10 - Juan Mata

Teme o bivših igralcih, trenerjih itd.
damjan1120

Re: 10 - Juan Mata

Post by damjan1120 »

Sej to je razumljivo, da je razočaran, sam folk hoče delat samomore zaradi tega :)

EDIT: Tudi BBC poroča, da je Mata odhaja v United za 37 milijonov funtov.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Pa sej sm js tud razočaran...niti ne tolk zaradi same prodaje, ker mi je že bilo pred meseci jasno, da se bo to zgodilo. Enostavno se ni nič prestavlo na bolje.
Bolj sem razočaran komu se ga je prodalo oz. povedano drugače, da od te prodaje nimamo nič. No imamo 45M ampak to nam bolj malo pomaga. Nekako se upal, da ga bomo ali zamenjali za Rooneya ali morda celo za Costo. Pač, da bomo v tem prestopnem roku Mato žrtvovali za tisto, kar bi nam verjetno prineslo naslov - napadalca.
Če pa se ne bi uresničil ta "moj" scenari, sem upal da se s prodajo počaka vsaj do poletja. Sem mislil da je prodaja KDB-ja vsaj nekoliko zakasnila prestop Mate..sem se krepko zmotil.

Kljub nakupu Matića je tole za nas slab prestopni rok. Izgubili smo velikega talenta in najboljšega igralca zadjih dveh sezon...dve klofuti.

Mogoče pa se pripravlja nekaj velikega :P KDBjev odhod je bil razumen, Matin odhod sredi sezone pa niti ni razumen, se mogoče dela prostor za nekoga? ^^

Aja, če bo pa to kak igralec ala Salah, potem je pa vodstvo kluba doseglo dno. Nižje ne gre.
jernej93

Post by jernej93 »

A zej smo pa brez menjave? Bravo :D

4 igralci za 3 položaje :roll:

Ajde pripelte Kampla pa vam odpustim :P
Image
VIP

Post by VIP »

Kamplu želim, da uspe v življenju in da postane naš najboljši igralec v zgodovini. Iz tega vidika ne želim, da gre v Chelsea. Da pride v klub kot zamenjava klopce gret in potem na posojo v kako belgijsko ligo, ali pa še huje v kako Sarajevo, kot bo to šel Delać, to je najhuje kar se lahko zgodi.
didier

Post by didier »

Meni ni jasno, zakaj bi sprejeli 37 mio. od Uniteda. Mi postavljamo pogoje in bi Mato prodal samo ob nemoralni ponudbi. Saj United ima keš, če pa se ne bo uvrstil v top4 (z Mato imajo potem lepe šanse), ne bo poleti zvezdniških okrepitev in lahko gredo po poti kakega Poola.
Blue is the colour!
RedMiner
Has thanked: 111 times
Been thanked: 96 times

Post by RedMiner »

FFP...
didier

Post by didier »

To že, ampak 37 mio. je premalo. Pubec je dokazan v PL, tako da bi cena morala biti enaka Ozilovi, sploh ker je United obupan. Če se ne prebije v top4, bo tam huda razprodaja.
Blue is the colour!
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Ozilova cena je bila 50M, Matina je 45M (govorim o evrih). Ozil je bil pomemben squad igralec, Mata pa že pol leta presedi večino tekem na klopi. Zato ta razlika :)
RedMiner

Post by RedMiner »

Guys, brace yourself!

Comments are coming...
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Meni je smešno kako je zdaj Willian adekvatna zamenjava Mati in mu toliko zaupajo, da gredo brez problema v prodajo Mate. Komaj čakam, da bo Willian dobil eno ponudbo pa takoj spizdil drugam( človek je imel medical pri Spursih in jih za par miljončkov več odjebal in šel k nam, potem veš kako moralen je tak igralec in brezveze mu zaupat in ga met v načrtih za prihodnost) pa slej kot prej nam bodo Barca/Real/PSG prišli po Hazarda. Kdo bo potem igral? Poškodbe? Slaba forma? Dejmo prodat edino dobro menjavo lol
Sej sploh nima veze kaj tu jokamo, ker ne bomo spremenili nič. Jz bi sam rad videl, da ne bi navijači s tako lahkoto sprejeli prodajo Mate, kot da je to en nepomemben igralec.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
The blues11

Post by The blues11 »

Upam da je mata gledu učerejšno tekmo uniteda !! :)) ker če jo je gledu si je pomoje premislu glede prestopa :))) hahahaaa sj nemorm verjet ,ko ma hudič mlade jih ima več ..:) kk fajn je trolat frende ko za rdeče nevrage navijajo :)
Image
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

večina medijev poroča, da gre z helikopterjem direkt na trening center Uniteda, kjer bo v popoldanskih urah vse urejeno.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
damjan1120

Post by damjan1120 »

Bild poroča, da naj se za Mato boril tudi Pep Guardiola. Bayern naj bi ponudil 48 milijonov evrov. Na koncu se bosta mogla oba obrisat pod nosom k bo Mata ostal :D
RedMiner

Post by RedMiner »

Kva bi se smeju da ostane pr nam :D
boshko

Post by boshko »

Chelsea's unofficial supporters union has announced on their website that there will be a"boycott protest" at Chelsea's next home game against Stoke.As many as 6000 fans will not attend the game because of Juan Mata's impending sale!
JT Captain Leader LEGEND !
Post Reply