Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
Grugar
Posts: 332
Joined: 13 Aug 2010, 10:17

Re: Govorice

Post by Grugar »

Meni se zdi coutinho dost povprečen igralec, ki morda izstopa pri povprečnem Liverpoolu. Oscar >>coutinho

Ostalih omenjenih ne spremljam, sam bi zagrabil za varana, pa morda realu dal cahilla. Tako bi imeli centralne veziste za naslednjih nekaj sezon zagotovljene.
All rights reserved.
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Js bi s Coutinhem v ekipi non stop popizdeval :) Odlično tehnično podkovan igralec in super za gledat. Sam tolkrat kot pretirava, izgublja žoge, napačne odločitve, obrambne zadeve...tu bi se mi pa dvignil pritisk. Ali pa npr. Zlatan, Ronaldo in Berbatov. Vsi so fantastični igralci, goalgeterji, pa me odbija njihov ego, sebičnost, lenoba in nepodrejanje ekipi. Pfuj taki igralci, naj se sprehajajo po drugih zelenicah :zzz:

Vedno bi dal prednost Oscarju. Mormo vedit da ni imel počitka že od začetka leta 2011 - sezona z Internacionalom, Brazil U20, potem Chelsea in vsako leto eno veliko tekmovanje (Olimpijske, Confederations Cup, svetovno). Tako da moram rečt da sem kar vesel da sta s Costo poškodovana...tako se lahko čez poletje spočijeta, popolnoma rehabilitirata in pripravita na novo sezono. Verjamem da bosta naslednje leto oba še boljša in konstantnejša, kar je pri obeh precejšen problem.

Oscarja bi torej obdržal, imam pa občutek da bomo kupovali igralca za na sredino ali krilo. Koke in Greizmann sta dva, ki se omenjata. Ne vem če koga sploh rabimo, ker vidimo da že Cuadrado ne dobi priložnosti. Se pa vsekakor ne bi branil nikogar od teh dveh. Prednost bi dal Greizmannu, ker je nekoliko bolj napadalno usmerjen, ker bi res rad videl da na sami sredini več priložnosti dobi Ruben Loftus-CHEEK (ane rover :D ).

Kaj z Mikelom in Ramiresom nimam pojma - oba sta specifična igralca, ki ponujata dve različni zadevi, motor in zid, oboje Mourinho zelo ceni :) Enega bi se bilo treba znebit da se da priložnost RLC-ju. Vem, da zaradi dosedanjega vklopljevanja v 1. moštvo ne verjamete v mladince (oz. bolje rečeno v upravo). Sem pa prepričan, da v naslednjih sezonah pride čas tudi za njih, pa sem zelo zahteven in potrpežljiv glede njihovega napredka preden se jih dejansko vklopi v 1. moštvo. Tisti, ki bi kar vse obržali ne morem rečt drugega kot pa da živite v svojih mokrih sanjah :P Al pa želite borbo za 4. mesto...ne vem :)

Sama sredina, Pogba pa te fore...super, ampak ni treba :)

Kar se tiče napadalcev imam največ pomislekov. Trenutno imamo Costo, Remyja, Drogbaja, Bamforda in Solankeja (Perica in Traore, ki ni tipični napadalec - njiju ne štejem). Costa mora bit prvi napadalec, z Remyjem sem pa zelo zadovoljen in bi se mi ga bilo težko znebiti. Za Bamforda bi rad videl da odigra še eno sezono na posoji, po možnosti za Middlesbrough v PL. Drogba bi pa lahko ostal 3. napadalec, ampak res da se ga uporabi v izjemnih okoliščinah (poškodbe obeh napadalcev, izjemoma taktično). Lacazette je trenutno eden redkih napadalcev, ki bi ga rad videl v modrem dresu, ampak z njegovim prihodom bi nastala precejšna 'štala'. Vprašanje kaj bi bilo z Remyjem in Bamfordom, predvsem s prihodnostjo slednjega.

Še obramba - Varane je igralec, ki si ga verjetno vsi želimo. Že tako imamo konstantno, trdno in disciplinirano obrambo, Varane bi jo samo še pojačal. Pomoje mamo kar precej možnosti da ga enkrat dobimo. Verjetno ne letos, mogoče je celo prekmalu. Vsekakor pa v naslednjih 1-2-3 letih, ko pričakujem rahel padec Terryja in verjetno tudi odhod Cahilla. Na dolgi rok bi bila Zouma in Varane popoln branilski par. Ostala obramba je še vsaj za eno leto čist ok.

Cech bo verjetno odšel, škoda ampak tako je. Tud Cudicinija smo preboleli pa je bil v top formi ko je prišel Cech. Škoda samo, da mu verjetno ne bo uspelo preseči PL rekorda in pa teh 500 tekem za klub. Ene 5 mu jih bo zmanjkalo...bo pa zaradi odhoda treba pripeljati 2. golmana. Po možnosti izkušenega, 'domačega', poceni in čim bolj zanesljivega. Green odpade, Greena ne maram :zzz:

Bo pa vsekakor še treba pogledat na mladince, ki so trenutno na posojah. Traore, Atsu, Bamford, Van Ginkel, Chalobah, Salah, Baker...ti niso več tako daleč od potrebnega nivoja, rabijo pa zaupanje in igranje. Tukaj ali drugje.

Aja pa še Bale - tud Makelele, Robben in Sneijder so bili Realovi odpadki pa poglej ga zlomka kako so se lepo znašli izven Španije :) Bale bi bil luxuz, to je pa to. Se bo pa sigurno slej ali prej vrnil v Anglijo da osvoji prvenstvo.

Pričakujem pa nakup dveh igralcev + rezervnega vratarja. Vključitev Rubena Loftus-Cheeka v prvo moštvo (več priložnosti kot Ake) in nakup kakšnega mladega perspektivnega igralca za mladinske ekipe ali posojo.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Govorice

Post by sigismund »

Všeč so mi te konstruktivne debate, to forumu manjka, če bi se še kdo vključil bi blo pa sploh super :)
AlexAK wrote:Js bi s Coutinhem v ekipi non stop popizdeval :) Odlično tehnično podkovan igralec in super za gledat. Sam tolkrat kot pretirava, izgublja žoge, napačne odločitve, obrambne zadeve...tu bi se mi pa dvignil pritisk. Ali pa npr. Zlatan, Ronaldo in Berbatov. Vsi so fantastični igralci, goalgeterji, pa me odbija njihov ego, sebičnost, lenoba in nepodrejanje ekipi. Pfuj taki igralci, naj se sprehajajo po drugih zelenicah :zzz:
Vem kaj si hotu poveda in da to folk moti, zato sem pa že sam prej napisal, da bi ga Muri morda znal malo zabremzat. Če so Costo zrihtali da se na koncu ni več tako burno odzival na vso prcanje in favle, bi tut Coutinha privili naj malo dvigne glavo in kdaj pa kdaj poda. Pri Liverpoolu je itak v slabi ekipi med boljšimi in mu dajejo proste roke, zato pa je tko kot je, če se mu userje zadet evrogol še kej zmagajo, drugače pač ne.

OK moving on...na netu sem našel (Chelsea Balkan) zanimivo sliko...RLC ki ga tako na polno omenjamo zadnje čase je danes na FB napisal, da je danes njegov največji dan v njegovi karieri..al celo v življenju...sicer sem šel pogledati tudi sam pa je post že zbrisan. Mrbit ga je Muri hitr klofnu okol ušes da se to ne dela, ker Pool takoj ve kaj pričakovat :) Jst mislim da če fantje oz. kakšen mlad igralec ne dobi priložnosti danes, ali potev VSAJ proti WBAju in/ali Sunderlandu, ko je že vse pod streho, nevem zakaj bi dobili drugo leto ko gre vse od začetka.
V Ljubljani in na ostalih pripravah smo bili tudi trdi od tega kaj so mladinci in ostali ki so bolj rezerve pokazali, pa letos noben ni niti droptinic dobil.

Image

Obramba Varane - Zouma bi bla res TOP CLASS!! Terry se mi zdi da eno sezono bo še šlo, če ne bo poškodbe morda poštuka še eno, pa že za to malo dvomim. Cahill je zaenkrat uredu, ampak kot že napisano po mojem se pri nas ne bo upokojil.
Kakšno mnenje imate pa o Milnerju? Sicer je res star 29, transfermarkt ga ceni na 14M€ itd...nevem no, za sezono-2-3 bi bil pomoje dober. Jst sem predvsem za kupovanje igralcev znotraj lige (Bayern varianta). Igralci so že navajani igre in tempa v ligi in se prej in lažje uklopijo v ekipo...vsaj jst mam tak občutek ko gledam druge klube in njihove nakupe.
Golman pa ja...Cech žal verjetno res gre, pač je naša prihodnost v Courtoisu. Zamenjava zanj pa res nevem kaj pričakovat. Ko so takrat Schwarzerja pripeljali sem bil čisto zadovoljen, tko da če zdaj pripeljejo Howarda bo tut hahahaha :lol:
Kar se Salaha in van Ginkla tiče. Kolega navija za Milan pa pravi da mu fante (kar je pač igral) ni bil napačen. Definitivno bolš kot Essien ki smo jim ga uturili :P Salah bo pa pomojem tista menjava ki uleti notri med 60 in 70 minuto, da se Willian spočije :P

Je pa vse več napisanega o prihodu Griezmanna v Chelsea...če je kej na tem se bo treba kmalu "zagrizt" v njega ;) lani smo zelo hitro zaključili s prestopnim rokom, zelo na začetku smo trgovali in speljali same dobre nakupe. Že večkrat se je izkazalo da kdor zgodaj trguje pametno trguje..
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

To je res, da bi Mourinho verjetno znal zabremzati Coutinha. Ampak ali bi bil Coutinho potem isti igralec? Js mislim da če mu odvzameš svobodo na igrišču je 3x manj atraktiven in 2x manj efektiven. Tako da za mene ostane ne.

Milner bi bil celo zastonj se mi zdi? Ni napačen nogometaš in je dobro pasal v City, ampak vprašanje če bi tudi v Chelsea. Mislim da mamo krila dobro poštimana, če se pa že gre na trg, se pa kupi orenk kračo in ne Poliko za 3 evre :)
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Coutinho. Že ko takole pogledam ekipo Liverpoola mi nihče ne pade ravno v oči, če la bi že koga kupovalo iz Poola bi bil to Sterling, ki je Anglež (raznih Sterlingov sicer kar mrgoli v naši akademiji). Coutinho se mi ne zdi nikakršnja nadgradnja tega kar že imamo, tudi njegov potencial vprašanje kako bi prišel do izraza v naši ekipi.

Griezmann. Sem proti njegovemu nakupu...v Sociedadu je igral levo krilo kjer imamo Hazarda, sedaj pa igra pozicijo, ki je pri nas desetka, v Atleticu pa bolj izpade kot nek 2nd striker. Je daleč od nekega kreatorja, fantazista in dosti bližje napadalcu - tudi statistika pove svoje 22golov in 4 asistence. Pa tudi ti njegovi goli so bolj posledica dobrih reakcij v kazenskem prostoru kot česarkoli drugega...da o njegovih vtekanjih v prazen prostor ne govorim, same lastnosti napadalca. V našem sistemu ne bi bil ne tč ne mš.

Isco. Men osebno top vezist, res vse najboljše.. če je bil lani še vsaj delno dosegljiv mislim, da bo letos popolnoma nedosegljiv, razen če bodo zopet šli kakšne astronomske nakupe bolj "in" igralcev, kar pa dvomim.


Edit: Milner bo poleti free agent ;)
Lacazette. Verjetno eden najboljših finišerjev, okreten, iznajdljiv in z dobrim strelom od daleč. Eni pravijo da je najboljši približek Agueru. Zelo potrpežljiv napadalec, ki dostikrat vteka iz drugega plana in dosti poskuša tudi z roba kazenskega. Če ga primerjam z Griezmannom je bolj 10ka kot Griezmann pa čeprav ima vlogo napadalca.
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Ja za Milnerja. Je že v letih, ampak bi bil free. Je pa Ivanović tip nogometaša, nepopustljiv, dober work rate, tako da ga ima Mou zagotovo v vizirju :)

Lacazette ne hvala. Costa in Remy sta se izkazala, za tretjega napadalca pa bi dal Bamforda ali Solankeja. Plus tega bi tip porušil hierarhijo napadalcev, saj bi znal postati first choice striker.

Namesto Cecha pa nekega angleškega oz. HG nogometaša. Itak še nam jih nekaj manjka, če bo še Cesc izgubil ta status...
Blue is the colour!
User avatar
damjan1120
Posts: 1168
Joined: 07 Apr 2011, 17:36
Location: Ljubljana

Re: Re: Govorice

Post by damjan1120 »

Mah kakšna Coutinho pa Milner no :) tudi Lacazette ne bo prišel kot menjava Costi. Diego Costa, Remy pa kakšen mlad napadalec da dobi kdaj pa kdaj priložnost in to je to glede napada. Drogba naj konča kariero, Bamford pa naj ostane pri Boru, če se le ta uvrsti v PL.

V obrambi isto ne potrebujemo novih okrepitev. Kalašu se da prilika, proti Liverpoolu je prikazal zelo dobro predstavo. Ivanović, Terry, Cahill, Zouma, Azpillicueta, Luis in Kalaš. Za Cahilla mislim, da ne more ponoviti letošnje slabe sezone pa itak imamo tukaj še Zoumo, ki je letos navdušil.

Na sredini pričakujem odhod Mikla in morda tudi Ramiresa. Upam, da bo Loftus-Cheek dobival več priložnosti v naslednji sezoni in on je lahko zamenjava za Mikla. Na sredini sta itak zagarantirana Matić in Fabregas. Kaj se dogaja z Oriolom Romeu-om? Bali smo se da ga Barca ne bo nazaj kupila, sedaj pa je izginil haha :D gledam na strani Stuttgarta da je v letošnji Bundesligi odigral 26 tekem (1823 minut), kar sploh ni slabo, pa še lani poleti je podaljšal pogodbo za tri leta. Morda Mourinho računa tudi na njega? Meni ni slabo igral pod AVBjem. Morda tudi Van Ginkel pride v poštev. Sem pa prepričan, da bi vsaj ti trije odigrali bolje kot pa Mikel, pa tudi Ramires letos ni ravno blestel.
Kar se tiče ofenzivnih vezistov. Na levi strani imamo itak najboljšega igralca lige ampak tudi on potrebuje počitek. Morda Moses? Na desni Willian in Cuardado, v sredini pa Oscar. Nikoli nisem bil fan Oscarja ampak morda pa res potrebuje samo počitek, tako kot pravi AlexAK. Glede Brazilca se povsem strinjam z Borkom. Tudi meni je Calhanoglu všeč. Recimo, da se Oscarju da šansa, čeprav če pride kakšna nenormalna ponudba, kot za npr. Davida Luiza, ga je potem potrebno prodati :) mislim pa, da si priložnost zasluži dobiti Bertrand Traore ali pa se ga vsaj posodi nekam v Premier League. Morda "novi Kaka" Piazon :D Nathaniel Chalobah je isto potencialen kandidat. Lewisa Bakerja bi poslal na posojo v PL. Veliko opcij obstaja...Moja želja je Pogba ampak njega ne bo. Kaj pa Gareth Bale? :P Hazard-Willian-Bale :sljin: nerealno vem sam useen hehe

Na golu imamo Courtoisa, ki je zanesljivo prvi vratar. Cech na žalost odhaja ampak ga razumem, čeprav po eni strani mi ga je žal, ker je zame najboljši vratar na svetu, ampak vratar takšnega kalibra mora igrati vsako tekmo. Pripelje se naj kakšnega angleškega vratarja, ki je izkušen in ga ne moti sedenje na klopi.

Za naslednjo sezono mora Mourinho precej več rotirati in pa upam, da bo uresničil svoje napovedi, da bodo mladi dobili več priložnosti. Ampak res priložnost, ne pa te fore kot RLC proti Liverpoolu. Mladeniči si zaslužijo priložnost tudi pri Chelseaju.

O tem je sicer lepo govoril tudi Gary Neville. Povedal je, kot bi jaz povedal :P
[youtube]4tIFL2p1fJo[/youtube]
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Mi preveč sanjamo o nakupih, ti pa preveč o podmladku :-) men bi blo tut ta scenarij kot si ga opisal všeč, ampak vemo kako je s tem pri nas..
User avatar
Profesor
Posts: 449
Joined: 11 Aug 2007, 12:28

Re: Re: Govorice

Post by Profesor »

Še moje mnenje:

Na prvi pogled se zdi ekipa zelo dobra in naj ne bi potrebovala kakšnih "lepotni" popravkov. Pa vendar nas zgodovina uči, da je treba moštvo vsako leto osvežiti z 2,3 okrepitvami.
Je pa res po koncu te sezone težko soditi, kaj popraviti in kaj ne. Prejšnja leta ni bilo težko.

Vratar: Cech gre, Tibor seveda prvi vratar. Za drugega golmana bi lahko kupili kaj v stilu Schwarzerja. Poceni z izkušnjami.

Obramba: Terryu bo seveda počasi se treba zahvaliti za sodelovanje. Pričakujem padec forme. Cahill še vedno soliden (z izjemoma parih tekem). Osebno sem za Varana amppak bi koštal celo premoženje. Strinjam se, da bi lahko ponudili Kalašu priložnost. Navsezadnje je lansko leto odigral dobro partijo proti Rodgersovimi muppetki. Ne vem sicer za Luiza, mene ni prepričal.

Zadnja veza: Matić zacementiran, ob njem Fabregas. Mikela bi pač odslovil. Vsi vemo za njegove hibe, čeprav zna odigrati več, ko odlično, ko parkiramo avtobus. Ravno zaradi tega mislim, da ga JM ne bo izpistil z rok. Ramires, Ramires, Ramires....Bojda beli Zadane v formaciji 433 a kaj, ko jo redko igramo ta sistem. Na desnem boku je povsem neuporaben. Tehničar ni, je bolj Kalou narave. Je pa garač in zna odigrati obrambo, kot se zagre. Vendar pa za spodoben denar dobimo garača+tehničarja. Upam, da se Ruben Lofrus Road znajde v člasnkem moštvu naslednjo sezono.
Ne vem, zakaj zaboga smo kupili Cuadradota. Kar je on naredil letos, lahko Schurrle naredi bolje, čeprav slednji že pošteno greje klopci v Nemčiji. Willian je ratal zelo pomemben člen. Tip je dejansko povsod ampak na momente ga zmanjka v napadu. Poda, ko b i moral streljati in strelja, ko bi moral podati. Menjave zanj ni. Oscarju bi dal še šanso. Kot ste že omenili ga je treba spočiti. Hazard je zacementiran na LW. Kaj če se poškoduje? Kdo ga bo nadomestil?
Napada: Obdržal bi vse tri, čeprav bi Drogbaja poslal na zaslužen 1 letni dopust, da naj da priložnost mlajšim. Dvomom, da se bo to zgodilo. Par mladičev pošteno trka na vrata ampak brez veze mi jih je gledati, kako sedijo na klopi, ko bi lahko na posoji pridobivali izkušnje.

Kakšnih konkretnih zamenjav vam iz glave ne morem dati, ker bolj poredko spremljam druge lige.
Se opravičujem za tipkarske napake ampak pišem preko telefona že pol ure:)
It`s not just supporting, it`s obsession...
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Za enkrat so še govorice včerej je udarla vest, da Petr Cech odhaja v Bešiktaš, to naj bi potrdil njegov agent. Zamenjava nja bi bila Robert Green za 2 miljona funtov. Odhaja tudi Filipe Luis in zgleda kot del posla za Antoine Griezmanna. Zanj je šeč v boj agent Mendes, ki je pripeljal Diega Costa. Pravijo, da Mendes nikoli ne gre zastonj na pogovore. Chelsea tudi išče napadalca, Christian Benteke je povedal, da se bo o svoji usodi odločil konec junija, do takrat je član Aston Ville. QPR pa je povedal, da bo drago prodal Charlie Austina. Toliko o dogajanju v preteklih dneh.
Image
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Bešiktaš je znatno preslab klub za Cecha. Benteke in Austin bi bila opcija v primeru, da odhaja Remy, sta predobra za tretjega napadalca.
Blue is the colour!
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Greizmann lahko igra na vseh položajih za napadalcem, false 9 in napadalca. Če dobimo njega, lahko obdržimo samo dva napadalca - Costo in Remyja + Greizmann. S tem ostane še eno mesto v ekipi frej. Pa imamo še pokrito menjavo za Hazarda, rotacijo z Oscarjem in borbo za desno krilo z Willianom/Cuadradom.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Govorice

Post by sigismund »

Cech -> Bešihtaš
Green -> Chelsea

To so zadnje govorice..Za moje pojme dokaj realna opcija.
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Joj men pa Griezmann nekako ne sede najbolje. Kapo dol pred njegovo statistiko in napredku, ki ga je storil v zadnjih dveh sezonah, ampak letos me ni navdušil na niti eni tekmi Atletica... Pri njem najbolj pogrešam tist doprinos, ki ga igralec da ekipi in tu Griezmanna nekoliko zmanjka. V obrambi ga praktično ni, v napadu pa dostikrat poskuša preveč. Zelo dobro se znajde v kazenskem prostoru, ampak z njim in še enim napadalcem v igri (namesto nekega playmakerja ala Isco) zgubi ekipa dosti kreativnosti in posesti, kar bi se pri nas še izdatno poznalo, saj bi imeli potem na igrišču zgolj Fabregasa (in Hazarda) od teh playmakerjev.
Je pa vse res, kar je Alex napisal...odlična menjava vsem wingerjem, pa tudi napadalcema.
Vsekakor raje vidim, da se kupi Griezmanna kot pa npr. dva igralca ala Moses, sem pa proti nakupu Griezmanna če bi ga radi kupili kot 'naslednika' Mate in Oscarja.
Sem takoj za prihod Griezmanna če tudi Oscar ostane.

Itak pa uprava in Mou vedo kaj počnejo, tako da če ga bodo kupili bodo že vedeli zakaj. Se pa zanj zanima pol Evrope, tako da tisti, ki ga bo hotel, bo moral plačati celotno ceno odkupne klavzule 50m€+.
Edit: Baje bi lahko Atletico spustil Griezmanna v Chelsea (dobri odnosi) za isto ceno kot ima odkupno klavzulo, da se Chelsea izogne plačevanju visokega davka na odkupne klavzule.

Cech mi je pa predober golman za Besiktash
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Bešiktaš naj bi postal tak klub kot je Vitesse in bi bilo čist ok če bi se Cecha posodilo, bolje kot da bi ga gledal v Arsenalu ali Liverpoolu. Na drugi strani pa je Marseille, ki je že poslal ponudbo da bi sodeloval z Chelseajem, hoče Drogbaja, ter 3 mladince na posojo. Sedaj je od DD-ja odvisno a bi se vrnil v rodni kraj ali bo šel igrat za denar v MLS. Patrick Bamford ima ponujeno novo 5 letno pogodbo in če bo Boro prišel v Premier ligo tudi novo posojo v tem klubu. Drugače ga čaka posoja v enem klubu iz Premier lige (Aston Vilal, Newcastle oz Sunderland, mogoče celo Watford). Chelsea je blizu aktiviranja klavzule za Nicolas Gaitana, cena 25, 3 miljona funtov. Kot strela z jasnega je prišla vest, da hoče Borusia kupiti našega mladinca Bertrand Traoreja. Če Chelsea zanj ne bo dobil delovnega dovolenja potem lahko poleti odide.
Image
Post Reply