Kdo naj postane novi trener Chelsea?

novice, natolcevanja, prestopi in pogovori o klubu

Koga bi radi videli na sveti klopi?

Sampaoli
2
5%
Hughes
0
No votes
Mancini
0
No votes
Conte
8
19%
Pellegrini
1
2%
Rodgers
2
5%
Koeman
0
No votes
Allegri
5
12%
Simeone
14
33%
Pochettino
2
5%
Capello
1
2%
Kdo drug
8
19%
 
Total votes: 43

User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Kdo naj postane novi trener Chelsea?

Post by m4t1c »

Italian TV Rai reports Antonio Conte will tell Italy FA tomorrow he's leaving in summer. Chelsea could then announce he's next manager #CFC
- Kaveh Solhekol (Sky Sports)

Zna biti jutri že uradno potrjeno.
Image
User avatar
jernej93
Posts: 524
Joined: 21 Apr 2008, 12:31

Re: Kdo naj postane novi trener Chelsea?

Post by jernej93 »

Bolj ali manj je jasno, da bo Conte novi trener Chelseaja. Mislim, da je super izbira, seveda pa se bo moral dokazat z rezultati. Osebno sem sicer nekoliko bolj navijal za Sampaolija, ampak je Conte le bolj izkušen v evropskem nogometu, bolje govori angleško in je rojen zmagovalec. Glede na njegov razlog za odhod iz Juventusa domnevam, da so se dogovorili, da bo dobil proste roke pri sestavi ekipe in upam, da se bo končno dalo poudarek na naših igralcih iz akademije. Mislim, da so bili glavni razlog za neuspeh določenih trenerjov v zadnjem obdobju tudi nepremišljeni nakupi in prodaje in je že čas, da klub in ekipa dobita neko identiteto!

Cmon CHELSEA :cfc01: :cfc01:
Image
User avatar
m4t1c
Posts: 1035
Joined: 03 May 2008, 17:20
Location: Ljubljana

Re: Kdo naj postane novi trener Chelsea?

Post by m4t1c »

jernej93 wrote:Osebno sem sicer nekoliko bolj navijal za Sampaolija, ampak je Conte le bolj izkušen v evropskem nogometu, bolje govori angleško in je rojen zmagovalec.
glih zarad tega so se na koncu odločili za Conteja namesto Sampaolija, ki je bil v prvotnem planu. :)
"I had a meeting with Chelsea's owner and he told me that I was the first option. I was about to be their new coach. But then Conte appeared and it became a competition between us. It was him or me. I needed some time in order to improve my English but this kind of club doesn't give you that time."
- Sampaoli na Radiu Vorterix
VIR
Image
User avatar
michooo
Posts: 636
Joined: 21 Aug 2007, 21:22
Location: Celje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Kdo naj postane novi trener Chelsea?

Post by michooo »

Definitivno trenutno najboljša možna izbira. Sam bi rajši videl Kloppa ali Ancelottija, ampak so ju že pograbili do sacka Mourinha.
V Premier ligi bodo kot kaže naslednjo sezono delovali praktično vsi najboljši trenerji (z izjemo Ancelottija). Guardiola v Cityju, Mourinho v Unitedu, Klopp v Liverpoolu, Conte pri nas, zraven lahko kljub vsem neuspehom štejemo tudi Wengerja. Sezona 2016/17 bo res izjemna.
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Kdo naj postane novi trener Chelsea?

Post by rover »

Bo ostal ali ne?

V Angliji danes praktično ni medija, ki v osrednjo temo dneva ne bi postavil včerajšnjega debakla Chelsea Football Club na Etihadu. Že velikokrat je bilo omenjeno, da je bil včerajšnji poraz Chelseaja najhujši v Premier League. Toda, kaj bo to pomenilo za usodo Maurizia Sarrija na Stamford Bridgu?

Po začetni idili ob prihodu Sarrija v London gre v zadnjih tednih vse skupaj le še navzdol. Chelsea katastrofalno igra predvsem na gostovanjih, kjer je na zadnjih štirih tekmah (vsa tekmovanja) zabeležil štiri poraze, z gol razliko 0:13.

Čeprav številni navijači že podijo Sarrija iz kluba, iz Chelseaja trenutno še ni prišla nobena uradna informacija o usodi Sarrija, vendar angleški mediji so se danes na dolgo in široko razpisali, da bo Sarri zelo težko dočakal naslednjo tekmo Chelseaja, ki bo v četrtek, na Švedskem proti Malmö FF (1/16 finala UEFA Europa League, 21:00). V pisarnah bluesov naj bi bilo že vse glasneje, da bo Sarrija zamenjal dosedanji pomočnik Gianfranco Zola.

V primeru, da bi Zola postal glavni trener Chelseaja, bi bila to za Italijana šesta samostojna služba. Do zdaj je v svoji trenerski karieri vodil West Ham United, Watford FC, Cagliari Calcio, AL-arabi Sports club in Birmingham City FC.

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk
Image
User avatar
rover
Posts: 2724
Joined: 09 Feb 2008, 15:29

Re: Kdo naj postane novi trener Chelsea?

Post by rover »

Potem, ko je Maurizio Sarri zapustil Chelsea, naj bi bil na izhodnih vratih tudi pomočnik Gianfranco Zola. Chelsea klub mu je ponudil mesto ambasadorja, vendar je Zola povedal da si želi postati trener in tako zapušča Chelsea. Lampard na poti v Chelsea! Po poročanju zanesljivih Londonskih novinarjev naj bi se Frank Lampard z Abramovičem dogovoril za vrnitev na Stamford Bridge v vlogi glavnega trenerja. Ključno naj bi bilo zagotovilo lastnika, da Lampardu vsaj 2 leti ne bo potrebno skrbeti, da bi ga Chelsea odpustil.Tako bo imel dovolj časa, da pusti svoj pečat na ekipi, ki se bo po odhodu Hazarda in prepovedi nakupovanja igralcev znašla v prehodnem obdobju, ki bo verjetno vse prej kot lahko. Na mesto glavnega pomočnika pa Lampard hoče Jodyija Morrisa in ne Zole.
Špekulira se še, da bo športni direktor postal Petr Cech v trenerski štab pa si Lampard želi še Didierja Drogbaja.

Zakaj je Sarri zapustil Chelsea glavni razlog naj bi bil da sredi sezone ni znal ni vedel kaj naj sploh naredi, da ujame City in liverpool. Sarri je bil kot predhodni trenerji v izgubljenem položaju, ker je izgubil slačilnico.
Image
Post Reply