Če bi ga resnično cenili, bi ostal ne glede na muhe in težave, ki jih imajo naši "zvezdniki" v napadurover wrote: Lukaku dal še podajo, kaj moreš če nas je Ba zajebal in je potem Lukaku moral na posojo.
Romelu Lukaku
Re: 18 - Romelu Lukaku

- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Ba je vsaj tri leto študiral, kako priti v Chelsea, da nas bo lahko zajebalrover wrote:Lukaku dal še podajo, kaj moreš če nas je Ba zajebal in je potem Lukaku moral na posojo.
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- damjan1120
A ni boljš, da igra vsako tekmo kot pa da bi dobival 15 minut? Tudi če ne bi prišel Eto, bi še vedno imeli Torresa in Baja, pa naj sta še tako slabša, bi še vedno igrala.
Upam, da Mourinho Lukakuja pripelje nazaj v zimskem prestopnem času, čeprav mediji pravijo, da ni te opcije v pogodbi. Sem pač optimist.
Takoj sem za, da pride pozimi nazaj!
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Ali je to dejansko možno ? Sem se že spraševal, ampak nisem nikjer zasledil da bi se omenila ta možnost =/
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
kokr js vem bi lahk vzel posojenga igralca nazaj (sam je treba neki plačat), za ta primer pa nevem glih.... drugač pa tut js upam da bi ga lahk uzel nazaj.
KTBFFH
- damjan1120
Martinez (trener Evertona) je že rekel, da ni mogoče, da sta tako Lukaku, kot Gareth Barry posojena za celo sezono.
Lukaku je igračina in enostavno mora igrati. Pri nas niti slučajno ne bi dobil toliko priložnosti, kot v Evertonu. Ob posoji sem sicer zmajeval z glavo, ker so pri Evertonu dobro založeni z napadalci, nenazadnje so za Koneja plačali 7 mio. evrov. Vendar ob zadnjih predstavah Lukakuja (West Ham, Newcastle), je slednji naredil veeeelik korak k zacementiranju v prvih 11. Kar pomeni še več golov in še večjo minutažo 
Blue is the colour!
Sej počasi se bo pa zvedelo, kak je prišlo do tega, da je Lukaku odšel na posojo. Glavna stvar za njegov razvoj je, da Lukaku redno igra. Obenem pa je to tudi želja Lukakuja, da če bo redno igral in zabijal gole, potem bo tudi igral na SP 2014. Mourinho je poveda, tudi da Everton ni Chelsea.didier wrote:Lukaku je igračina in enostavno mora igrati. Pri nas niti slučajno ne bi dobil toliko priložnosti, kot v Evertonu. Ob posoji sem sicer zmajeval z glavo, ker so pri Evertonu dobro založeni z napadalci, nenazadnje so za Koneja plačali 7 mio. evrov. Vendar ob zadnjih predstavah Lukakuja (West Ham, Newcastle), je slednji naredil veeeelik korak k zacementiranju v prvih 11. Kar pomeni še več golov in še večjo minutažo
Premier League: Romelu Lukaku asked Chelsea boss Jose Mourinho for move