Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Re: Govorice

Post by AlexAK »

mlinko wrote:James pa počasi koraka proti ManU. Krasno...
Če ima Mourinho podporo kluba bo dobil kar hoče in bo s to ekipo tudi uspešen (United ponavadi podpira trenerja za razliko od Chelsea). V Chelseaju smo mu namesto Stonesa pripeljali Djilobodjija. Pri nas je problem v klubu in če ne pokažemo namere da podpiramo Conteja za njegove okrepitve smo na isti poti kot lani. Trenutno ni čas da smo škrti in se gremo nek moralen klub. Naj dajo trenerju tisto kar rabi da naredi ekipo uspešno. Conte je odšel iz Juventusa ker ni dobil prave podpore pri nakupih igralcev, edina razlika od zdaj pa je da bo tukaj odpuščen.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Ja seveda... Če bi Joža poleti malo manj govoril okoli Stonesa in se brigal za svoje delo, bi ga morda celo pripeljali, tako pa smo se totalno zamerili Evertonu, ki ga že iz principa niso želeli prodat. Dovolj pove dejstvo, da je Stones vložil transfer r., bil kasneje deležen resnih groženj navijačev, zgledalo je kot da nikoli več ne bo zaigral za Everton.. Ampak ker se je njihova uprava odločila, se je zgodilo kot se je. Dvomim da so naši bilokaj zajebali pri tem. Ja, lahko bo že iz prve ponudili 60m kolikor je zahteval Everton, ampak kdo v poslovnem svetu pa sploh deluje na takšen princip?

Jamesa je sicer super igralec, sam res ne vem kje bi on pri nas igral... Bo pa idealen za Mourinhov dolgočasni 4-2-3-1, ki bo zaradi njega morda celo nekoliko manj dolgočasen kot sicer.
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Se ne strinjam...tudi sam je rekel da ni uspel dobiti tisto kar je zahteval. In ne verjamem da se je klub 100% potrudil da pripelje njegove želje. Škrtujemo in smo plašni že odkar smo preplačali Torresa. Od takrat naprej smo preveč previdni na trgu. Pri Unitedu bo drugače in če bo Mourinho dobil kar hoče bodo letos prvaki ali pa najkasneje drugo leto. Upam, da se ugriznem v jezik.

Edit: Pri nas je pa Conte jasno dal vedeti da si želi Nainggolana, naši pa dvigujejo ponudbo iz 32+3m na 35m. To je res da ne moremo kar razmetavati denarja, ker nas bodo potem vsi klubi vlekli za nos in zahtevali bajne vsote. Ampak kakšen statement bomo dali Conteju če ne bomo dali 5 milijonov več za igralca, ki si ga res želi in je nujen?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
Reichenburg
Posts: 762
Joined: 17 Dec 2007, 22:13

Re: Re: Govorice

Post by Reichenburg »

Če je kaj na tem ne vem, sam cena je pa ubitačna.
http://weaintgotnohistory.sbnation.com/ ... huayi-what

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
No Surrender 388 KTBFFH!!!
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Že pri nekaj trenerjih s(m)o zajebali, ker se ni dalo trenerju sredstev da bi kupili kar je TRENER želel v svojem sistemu..za tega Batchuayi al kaj je tut nevem kje so ga nasli za ta denar..pa ne mi rect v Marseilleu :-)
United na drugi strani zapravlja kot usekan im vozi igralce kot za šalo...samo da Muriju nardijo ekipo kot si jo je zamislu.
holdicfc
Posts: 82
Joined: 09 Jan 2015, 12:10

Re: Govorice

Post by holdicfc »

Sem prepričan, da se Batchuayi izkazal. V tandemu z Costo bista trgala. Mali je živina, novi Didi.


Up the Blues
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Re: Govorice

Post by bork »

sigismund wrote: United na drugi strani zapravlja kot usekan im vozi igralce kot za šalo...samo da Muriju nardijo ekipo kot si jo je zamislu.
A sm kej spregledal? :roll:


Ko se končno nekaj dogaja, pa se kar naenkrat začne jokanje okoli cene. Unitedu smo se tudi vsi lani smejali, ko so za 50+30m pripeljali Martiala pa se je sedaj izkazalo, da je bil to eden najboljših nakupov Uniteda v zadnjih letih. Včasih imaš srečo, da na letiš na igralca z "nizko" odkupno klavzulo (Kante, Costa...) ali pa na nekoga, ki se mu izteka pogodba (Gundogan...), drugič pa pač moraš preplačati. Osebno sem se že sprijaznil, da bo naše nakupovanje vsaj nekaj časa podobno Liverpoolovemu - veliki zneski za relativno neznane igralce. Upam samo, da bomo imeli več sreče z izbiro. To se ti zgodi, ko imaš katastrofalno sezono in si brez lige prvakov, posledično deluješ neambiciozen in si tistim najbolj zaželjenim igralcem nezanimiv. Jbg. Samo upamo lahko, da naslednjo sezono končamo med top4.

Se pa prestopni rok še sploh ni začel, Conte še ne pozna vseh igralcev in logično je, da smo nekolk zadržani. Se pa že vidi približno kateri tipi igralcev (Radja) bodo prioriteta...ampak včasih pač ne gre, ko klub in/ali igralec rečeta ne.
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Tolikor kot sem videl, mi je Batsuayi zelo všeč in super okrepitev ampak rabimo še enega napadalca, predvsem če mislimo igrat z dvema spredaj. Idealno bi bilo če dobimo še koga boljšega (js smatram Morato kot boljšega igralca - zaenkrat). Velik smo sicer plačal da bi Batsuayi sedel, zato mislim da bo kar prva izbira ali pa prva konkurenca če igramo z enim napadalcem. Zelo se nagibam k Pelleju kot drugo in zadnjo okrepitev v napadu. Ne bi bil drag, pozna metode Conteja in ima že nekaj izkušenj v PL. Costa, Batsuayi, Pelle in Traore ne bi bilo slabo.

Je pa včasih sebičen in zaletav. Čeprav je dober na žogi zna zakomplicirat situacijo, je pa super goalgetter in mislim da bo prišel kar prav.

Zaenkrat zadovoljen, samo Nainggolana še pospravimo da ne razočaramo trenerja še preden začne...
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
blueboy11826
Posts: 1089
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 13 times
Been thanked: 18 times

Re: Re: Govorice

Post by blueboy11826 »

Batshuayi naj bi opravu zdravniškiga za Chelsea (Wilmots mu je pustil iz kampa, z dohtarji pa se je dobu v Bordeauxu). Do vikenda naj bi že tut uradno podpisal
KTBFFH
User avatar
RedMiner
Posts: 1117
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Re: Re: Govorice

Post by RedMiner »

Konc govoric okol Zlatana. United bo nasledno sezono prvak, stavm 80%, če jih lahko kdo premaga je to City, al pa mi.
Bo pa zanimiva sezona :)
User avatar
mlinko
Posts: 466
Joined: 17 May 2012, 15:40
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: Re: Govorice

Post by mlinko »

Bomo vidl kok je Zlatko res še sposobn. Je pa sigurn to strupena naveza Jose-Ibra. Shitty s Pepom pa pomojem nau nekj nevarn.
CFC :cfc01:
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Zlatan je res dobra kratkoročna rešitev, ki jo United potrebuje, ker se Rooney seli v vezo, Rashford je pa premlad, da bi lahko nosil takšno breme. Sem pa skoraj prepričan, da bo Zlatan padel v Epl na realna tla. Nekaj je biti najjači v Franciji z daleč najboljšo ekipo, Epl je pa nekaj povsem drugega. Se je videlo v Ligi prvakov, vedno ko so naleteli na kakšno boljšo ekipo je jebal ježa, da o letošnjem Euru sploh ne govorim. Kakorkoli, vseeno bi se moral približati št. 20, da me ne bo kdo narobe razumel :D Je pa tudi že precej v letih in mi tudi zaradi samega načina igranja NE deluje Mourinhov tip napadalca (pressing, kontre itd.). Tako da precej zanimiva izbira, dejstvo da je free agent in tržno zelo zanimiv je bilo odločilno. Bodo pa že drugo leto kupovali napadalca za 50m+, sm skor ziher.. razn če se Rashfordu ne strga, kar bo pa kar težko ob taki konkurenci... itak Muri nikol ne igra z dvema.


Malo sem pregledal youtube videe in prebral nekaj komentarjev “poznavalcev“ francoske lige glede Batshuayija. Morm rect da mam kr mešane občutke.
Njegove največje slabosti:
- slab pregled na igro --> predvsem “zaznavanje“ soigralcev
- podaje
- sebičnost, dosti strelja tudi takrat, ko to ni najbolj pametno.. čeprav pri nas bi vsi kar podajali, tako da to niti ni nujno slabo
- naduvanost --> tipična predstavnik mlade belgijske generacija, kjer vsi mislijo, da boga za jajce držijo.. včasih ima neprimerne objave na socialnih omrežjih, zaradi neke afere je bil celo suspendiran iz belgijske repke.. čisti gloryhunter deluje in vse prevečkrat sebe postavlja pred ekipo. je pa res, da do sedaj še ni bil v resnem klubu, sm prepričan da mu bo Conte pokazu kje mu je mesto :D
- precej slab work rate, premalo pomaga v obrambi --> ne bi bil presenečen, če bi se izkazalo, da sploh ni Contejev nakup. Po drugi strani pa ne verjamem, da bi dali 40m za igralca, za katerega ne bi imeli zelene luči.
- večina je prepričana, da ni sposoben biti napadalec v sistemu z dvema napadalcema, torej je vse skup še nekoliko bolj nenavadno, zakaj prav on?? Samo kratek čas je v Marseillu igral s soigralcem v napadu in ni bil ravno uspešen eksperiment

plus:
+ ima dober nos za gol, odličen finisher
+ starost --> pričakujem zgolj napredek
+ fizično pripravljen na tekmovanje kot je Epl
+ dober z obema nogama
+ zelo dober first touch

Skratka, deluje kot bolj kot nek "target man" in nikakor ne kot "support" v napadu. Je precej odvisen od svojih soigralcev (beri predložkov). V igri z glavo je dober, ne vrhunski. Na trenutke nekoliko zaletav in naiven. Ni ravno nek angelček, ni pa tudi nek papak a la Ballotteli. Mene po stilu igre precej spominja na Inzaghija, večino golov zabije iz odaljenosti cca 5-10m. Vsaj na prvi pogled deluje preveč podoben Costi, zato so čisto na mestu pomisleki ali je zgolj menjava zanj?

Mi je precej bolj všeč kot najmanj 20m dražji Lukaku in malo manj všeč kot 30m dražji Morata. Še vedno sem prepričan, da je bil Morata plan A, vendar ga je tale EP zelo približal ekipi Real. Na koncu se vseeno zna zgodit, da ga bo Real želel prodat, vendar šele po oddelanih pripravah, kar pa za nas ni sprejemljivo glede na situacijo v kateri smo se znašli. Pa ne smemo pozabit, da je Michy precej cenejši...
User avatar
cahill24
Posts: 51
Joined: 23 Jul 2012, 02:31

Re: Re: Govorice

Post by cahill24 »

Real naj bi ponujal Morato + 35m € za Hazarda.

Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
User avatar
repe
Posts: 539
Joined: 01 Nov 2007, 18:54

Re: Re: Govorice

Post by repe »

cahill24 wrote:Real naj bi ponujal Morato + 35m € za Hazarda.

Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
:lol: :lol: :lol:
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

bork - praktično z vsem se strinjam edino glede sistema dveh napadalcev. V enem reportu sem bral kako se je dobro dopolnjeval s Fletcherjem (in takrat tudi redno zabijal). Če je kdo prispeval več od tega sistema je bil to Batsuayi. Je pa dobro to da je dober v skok igri ker Coste tukaj ni nikjer.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
Post Reply