajo to solato ki si mi jih nalimal, pa ni nič bolje :D
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Stari, rajš ne pretiravat. Da si ne boš kdaj kaj očital! Jaz bi v tvojem primeru upošteval navodila. Jebeš šiht, zdravje prvo!
It`s not just supporting, it`s obsession...
sandi94

Post by sandi94 »

Mene zanima glede študija :D pač zdaj grem prvo leto študirat pa sem danes dobil urnik in ko sem videl to čudo me je vse minilo :D vsak dan predavanja od 8 pa najmanj do 16.45 . 2 dni tudi do 19.30 . Zdaj vem da ni obvezno hoditi na predavanja.Večinoma imam 2 predmeta na dan in me zanima naprimer po kosilu mam 5 ur še enega predmeta a lahko normalno odiden po 3. uri ali pač če nemislim iti dokonca naj raje sploj negrem?
Pa še to,študira mogoče kdo v novem mestu? :D
Image
Post Reply