Romelu Lukaku

o igralcih in trenerskem štabu

Kaj si mislite o prestopu Lukakuja nazaj v Chelsea?

Super nakup, vendar bo moral svoje dokazatu na igrišču
13
81%
Slabo, upam sem na druge opcije
3
19%
 
Total votes: 16

User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by rover »

Mourinho je lepo povedal, da bo Lukaku v naslednji sezoni ostal v klubu. Seveda pa bo veliko odvisno od njegove igre na SP in pripravah, ter tudi od odhoda Eto'oja, Baja in Torresa. To kar delajo mediji. Danes takšna zgodba, jutri drugačna je pač novinarski show.
Last edited by rover on 17 May 2014, 14:27, edited 1 time in total.
Image
User avatar
RedMiner
Posts: 1145
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by RedMiner »

kovsejr wrote:haha pol tako bolje da ne kupujemo top napadalcev, ker ti top napadalci niso preverjeni v PL in ostanemo z Lukakujem in Bajem, ki ne bosta spravila skupaj NIČ...ne bodite smešni...Drogba tudi ni bil preverjen v PL, pravtako ne Aguero itd.
Costa + Mandzukic bi bilo super...
nevem zakaj takšno zaupanje polagate v Lukakuja..bi se njemu prej zgodil sindrom Torres zaradi prevelikega pritiska :) potem bi se pa njega hoteli rešiti čez 2 sezoni..
pamet v roke fantje:)

@blueboy..kaj pa liga prvakov?:) kdo bo zabijal proti bayernu (super pokal Lukaku), realu, itd.?
In od kje teb, da ne bi kupil WC playerja? ti si smešen, al pa ne znaš razumevat besedila. Jasno ti piše da 1 WC napadalec (v vseh postih) + Lukaku in Ba. Idealno za moje pojme bi bilo
-Costa/Manđo,
-Lukaku(2 sezoni top strelec svojega kluba v PL, ne mi rečt da je nesposoben za kaj več. Ja najbolj da do 30. leta igra v WBA-ju al pa Evertonu, potem bo pa dovolj izkušen in pripravljen za veliki klub. Dej, ne bit smešn, pri 17h je bil prvi scorer Belgijske lige, pred vsemi je 2,3 leta po izkušnjah trenutno v PL pred vrstniki, primerljiv z Luko Shawjem npr.),
-Ba(odigral zelo dobro, ko je sploh dobil priložnost, ima nos za gol).
User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by blueboy11826 »

kovsejr - redminer ti je lepo povedal. Nekateri vidite (berete) samo kar hočete. Lepo sm napisal da rabimo enga vrhunskega napadalca, ki bo rotiral z Lukakujem. Torej 1 naj pride, ne vidim pa razloga da bi rabli 2. Kapiš?
KTBFFH
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by didier »

shaq-marriner wrote:Didier,kaj pa pomeni zate nedokazan igralec v PL,se pravi,če bi se ponudil Mesi ga bi ti zavrnil,ker je kao nedokazan v PL? eni imate očitno PL za vesoljno zakaj potemtakem nismo na vrhu evrope in zakaj bojo španske ekipe vse pobrale. Aja Diego ni primeren,ker je nepreverjen v PL in igra v nekem kičastem klubu v neki španski ligi in je za ta brezvezen klub v tej sezoni dosegel preko 40 zadetkov,Mandžo je že dve sezoni prvi strelec velikega Bayerna,z svojimi goli je pripeljal svojo reprezentanco na SP,ampak on je nepreverjen za PL.
Govorim o tem, da je preveč riskantno pripeljati dva top napadalca v klub, sploh ob Moujevi taktiki. Torres je trgal v PL, prihajal iz direktnega konkurenta oz. "big 4", njegovi dresi so bili najbolj prodajani. Za Costo in Mandžota že sedaj ugotavljamo, da nista baš nekaj atraktivna oz. "ne delujeta prepričljivo". Pri top napadalcih je tako, da ga prepričaš le z donosno pogodbo, mu obljubiš minutažo ipd. Si želimo primera Soldado, Lamela (totalno prenovljen napad pri Spursih)? Menda ne.
shaq-marriner wrote:Dejstvo je,da se moramo rešiti toresa in etoja in,ko bomo zopet dobili napadalca z +20 goli na sezono tako kot je to počel Drogba,bomo osvajali lovorike.
Dejstvo je, da se bomo Torresa težko rešili, ker ima super pogodbo, ki mu je - ob njegovem učinku na igrišču - pač niti slučajno ne želi plačevati noben klub. Ne moremo si privoščiti cel kup renomiranih napadalcev, potem pa jih po njihovih slab(š)ih predstavah pošiljati okoli, in zanje še plačevati razliko v plači. Tukaj je potrebno upoštevati FFP.

Btw, Messija, v stanju, v katerem je trenutno, niti slučajno ne bi imel v klubu :wink:
Blue is the colour!
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by rover »

Kako lahko sploh primerjate Torresa in Costo. Prvić Torresa je hotel Roman, Costo hoče Mourinho to je velika razlika. Drugič Torres je v tej sezoni zabil za Atletico do sedaj 36, golov in je fit. Med tem ko je Torres sezono preden je prišel zabil 22 golov, v prvi polovici zadnje sezone v Liverpoolu pa samo 9 golov. Vzrok zato so dolgotrajne poškodbe. Tretjič je pa tukej še cena Costa nas bo stal 32 miljonov, Torres pa je bil 50 miljonov. Teh 32 miljonov je podobno kot smo dali za Oscarja ali Williana ali Hazarda ali Mato in se Costa ne bo preveč obremenjeval. To je velika razlika med Costo in Torresom. Pa Torresu se šmirgla ali igra ali ne glavno da dobi plačo, Costa je fighter, kot je bil Torres v Liverpoolu.

Kar se Torresa tiče je Inter pripravljen plačati na posoji 10 miljonov zanj, samo problem je to, da Torres prinaša največ prodanih dresov in še Roman ga rad vidi v modrem dresu.
Image
User avatar
damjan1120
Posts: 1168
Joined: 07 Apr 2011, 17:36
Location: Ljubljana

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by damjan1120 »

Pa kaj ti pišeš? Ray Wilkins je že pred časom rekel, da je bil Torres želja Ancelottija, kar je nekdo dal tudi na forum. Potem Torres igra za Chelsea in ne za Atletico kot si ti napisal. Costa se je včeraj znova poškodoval oziroma sploh ni bil pripravljen za igro ampak Simeone je pač tvegal in po informacijah iz Madrida naj bi Costa moral celo izpustiti finale Lige prvakov, ki bo v soboto. Niti ne moreš primerjati ta dva prihoda, ker Torres je bil član Liverpoola, ki igra v Premier League in je tako nasprotnik Chelseaja ter je povsem razumljivo, da bo večja cena, kot pa bi morala biti. Pa Torres je takrat imel za seboj kar nekaj uspešnih sezon, v katerih je zabil več kot 15 zadetkov, kaj pa Costa? Samo v zadnjih dveh sezonah je dosegel več kot 15 golov. Pa ful hudo, ker ti veš kako je Torresu. Dej mi zrihti njegov podpisan dres, ko sta že taka frenda.

Je pa Costa letos v boljši formi kot pa Torres, to pa nedvomno.
glosos
Posts: 836
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 65 times
Been thanked: 29 times

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by glosos »

Gleda kdo na SK2 Belgija-Luksemburg? Lukaku v 53. minuti že do hattricka ...
User avatar
BoLhCa
Posts: 422
Joined: 12 Aug 2007, 23:52
Location: Cerknica

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by BoLhCa »

Hat-trick proti Luxemburgu na prijateljski tekmi.. totalno nepomembno.
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Image
User avatar
michooo
Posts: 644
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by michooo »

Bomo rajši kupli enga, ko je bil pol sezone poškodovan :mrgreen:
User avatar
BoLhCa
Posts: 422
Joined: 12 Aug 2007, 23:52
Location: Cerknica

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by BoLhCa »

Indeed :mrgreen:
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Image
User avatar
jernej93
Posts: 524
Joined: 21 Apr 2008, 12:31

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by jernej93 »

BoLhCa wrote:Hat-trick proti Luxemburgu na prijateljski tekmi.. totalno nepomembno.
Čimprej nej spoka, da si ne uniči kariere pri nas, kjer bo vedno neka tretja izbira za dvema klovnoma z visokima plačama :)
Image
User avatar
blueboy11826
Posts: 1108
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 27 times
Been thanked: 21 times

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by blueboy11826 »

U srci me stisne ko na tole pomislm... ampak kot vse kaže bo res še najbolš za njega :sad:
KTBFFH
User avatar
BoLhCa
Posts: 422
Joined: 12 Aug 2007, 23:52
Location: Cerknica

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by BoLhCa »

Model zadeva v prvem polčasu, v drugem polčasu, zadane zadnji, zadane večkrat na tekmo, zadeva če jih je 10...Pač enostavno bi moral priti nazaj, biti prvi napadalec in če v dveh sezonah nebi zadel 6ih golov, se pravi 3 več k Torres, bi ga pač prodal.
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Image
User avatar
bork
Posts: 1981
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by bork »

Tak realno, prvi napadalec na začetku sezone definitivno ne bo. Bi mu pa osebno dal priložnost kot drugemu napadalcu in dovolj možnosti za dokazovanje. Glede na to, da dostikrat v drugem polčasu lovimo rezultat, se nemalokrat zgodi, da Mourinho pošlje tam med 60-70.minuto v igro drugega napadalca. Torej bi skoraj vsako tekmo na začetku sezone igral kakšnih 20,30minut. Potem bi ga dal igrati tudi v skupinskem delu LP proti raznim klubom ala Victoria Plzen, Celtic...in pa v ligaškem pokalu, ki se za nas začne v sredini septembra. Potem pa še kakšna poškodba ali kazen prvega napadalca, pa avtomatsko več tekem in možnosti za dokazovanje.
Če bo Mourinho videl, da je boljši (če sploh bo) od prvega napadalca (pa naj bo ta Costa, Mandžukić ali Falcao) sem prepričan, da mu bo dal prednost pred njim.
Torej nakup prvega napadalca (Costa, Mandžo...), Lukaku drugi napadalec, Ba/Torres (kdorkoli bo pač ostal) pa tretji napadalec. Tudi Torres je na koncu sezone bil včasih v vlogi tretjega napadalca, tako da mu ta vloga niti ni tako tuja :D
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: 18 - Romelu Lukaku

Post by AlexAK »

bork wrote:Tak realno, prvi napadalec na začetku sezone definitivno ne bo. Bi mu pa osebno dal priložnost kot drugemu napadalcu in dovolj možnosti za dokazovanje. Glede na to, da dostikrat v drugem polčasu lovimo rezultat, se nemalokrat zgodi, da Mourinho pošlje tam med 60-70.minuto v igro drugega napadalca. Torej bi skoraj vsako tekmo na začetku sezone igral kakšnih 20,30minut. Potem bi ga dal igrati tudi v skupinskem delu LP proti raznim klubom ala Victoria Plzen, Celtic...in pa v ligaškem pokalu, ki se za nas začne v sredini septembra. Potem pa še kakšna poškodba ali kazen prvega napadalca, pa avtomatsko več tekem in možnosti za dokazovanje.
Če bo Mourinho videl, da je boljši (če sploh bo) od prvega napadalca (pa naj bo ta Costa, Mandžukić ali Falcao) sem prepričan, da mu bo dal prednost pred njim.
Torej nakup prvega napadalca (Costa, Mandžo...), Lukaku drugi napadalec, Ba/Torres (kdorkoli bo pač ostal) pa tretji napadalec. Tudi Torres je na koncu sezone bil včasih v vlogi tretjega napadalca, tako da mu ta vloga niti ni tako tuja :D
Popolnoma se strinjam z vsem napisanim, samo fant si naj še first touch popravi čez poletje pa bo :) Čeprav najbolj verjetno res zgleda da bo odšel ali na posojo ali pa bo prodan, drugi napadalec bo Torres, tretji pa ? (mogoče celo Ba). Sam si želim Costa, Lukaku in Ba ali pa kot 3. napadalec en izkušen napadalec z enoletno pogodbo ala Eto'o.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
Post Reply