Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by m4t1c »

ma zdej je že pomoje kdorkoli lahko 1. napadalec Chelsea pri naših biserih :D
Image
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: Govorice

Post by bork »

Tudi jaz sem proti nakupu Coste, ker mi ni niti najmanj simpatičen igralec. Pa še ne morem se znebiti občutka, da igra v Atleticu dobro zaradi njihovega sistema in lahko popolnoma pregori pri nas. Morš bit že kr poseben napadalec, da pašeš k nam, večinoma smo pri nakupih failal ravno pri napadalcih. Mislim pa da bo SP dober pokazatelj kakšna je njegova resnična forma.

Vsekakor bo težko dobiti res world class napadalca. Zame osebno so trenutno wc strikerji Ibra, Cavani, Falcao, Suarez, Aguero, Lewandowski in Rooney.
Ibra je že nekoliko prestar, vendar bi mogoče lahko bil ravno on tisti, ki bi zapolnil to vrzel, ki še manjka Lukakuju, da postane top napadalec. Sepravi, da bi bil pri nas kakšno leto, največ dve (34let bi bil takrat star) v tem času pa bi se lahko Lukaku izpopolnil in prevzel nase odgovornost.
Cavani se mi realno ne zdi dosegljiv, razen morda kot menjava za Hazarda, kar pa ni vreden.
Facao bi lahko bil zelo realna tarča, pa se je žal poškodoval.
Suarez, Aguero in Lewandowski ne bodo dosegljivi ta prestopni rok, vprašanje če kdaj sploh bodo.
Glede Rooneya je zelo zanimiva situacija. Po eni strani bi si človek mislil, da bomo imeli kaj prednosti pri njegovem prestopu zaradi transferja Mate. Po drugi strani pa sem skoraj prepričan, da bo ali podaljšal ali pa odšel v Real.
Uglavnem, od WC strikerjev bi bilo zanimivo poskusiti pripeljati Ibrakadabro pa čeprav samo za sezono ali dve. Je pa res, da se včasih izkaže da je pravi antipatik, ampak mislim da pri 33 letih ne bi bil problem.

Potem pa je tu še skupina napadalcev, ki sicer niso svetovna klasa, so pa vseeno boljši od tistega kar imamo mi. V mislih imam predvsem Benzemaja, Higuaina, Mandžukiča, Džekota, Ballotelija, Jacksona in podobne.
Glede Mandžota in Džekota smo že imeli debato v neki drugi temi. Oba bi verjetno kar pasala v naš sistem, sta pa verjetno oba težko dosegljiva. Cityju bomo verjetno najresnejši tekmec v PL, Bayernu pa poleg Reala v Ligi Prvakov, pa tudi odnos Mourinho - Guardiola ni voda na naš mlin.
Higuaina in Benzemaja si res ne želim videti pri nas...vprašanje tudi, če bi Mou zopet sodeloval z njima glede nato, da sta mu povzročila kar precej sivih las beri:zgrešeni zicerji.
Balloteli je pa itak zgodba zase...
Jackson pa ne vem no...mene osebno ni prepričal, imel je nekaj dobrih potez to je pa tudi vse. Sem si pa letos zaradi njega in Mangale pogledal kar nekaj tekem Porta in moram razočarano priznati, da me ni nihče od njiju navdušil, skozi celotno tekmo gledano.

Nekaj preveč izbire ne bo. Bo pa imelo svetovno prvenstvo kar nekaj vpliva, sigurno bo kak manj znan napadalec zablestel.
User avatar
The Blues
Posts: 483
Joined: 25 Jun 2007, 23:46

Re: Govorice

Post by The Blues »

Costa ni zadel že več kot en mesec oz. 7 tekem. Tako da trenutno je daleč od tiste forme iz začetka sezone.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Odlično napisano (spet) :ava: . Ibrahimovića si js ne želim pr nas... Veliko rajši Falcaota (pomoje bo do SPja že čist dobr, pa bomo vidl v kaki formi bo in se poleti pol odločimo al ja al ne njega, če ne bo njega mamo spet problem v napadu).
KTBFFH
User avatar
zrim92
Posts: 728
Joined: 20 Jun 2009, 18:22
Location: Gorenc
Contact:

Re: Govorice

Post by zrim92 »

Mah sam trenutno razen kake Ibre, Cavanija ne vidim nobenega napadalca, ki bi uspel pri nas. Igramo ta gnil 4-2-3-1 v katerem se dobro znajde zelo malo napadalcev. Ne vem zakaj se ne vrnejo lepo v 4-4-2 in pa z igro po krilih. Še vedno bi v lahko v igri dominirali krilni igralci s tem, da bi imeli tudi napadalci vidnejšo vlogo na igrišču. Prepričan sem, da bi bili veliko bolj uspešni v napadu, medtem ko obramba prav tako ne bi preveč trpela. Kje so tisti časi, ko smo lahko v napadu gledali navezo Hasselbaink - Gudjohnsen in se nismo 90min tresli ali bomo lahko pripeljali tekmo do konca oz. ali bomo sploh lahko zadeli..
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
User avatar
Profesor
Posts: 449
Joined: 11 Aug 2007, 12:28

Re: Re: Govorice

Post by Profesor »

Ibra bi bil top! #justsayin
It`s not just supporting, it`s obsession...
User avatar
nastja8
Posts: 200
Joined: 26 Jun 2007, 09:29
Location: Stamford bridge-Žiri
Contact:

Re: Govorice

Post by nastja8 »

Matjaž kva pa Nusmir Fajić?
Image
Future is bright, future is blue.
User avatar
hook
Posts: 139
Joined: 12 Feb 2007, 21:44

Re: Govorice

Post by hook »

Mi imamo napdalca, le zaupat mu je treba. Če drugo sezono ne bo vsaj v drugem planu je po njemu..
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 593
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 6 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by Chelsea_fan »

Sam se ne strinjam, da bi pripeljali Ibrahimovića. Je res, da je še vedno WC napadalec vendar to ni naložba za prihodnost. Sam ne vidim druge opcije kot pripeljati Costo čeprov nism neki velik njegov fan. Vsi ostali so po mojem mnenju nedosegljivi. Rooney bo podaljšal, Cavanija Psg ne bo prodal, Suareza Liverpool ne, Falcao pa če se odloči za odhod je veliko večja možnost, da ob ponudbi Reala odide tja.

Tako, da upam na prihod Coste ter vrnitev Lukakuja naslednjo sezono in mamo 2 odlična napadalca. Nasploh pa mislim, da se bo Costi cena dvignila po svetovnem prvenstvu glede na to, da bo bil 1. napadalec Španije.

:D
BLUE IS THE COLOUR!!!
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Lukaku je po mojem že dovolj daleč, da lahko postane vsaj naš drugi napadalec. Naslednjo sezono se s Torresom udarita za mesto prvega napadalca, in je. Se mi zdi brezveze dajati ogromno denarja za vrhunskega strikerja (Cavani, Falcao, Suarez), ker so vsi že kar v letih, tako da se verjetno investicija ne bi docela povrnila + ogromna plača (FFP). No, razen, če bi prodali še Torresa.
Blue is the colour!
User avatar
damjan1120
Posts: 1168
Joined: 07 Apr 2011, 17:36
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by damjan1120 »

Mah kakšen Costa muha enodnevnica. Nikoli več ne bo ponovil takšnega sezone kot jo ima letos. Pa še na zadnjih osmih tekmah se ni vpisal med strelce. Kaj naj bo drugi Torres? Povsem nepotreben nakup, da ne omenjam te bedarije, da naj bi ga zamenjali za Courtoisa. Najboljšega mladega vratarja bi zamenjali za "umazanega" napadalca, ki ima za seboj dobro polsezono, dela pizdarije na igrišču..Praktično nikoli ne veš, kdaj bo eksplodiral in prejel rdeči karton. Enak primer sta Ibrahimović ali pa Balotelli ampak ona dva sta vsaj kvalitetna; Ibra je po mojem mnenju tretji najboljši nogometaš na svetu. Jaz sem proti nakupu Coste. Če že, potem eden od dvojca Ibra/Super Mario :D

Lukaku in Torres. Dva napadalca sta dovolj za eno prosto mesto, več jih ne potrebujemo. Etoju poteče pogodba, Baja prodamo. V skrajni sili lahko Schürlle igra kot napadalec.
User avatar
jernej93
Posts: 524
Joined: 21 Apr 2008, 12:31

Re: Re: Govorice

Post by jernej93 »

damjan1120 wrote:Mah kakšen Costa muha enodnevnica. Nikoli več ne bo ponovil takšnega sezone kot jo ima letos. Pa še na zadnjih osmih tekmah se ni vpisal med strelce. Kaj naj bo drugi Torres? Povsem nepotreben nakup, da ne omenjam te bedarije, da naj bi ga zamenjali za Courtoisa. Najboljšega mladega vratarja bi zamenjali za "umazanega" napadalca, ki ima za seboj dobro polsezono, dela pizdarije na igrišču..Praktično nikoli ne veš, kdaj bo eksplodiral in prejel rdeči karton. Enak primer sta Ibrahimović ali pa Balotelli ampak ona dva sta vsaj kvalitetna; Ibra je po mojem mnenju tretji najboljši nogometaš na svetu. Jaz sem proti nakupu Coste. Če že, potem eden od dvojca Ibra/Super Mario :D

Lukaku in Torres. Dva napadalca sta dovolj za eno prosto mesto, več jih ne potrebujemo. Etoju poteče pogodba, Baja prodamo. V skrajni sili lahko Schürlle igra kot napadalec.
Tako, se strinjam :) Letošnji problem treh napadalcev je tudi prevelika rotacija in noben ne more ujeti pravega ritma. Sicer sem nekoliko bolj za opcijo okrepitev xy/Lukaku.

Glede okrepitev v napadu pa sem v naključnem vrstnem redu za naslednje igralce: Rooney, Balotelli, Ibra, Džeko, Mandžukić, Huntelaar :)
Image
User avatar
The Blues
Posts: 483
Joined: 25 Jun 2007, 23:46

Re: Govorice

Post by The Blues »

Se strinjam da bi se moralo naslednjo sezono dati priložnost Lukakuju. Samo tudi Lukaku si trenutno ne dela največje reklame pri Mourihnu. Na zadnjih 9.-10. tekmah je zadel samo enkrat. Pa jih je večina odigral od začetka do konca.
User avatar
RedMiner
Posts: 1145
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: Govorice

Post by RedMiner »

Costa - zelo proti nakupu, kot je napisal damjan muha enodnevnica + dela pizdarije
Ibra - zelo dobra opcija, nekdo je napisal, da ni naložba za prihodnost. Naložba je Lukaku, ki bi ob Ibri igral dovolj časa, s časom pa bi dobival čedalje več minut. Ta opcija mi je najbolj všeč.
Cavani - nedosegljiv.
SuperMario - mentalno najbolj nestabilen nogometaš, zato odločen ne.
Suarez - če pride do prestopa, ne bom gledal tekem Chelseaja kadar bo on v igri. Verjetno veste zakaj.
Falcao - se mi zdi, da bi znal fasat torres sindrom, če se nam pridruži
Rooney - €whore, ne hvala. Vsako leto izsiljuje večjo plačo.
Džeko - poleg Ibre najboljša opcija, tip igralca, ki paše v naš sistem, podobno Mandžukić.
Razni Higuanini, Benzemaji, Jacksoni - ne, imamo Torresa.
User avatar
Profesor
Posts: 449
Joined: 11 Aug 2007, 12:28

Re: Re: Govorice

Post by Profesor »

Mogoče pa Jose potegne kakšnega aduta z rokava. Spomnite se samo nakup Milita v Interju.
It`s not just supporting, it`s obsession...
Post Reply