Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Jaz pravim pustimo času čas in če kdo zablesti na poletnih pripravah potem bo v naslednji sezoni v prvem moštu. Me je pa presenetilo, da Mourinho pravi, da naj gre Bamford na posojo še v Premier ligo, med tem ko je Solanke že lahko 3 napadalec. Sam bi raje dal Bamforda na mesto 3. napadalca, Solankeja pa pustil na akademiji. Samo Mourinho že ve kaj dela.

Zdej je pravilo 8 HG playerjev, kako bo v naslednji sezoni si niso enotni. Vem da hoče FA še več HG playerjev in da so igralci HG playerji, ki igrajo od 17 leta v Angliji. Fabregas je tako izgubil status HG playerja. Alex AK kako je s tem.
Image
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Ne vem, vsekakor to še ne bi smelo veljati v naslednji sezoni. Drugače teh HG mest v ekipi ni treba zapolnit, oz. jih lahko zapolniš z mladinci, je pa res da potem zmanjka prostora za tujce. Če se prav spomnim naj bi bila sprememba v tem, da rabiš še dlje igrat v Angliji kot mladinec preden postaneš HG?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
zrim92
Posts: 728
Joined: 20 Jun 2009, 18:22
Location: Gorenc
Contact:

Re: Govorice

Post by zrim92 »

Bamford mene spominja na Inzaghija..
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Igralci, ki jih zadnje čase največ povezujejo z nami: Icardi, Lacazette, Koke, Griezmann, Varane, Clyen..pa tudi Bale in Pogba.

Icardi ali Lacazette, za koga bi se vi odločili kot drugo izbiro na položaju napadalca (ki pa je zaradi težav Coste dostikrat prva izbira)?.

Sploh potrebujemo Griezmanna glede na precejšnje št. napadalnih vezistov ali bi bili za prodajo Oscarja in prihod Griezmanna/Calhanoglu/Isco?

Bi v obrambi kaj spreminjali, dodajali? Naši mladinci na položaju obrambnih igralcev niso najbolj obetajoči ali pač?

Kaj pa centralni vezisti, Koke ali kdo drug?

Kako se vam zdi pa Bale, ki je precej verjetno na izhodnih vratih Reala, bi ga privoščili Unitedu ali bi raje imeli da pride k nam?. O tem je pred časom govoril G.Neville češ da bi bil velika okrepitev za Chelsea (če bi našel staro formo)
User avatar
blueboy11826
Posts: 1088
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 12 times
Been thanked: 17 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Napadalca mislim da ne rabimo - Costa, Remy in Bamford bi blo super

Takoj sm za prihod Calhanogluja, Oscar pa preveč niha v formi - če bi bil konstanten bi bil super tko pa nevem kaj bi blo najbol z njim nardit. Kot sm že napisu bi rad vidu da bi Moses igral in menjal Hazarda/Williana, česar je sposoben (ne nadomesti Hazarda, ampak vete kaj mislm rečt). Če pa Mosesa ne bo nazaj pa rabimo še enga winga.

Zouma, Kalas, F. Luis - mislim da je v obrambi dost menjav, čeprav bi Clyne za čez kakšno sezono ali dve zlo prav pršu.

Bale - v stari formi ja, trenutno pa upam da niti ne razmišljamo o njem.

Tko... Rabmo ene 2-3 igralce še zraven, ker ta ekipa pomoje ne more še enkrat zdržat take sezone.
KTBFFH
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by m4t1c »

nekaj se je govorilo tudi o menjavi Remy+€ <-> Lacazette. Bi blo kr kul.
Moses je pa zame uporaben samo za FPP in igranje v Evropa ligi. :D
Image
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Ne strinjam se ravno, da ne rabimo napadalca. Kar se Drogbaja tice, super je legenda, hvala za vse, samo res mocno upam, da NE podaljsa, ker bo cel klub zaradi tega trpel.
Ce gremo dalje...Remy bi naj bil nekaksna menjava Costi, ampak ko se Costa poskoduje, glej ga zlomka, Remy je tudi poskodovan :D Sem pa zadovoljen z njegovimi predstavami, tezko bi bolje izkoristil minutazo.
Bamford je pa v letih, ko rabi ogromno igranja in bi ga bilo kar skoda za na klopco (btw, meni osebno se zdi Solanke se vecji talent kot je bil Bamford).. uglavnem res upam, da se Middle uvrsti v PL in da Bamford prezivi se eno sezono na posoji, to bi blo top.
Tak da ja, nekak se rabimo enega napadalca in kot je rekel Matic Remy +denar (ene 20milijonckov bi moral zadostovat) za Lacazetteja bi bil top deal.
Na drugi strani pa imamo Icardija in njegovo 30milijonsko odkupno klavzulo.
No ce bi imeli moznost pripeljati katerega koli napadalca, bi se osebno odlocil za Kanea, ker mi je res top igralec...ogromn potencial, Anglez, dobr v vseh segmentih igre..zal pa smo Chelsea, Tottenham pa je v lasti žida, ki bo Kanea prodal močno nad tržno vrednostjo.

Tudi jaz sem takoj za prodajo Oscarja in nakup Calhanogluja...Turek je že sedaj na Oscarjevem nivoju (3leta mlajši) in bo verjetno samo še napredoval. Na drugi strani je pa Oscar zame osebno eno veliko razočaranje...v treh letih na SBju je recimo na ene 10ih tekmah odigral fantasticno, pa na ene 20ih dobro, ostalo pa vse preslabo za taksen klub. Ena dobra 10ka bi bla ogrooomn boost za trenutno ekipo.
Se raje kot Calhanogluja bi imel pa Isca, vendar je podobno nedosegljiv kot Kane...

Filipe Luisa bi pa poskusil zdealat za Kokeja + denar ce se bo kupovalo centralnega vezista.
Valda bi se raje imel Pogbaja, ampak je podobno nedosegljiv kot prej omenjena Kane in Isco.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1088
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 12 times
Been thanked: 17 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Treba bo počas kazga mladinca vpelat v ekipo - mislim da je zadnji čas za Bakerja (20 let), ki bi na zadnjem veznem pomoje bil super menjava Matiću, Fabregasu (pa menjava mišljeno tko da res igra, ne po 10-15min).

Glede napadalca - če se bo res nadaljevala posoja Bamforda, sm takoj za da pripeljemo Austina ali Ingsa (oba rajši kot Lacazetta) pa mislim da je Ings večji talent kot Kane. Bork - tista ponudba je pomoje prebogata - ni vredno tolk
KTBFFH
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by m4t1c »

ne se preveč zanašat na mladince, to se že skos ponavlja... večina jih je itak vedno na posojah, potem se jih pa proda, ko dosežejo neko starost/kakovost. Da bi komu ratal priti v člansko moštvo, kjer bi lahko redno igral bi bilo zelo redko.
Image
User avatar
kovsejr
Posts: 44
Joined: 20 May 2012, 12:17
Location: Maribor

Re: Re: Govorice

Post by kovsejr »

Na nogomanii bral da bi naj Cavani zapuščal PSG poleti :) Ne bi bilo sanjsko videt Costo in Cavanija v špici?
Zame, enostavno perfektno!
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Chelsea neuradno pravi, da Pogba ni prioriteta, Chelsea hoče kupiti 3 igralce za pravo ceno (upošteva se FFP) + da bodo dobili priložnost mladinci.
Image
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Zadnje čase se je dosti pisalo o tem, da si City želi Guardiolo (in De Bruyna, Sterlinga in Pogbaja)..same nekredibilne strani.

Griezmanna se dosti povezuje z nami, prav tako tudi Stonesa in Schneiderlina.

Psg in Juve pa kažeta interes za Oscarja. Za PSG ne vem kaj bi z njim, Juve pa bi ga krvavo potreboval, saj so bolj šibki na njegovem igralnem položaju. Cena 50m

Mourinho je izjavil, da RLC ne bo odšel na posojo prihodnjo sezono. Odkrito pa je spregovoril o tem, da bodo poleti okrepili ekipo z nekaj novimi igralci (2-4).

Edit: nekaj se je govorilo tudi o Pedru, kakšen se vam zdi? (Ne karakterno :D)
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Jst sm takoj za Griezmanna in Kokeja. Za Oscarja mi je malo vseeno, ceprav fant ni tako napacen.
Če se gleda FFP pa če se bo kupovalo, potem bodo oscar luis mikel in ramires pri meni pač žrtve, kako bo pod Murijem pa nevem. Rabimo torej pojacanje v obrambi. Letos sicer nismo imeli toliko tezav s tem ampak na to se ne gre stalno zanasat. Mislim da bi lahko gledali malo za kakim angležem.. ;-)
Sredina morda Koke, ker je mlad pa dober, Pogba je predrag in samo Real bo pripravljen zabit 70-80 ali pa 100 miljonov za njega, uefa pa s svojim ffpjem njim spet nic ne bo tezila. Sej prvo minuto ko bomo mi za malo kršili bojo trkal na vrata. Problem Kokeja je da je pri ATMju in njega + Griezmanna nam ne bojo kr podaril ampak nabil ceno do amena.
Coutinho ni napačen, samo slabo vzgojo ma pri poolu, tle bi ga pomoje Mou prima zrihtov in dobivata s Cuadradom deljeno minutažo.
Aja če bi City zapustu Toure, go for it!! Žvau! Ampak pomoje so to samo govorice..
V napadu je DD legenda pa vse, ampak za božjo voljo upam da bo drugo leto nastopil reees samo če bo kriza. Preveč zgublja žoge, v skoku proti koncu tudi ni več mogu parirat, edino zagradi se še vedno majstorski. Špica Costa 1A, Remy je bil letos super menjava, rabmo pa nekoga extra da uskoči v primeru poškodb/kartonov..glede slednjih je Costa najbolj riskanten heh...sam sem ogromno letos spremljal Lyon in Lacazzete je super. Lyon bo probal z njim zaslužit ampak manj kot ATM z Griezmannom itd..je pa problem ker nihče od class špic ne bo hotu bit 2. Violina. Solanke? Brown? Dvomim, rajs gresta na posojo. Tako da v špici kaksen Southamptonovec...enako velja za sredino. Pričakujem da bodo imeli poletno razprodajo in pravim let's go for it. Pa za bilokero pozicijo pač že..Schneiderlin, Fonte, Clyne,Alderweireld...so super igralci, pa še predragi ne bojo (vsaj ne v primerjavi s kakimi drugimi nakupi). Če ne bi Bertranda prodali bi ga jst takoj koristu, ampak Muri pač ni tega mnenja. :-)
Če se bo koristu RLC super..glede predhodno napisanih Baleov in Pedrov sem pa skeptičen. Morda še najrajši Bale ali pa kak Illaramendi, ampak potem sam Realove smeče pobiramo. Čeprav smo letos pibrali Barcine smeče pa naleteli na jackpot :-) bo pa real prej prodav Balea kot Illara..ne glede na vse kar se bo dogajali pa povsem zaupam Muriju, se mi zdi da mu daje Roman proste roke kar je prav in pomoje bomo kupli točno to kar se nuca, tudi če se malo preplača in da ubranimo BPL. Meni osebno bi to pomenilo največ pa zajebi tisto Ligo prvakov, prvo napraskimo par domačih prvenstev :-) CL pa recimo da pridemo do četrtfinala, tok da dobimo neki financ, pol mi je pa vseen če izpademo, če pridemo do konca pa še bolje :-)
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Ja, pri Griezmannu in Kokeju ni kej dost za kalkukirat saj imata oba dva odkupno klavzulo v pogodbi. Griezmann ima okrog 50m€, Koke pa še par milijončkov več (novo pogodbo je podpisal januarja). Če bi se v posel vključil Luis bi se pri enemu dal mal 'izigrat' odkupno klavzulo (če je seveda ne bi sprožil kakšen drug klub). Sem pa drugače bral, da je Griezmann simpatizer Chelsea že od majhnih nog.
Js osebno Kokeja da, namesto Griezmanna pa bi raje imel Calhanogluja, ki je bolj tipična desetica in še cenejši.

Kar se tiče Southamptonovih igralcev je tako, da osebno je bi kupoval njihovih napadalnih vezistov/napadalcev, ki me niso prepričali. Kakšen Clyen ali Fonte pa bi kar prišla v poštev, čeprav je Clyen že na pol Unitedov..baje.

Za Pogbaja se bojda odvija prava bitka...zainteresirani po poročanju Di Marzia naj bi bili City, Barca (loan), PSG, Real in Chelsea. Psg, Real in City naj bi baje že poslali ponudbe okoli 80m€, Psgjeva je bila najbolj konkretna, zavrnil jo je p kar sam Pogba.

Balov zastopnik je pred nekaj dnevi zatrjeval, da Bale definitivno ostaja v Realu..češ zakaj bi šel v klub iz PL, če pa je že v najboljšem klubu na svetu. Tudi sam Bale je rekel, da je njegova prihodnost pri Realu.

Inter pa poskuša ns vsak način vturit Icardiju novo pogodbo, da bi mu zvišali odkupno klavzulo iz 30m na 50m..Icardi se vsaj zaenkrat ne da :D

Pa če se še malo Lacazetteja dotaknem..pred časom je izjavil, da ljubi Lyon in da bi z veseljem ostal še eno sezono v svojem matičnem klubu, ter mu tako pomagal v LP. Bomo videli ali jih bodo zamikali milijončki, saj vlada kar precejšnje zanimanje za Alexa. Osebno bi ga takoj imel v Chelseaju :)
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Kaj pa igralci ki imajo potencial pa jih pri drugih klubih ne znajo poštimat ali pa se na njih malo pozablja pri večjih klubih?
Coutinho, Sterling, Isco (zadnje čase malo manj), polno jih je pri Evertonu...tudi Cityjevega Milnerja se ne bi branil. Za taprav denar komot dobimo Milnerja..samo vprašanje je kje bi se cena ustavila.
Adekvatna zamenjava za Remyja in za poštukat špico pa tko kot si reku Calhanoglu, al pa morda romin Pjanić..čeprov tegale Pjanića bo prej kot ne v kako nemčijo zaneslo kot v anglijo.
V obrambi sem pa čisto pozabu prej Varana omenit... :zzz:
Post Reply