Re: Govorice

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi si želeli videti kot naslednjega managerja Chelseaja, če Potterja odpustijo?

Mauricio Pochettino
1
6%
Zinedine Zidane
6
38%
Luis Enrique
7
44%
Thomas Frank
1
6%
Ruben Amorim
0
No votes
Artur Jorge
0
No votes
Hansi Flick
1
6%
 
Total votes: 16

User avatar
RedMiner
Posts: 1117
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Re: Re: Govorice

Post by RedMiner »

Baje smo se zacel zanimat za R. Rodrigueza (Wolfsburg)

Ima izjemne predložke, energičen. Pomankljivosti ima edino v defenzivnih nalogah.

Vsekakor všečen in bi ga rad videl v modrem dresu.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: Re: Govorice

Post by sigismund »

Vse lepo in prav, super nakupi bi bli, ampak matervola dejmo prvo hitro enga konkretnega CB zrihtat, pol pa vse ostali. Ker trenutno kaze na vse drugo hhh...
User avatar
RedMiner
Posts: 1117
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Re: Re: Govorice

Post by RedMiner »

To itak, sam on bi tut pršu prou pr ns.
john terry
Posts: 105
Joined: 06 Apr 2011, 17:32

Re: Re: Govorice

Post by john terry »

Chelsea have failed with a bid worth €58 million (£50m) for Napoli centre-back Kalidou Koulibaly, according to Gazzetta dello Sport.
http://www.goal.com/en-gb/news/11562/tr ... libaly-bid
User avatar
JeroDrogba11
Posts: 89
Joined: 10 Sep 2011, 13:26

Re: Re: Govorice

Post by JeroDrogba11 »

to, da rinemo z glavo v zid za Koulibalyja je popolnoma debilno
za 50 milijonov funtov lahko dobimo skoraj kateregakoli branilca
razumem, da je Conteju všeč, ampak tukaj je potrebno razumeti, da je Lavrentis totalen debil, ki mu v glavi manjka precej koleščkov
pa še to... branilce je potrebno kupiti na začetku priprav, da se uigrajo
tu je letos Mourinho zmagal- dal je 30 milijonov funtov in je dobil branilca na začetku priprav, ki se izkazuje za odličnega, saj je blestel na obeh prvih tekmah
:cfc01: KTBFFH :cfc01:
User avatar
JeroDrogba11
Posts: 89
Joined: 10 Sep 2011, 13:26

Re: Re: Govorice

Post by JeroDrogba11 »

še to- Essien-u so prekinili pogodbo v Panathinaikosu in sedaj trenira s Chelsea-jevo ekipo
mogoče bo postal CB ;)
:cfc01: KTBFFH :cfc01:
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Js mislim da bomo na koncu uspeli pri Koulibalyju :) Pa naj vam ne zameglim pogleda. Lahko se zgodi Hulk/Modrić/Stones. Napoli je zaj* pri pogajanjih, to je res, ampak bolj kot zaradi ponudb se zavlačuje ker Napoli še nima zamenjave. Kot vse kaže bo Maksimović vendarle postal igralec Napolija (verjetno že čez vikend) in potem se odpre pot Koulibalyju. Vseekakor bo več jasno ko Napoli dobi zamenjavo. Po moje tudi agent Koulibalyja čaka da se tole razreši (odgovor bi morali dobiti prejšni vikend). Res je, da Napoli hoče tudi obdržat Koulibalyja, ampak s ponudbo okrog 60m (že evrov...funtov pa sploh) bi morali uspeti. Nekako ne verjamem v te ponudbe, mediji bolj kot ne ugibajo - eni pišejo 60m funtov, drugi zavrnjeno 58m evrov itd. Vprašanje če smo že sploh dali glavno ponudbo. Napoli prvo rabi zamenjavo in so tudi v polnem pogonu da jo dobijo, potem bomo pa videli. Js sem še vedno pozitiven.

Rodriguez mi pa deluje kot naložba za prihodnost. Ni mi ravno všeč defenzivno, ampak boljšega trenutno ne bomo dobili. Edini drugi LB s katerim nas povezujejo je Hector. Verjetno ni zastonj v namški reprezentanci ampak ga nisem gledal dovolj, da bi lahko komentiral. 22-25m za Rodrigueza pa niti ni tako grozno.

R.Rodriguez - Zouma - Koulibaly - Azpilicueta bi bilo sanjsko :)

Edit: Čez vikend se začne že Serie A. Če Koulibaly ne igra, bo to velik indikator da že v kratkem odhaja. Pomoje bo tekmo jutri še odigral, če bo pa zadnja, pa solz in nekega posebnega slovesa ne pričakujem :D
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
zrim92
Posts: 728
Joined: 20 Jun 2009, 18:22
Location: Gorenc
Contact:

Re: Re: Govorice

Post by zrim92 »

Rodriguez je trenutno eden najboljši mladi LB, če ne celo najboljši. Tko da glede na trenutn trg tut 40mio ni velik zanga. Če bi dobil Koulibalya pa Rodrigueza bi mel komplet ekipo. Za naslov bi mogl bit..

Taka obramba k je AlexAK napisu, z naskokom najbolj v PL. Ampak glede na nesposobnost Emenala ipd. ne pričakujem preveč. Pomoje bomo spet izvisel pa prpelal enga Fafiđilota.

Poslano z mojega GT-I9505 z uporabo Tapatalk
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Govorice

Post by rover »

Kar se tiče branilcev je Conte verjel v navezo Cahill-JT, kot menjava pa Zouma. Zato Conte še ni šel v pravi boj za novega branilca in lahko, da ga sploh ne bomo kupili. Poleg tega pa na vrata trkajo mladinci. Rak rana so bočni branilci imeli smo Bertranda, Luiza in Rahmana. Vsi so top LB igralci a za Chelsea preslabi. Lahko bi imeli back up Akeja, ampak ne raje spet kupujemo top branilca za eno sezono. Bolje bi bilo dati mladinca na back up in prihraniti 20-30 miljonov. Aina je odličen back up, Jay Desilva pa bi bil lahko tretja izbira. Conte zgleda ni zadovoljen z vraterjem Courtois ali Begović ali pa kdo odnuju hoče zapustiti klub. Zato se veliko govori o prihodu Eduarda iz Dinama in Lopezu iz Milana. Kot 3 vratar bi lahko bil mladinec. Moštvo rabi samo še enega napadalca, ker igramo 4-3-3 oz 4-2-4 oz 4-4-2 oz -3-5-2 in z dvema napadalcema Costo in Batshuayiem nismo dovolj konkurenčni. Lahko bi bil 3 napadalec Solanke, a v to močno dvomim.
Image
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Vse več je govoric o podaljšanju Koulibalyja z Napolijem. :ava:

Podobna zgodba kot pri Nainggolanu, samo da tu ni takšne opcije kot je bil Kante.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
User avatar
bork
Posts: 1962
Joined: 04 Apr 2012, 17:36
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Govorice

Post by bork »

Jaz ne bi kaj preveč očital upravi v tem primeru. Če ne gre, pač ne gre. Treba bi bilo poenotit sistem obveznih odkupnih klavzul, ker tole sužnjelastništvo ne spada v 21. stoletje.

Vprašanje sedaj kaj bo sledilo.. Mustafi za 30m sigurno ne bi bil slab nakup, saj je redni nemški reprezentant in bi ga brez težav prodali tudi, če ne bi šlo vse po načrtih.
Je pa opcija, da se bo kupilo zgolj LB-ja in počakalo na povratek Zoumaja.. Potem bi obramba zgledala
Rodriguez - CB - Zouma - Azpi s tem da bi se za mesto CBja potegovali Ivke, Terry in Cahill. To bi skoraj moralo zadostovati do konca sezone, če le ne bo Zouma imel kakšnih težav.
Se pa tudi sam sprašujem, kje smo bili pro Baillyju. Čestitke Unitedu, da so si upali :)
User avatar
didier
Posts: 1038
Joined: 17 Jan 2009, 21:48

Re: Govorice

Post by didier »

Za Rodrigueza naj bi v primeru, da se z ekipo (Wolfsburga) uvrsti v kvalifikacije za evropske tekme (CL, EL), klavzula znašala 36M evrov, kar pa glede na njegovo kvaliteto še vedno ni strašen denar.
Blue is the colour!
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Govorice

Post by AlexAK »

Koulibaly update:

- Napoli bo Koulibalyju ponudil novo pogodbo - 2m na leto + bonusi. Chelsea je še vedno pripravljen ponuditi višjo ponudbo ampak pri Napoliju bodo zavrnili kakršnokoli ponudbo:

http://www.alfredopedulla.com/esclusiva ... JSrFv8l.99

http://www.football-italia.net/90056/ko ... li-renewal

Že več kot mesec nazaj je agent Koulibalyja rekel, da Napoli ne more ponuditi takšne pogodbe kot klub iz tujine (takrat se je govorilo do 3,5m na leto). Tako da ponudbo lahko še vedno zavrne ampak s tem precej tvega, ker ga še vedno nimajo namen spustiti.

- Matt Law (Telegraph) odgovarja na vprašanje o Koulibalyju, da ni nič svežih novic in misli, da bo Koulibaly vseeno odšel v Chelsea.

- Fabrizio Romano (Sky) pravi, da je bila zadnja ponudba za Koulibalyja med 40-45m evrov (!)
- Sky (ne Romano) piše, da bomo pustili lov za Koulibalyjem in se zanimamo za Marqinhosa.

Majhna je verjetnost da dobimo Marquinhosa. PSG tudi lahko zahteva 60m

- kar se tiče menjav za Koulibalyja, se Napoli še vedno zanima za Maksimovića (prihodnost znana šele v naslednjem tednu) in tudi za nekaj drugih centralnih branilcev. Če želimo imeti Mustafija, moramo pohiteti ker naj bi imel že v ponedeljek zdravnišli pregled pri Arsenalu (?)

- zanimiva je bila tudi novinarska konferenca Conteja, ki je dejal naslednje:

"Transfers window is a crazy market. It’s very difficult to enter the market. I’m not comfortable with paying over the odds. I don’t like to pay a lot of money (for a player). If a player deserves us to pay lots of money, then it’s right. But for a medium player, it’s right to pay the right price, not £20-30m over. That’s not right.“

"The money is not mine but I don’t like it. That is why we are waiting for the right situation. We must be patient and wait“

Odvisno kaj zdaj čakamo, časa ravno ni. A čakamo da De Lavrentiis popusti, ali to da se dobijo menjave. Ali se čaka na druge tarče...

- Jutri ima Napoli tekmo s Pescaro in Koulibaly bo verjetno v postavi.

Moje mnenje: Napoli noče prodati, Koulibaly hoče oditi, Chelsea noče plačati. Če bo ponudba dovolj visoka (kot je recimo pisal Telegraph - 60m) in Napoli dobi kvalitetne zamenjave, lahko prodajo. Ni ista situacija kot pri Nainggolanu, ker Nainggolan je želel ostati v klubu, medtem ko je Koulibaly odprt za odhod. Samo naj se ne vleče na zadnji dan ker bomo ostali brez Koulibalyja in menjave.

Vsaj ena dobra novica (za nekatere): Lukaku očitno ostaja v Evertonu :)
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
john terry
Posts: 105
Joined: 06 Apr 2011, 17:32

Re: Re: Govorice

Post by john terry »

Chelsea manager Antonio Conte has reportedly made an OFFICIAL approach for Napoli defender Kalidou Koulibaly for what is expected to be a club-record move. (The Telegraph)
User avatar
AlexAK
Posts: 1891
Joined: 04 May 2008, 21:01

Re: Re: Govorice

Post by AlexAK »

john terry wrote:Chelsea manager Antonio Conte has reportedly made an OFFICIAL approach for Napoli defender Kalidou Koulibaly for what is expected to be a club-record move. (The Telegraph)
To je že starejša novica, ki je spet prišla na plano - tista ponudba za ''60m''. Vse ponudbe so bile zaenkrat zavrnjene. Za ta denar se dobi že Laporteja ali Gimeneza...just saying. Nekaj se omenja še Chiellinija zadnji čas.

Najnovejše:

Kaveh Solhekol (SkySports): Napoli want Kalidou Koulibaly to sign new £35,0000 a week contract. Koulibaly would earn a lot more at Chelsea.

Toliko približno pri nas zaslužijo RLC/Chalobah/Aina :roll: Glede na tisto izjavo agenta Koulibalyja pred časom, da se visoke ponudbe ne da zavrniti, je tole bistveno premajhna ponudba Napolija da se ga obdrži (predpostavljam da ga ne zaprejo).

Calcio Mercato: ''Chelsea will offer Kalidou Koulibaly a contract worth double the amount Napoli have offered the defender.''

Še nekaj, da dobite občutek kakšni ljudje vodijo Napoli, De Lavrentiisa že itak poznate:

Sarri (trener): ''The defence is a tricky area for us, especially as in January we’ll lose both Faouzi Ghoulam and Koulibaly for the Africa Cup of Nations.

“I think it’s ridiculous to have that tournament in January. If I were a club President, I’d take it to court.”

??? :D S prvim delom se še strinjam, tožil bi pa koga? CAF, afriško federacijo ali reprezentanco? Ne moreš verjet :D

Js počasi obupujem nad Koulibalyjem in se mi zdi da že delamo na drugih igralcih za katere mediji še nimajo pojma.

Je pa Maksimović še bližje Napoliju če to kaj pomeni.

Na drugih položajih se v zadnjih dneh omenja predvsem James Rodriguez in danes Mandžukić in Chiellini.

V temi Ekipa, udarna enajsterica...sem napravil novo anketo glede napadalcev (samo realni prestopi). Icardi je podaljšal...

Pri branilcih je krepko zmagal Koulibaly, tudi za 50 milijonov...
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II

*KTBFFH*
Post Reply