Ankete
Re: Ankete
Uf, težka anketa, bom jutri pregledal kakšne so opcije, da koga ne pozabim.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Pričakoval sem več glasov za Alonsa. Ostalo je bilo kar predvidljivo
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Naredil sem novo anketo. Upam, da nisem koga pozabil (povezovali so nas še z nekaj drugimi vratarji - Darlow, Kalinić etc, pa sem jih zanalašč izpustil). Tudi ne verjamem, da bi Courtois odšel v naslednjih nekaj letih, sploh pa ne poleti.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
Mislm da bi blo Alonsa vseen najlaži zamenjat, čeprav igra res dobro (ampak glede na ponudbo na trgu oz. lahk igrata tut Ake in Kenedy). Za trenutno anketo pa pomoje ni glih skrbi, v letošnji sezoni se mi zdi da se je Courtois fajn vklopu in ni straha da bi šel. Če pa že (pa recimo da se Cech ne vrača) pa naj pride Hart ker je sigurno klaso pred ostalimi trenutno možnimi.
KTBFFH
Begović verjetno ne, ker so ga hoteli že menjat, opcija je Gordon. Conte bi si pa želel Donnarumme, samo fant je vroč in vprašanje če bi želel priti v Chelsea.
Povsem po pričakovanjih je zmagal Jan Oblak. Verjetno predvsem zato ker je Slovenec ali je res najboljši?
Že pred časom obljubljena nova anketa...koga iz prepričljive in mlade ekipe Monaca, bi si želeli v Chelsea? Na voljo sem dal tudi več možnih odgovorov, ker bi tudi sam rad pripeljal dva, mogoče celo tri njihove igralce.
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
A bi jih moralo biti 8, da lahko izbereš vse naštete in še ''koga drugega''? Za 9 ni poante
Jaz bi takoj pripeljal Mbappeja in Bernarda Silvo. Za njiju sem tudi glasoval, sta me pa še zeloo mikala Fabinho in Sidibe, pa se ne bi odpovedal trenutnim igralcem zato potem nisem
Btw, kdo je glasoval za ''koga drugega'' in kdo bi to bil? Glik?
Jaz bi takoj pripeljal Mbappeja in Bernarda Silvo. Za njiju sem tudi glasoval, sta me pa še zeloo mikala Fabinho in Sidibe, pa se ne bi odpovedal trenutnim igralcem zato potem nisem
Btw, kdo je glasoval za ''koga drugega'' in kdo bi to bil? Glik?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
Js mislm da glede na našo trenutno postavo igralci iz Monaca nebi bli nobeno pojačanje. Sicer me je res zadnič Mbappe kr navdušu in bo mogoče res zvezda v prihodnosti, ampak ne vidm da bi pri nas dobil pravo priložnost. Ostali njihovi igralci bolj kot za backup našim nebi mogli bit.
KTBFFH
Kakšna ideja za novo anketo?
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
Nekaj podobnega sem naredil že v temi posojeni igralci...
II¤*¨¨*¤.¸¸ ...¸...,¤\
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II
*KTBFFH*
II\ ...*Chelsea* ...\
II\¸.¤*¨¨*¤ .¸¸.¸..,¤
II
II
II