1 dan po tekmi, recimo da z bolj mirno glavo. Izgubili smo zadnje 3 od 4 tekem, 3 zapored v gosteh. V najbolj ključnem delu sezone izgubljamo pike, forma pa kot da samo pada iz tekme v tekmo.
Krivdo za včeraj še vedno valim na Lamparda. Pač "take the L", nisem na #LampardOUT vagonu kot me je včeraj nekdo prav na hitro označil, pač če je po mojem mnenju on krivec ga bom izpostavil kot krivca, tako kot pohvalim ko kaj naredi dobro, all fair. Ena ključnih napak včeraj se mi zdi da je bilo tišanje Jamesa in Chilwella v igro ki evidentno nista bila fit.
Wernerja nikdar in nikoli več nočem videti v Chelseajevem dresu na krilu! Ko igra na sredini vteka za igralce, se ponuja, prihaja do priložnosti, ko je na krilu pa kot da ne ve kaj bi počel in izgubimo enega igralca. Wernerja je treba dati na sredino, dost je winga! Sem ga hvalil in bil "zaljubljen vanj" na začetku, mu pisal hvalnice na forumu na začetku sezone, odkar je na wingu ga nisem pohvalil še niti 1x. Dovolj mi je ljudi s tem "mememe se mora uigrat mememe hejter kluba", ljudje gre za WC playerje za velke denarje ki so prišli v klub da trgajo in ne za mlagiče iz mladinske šole ki se bodo pol sezone uigravali na krilu! To ni njegova pozicija, pika. Isto za Havertza, ja je mlad in se bo uigral, nehajte v ta rog trobit sej vsi to vemo, ampak če ni trenutno dovolj dober se ga da na klop, simple as that. In Werner je naslednji na vrsti za klopco, prav žal mi je ampak tako pač je. Bolje na klopci kot na wingu za moje pojme.
Kante je bil včeraj milo rečeno slab. Žoge so se od njega odbijale, podajal je v avt ali nasprotnikom v noge. Ni bil sicer edini ampak meni je včeraj s temi svojimi napakami padel v oči, lahko da mu delam krivico, ampak po mojem ne.
CHO je bil včeraj +++. Ko ji prišel v igro se je vsaj kaj dogajalo, še Pulišič se je potem našel s par lepimi dribli. Če je to posledica prihoda Calluma ali pač dejstva da se je vse to dogajalo v času ko je Arsenal tekmo itak že dobil pa tako ali tako ni važno, bila je razlika.
Mendy...hja. Težko je karkoli kriv, definitivno pa je "potonil" skupaj z ekipo. Še 5 krogov nazaj mi je deloval bomba samozavesti, sedaj nimam več tega občutka. Je pa res da Arsenalu je včeraj ratalo vse kar so si zamislili...
Pred tekmo sem napisal da Lampard enostavno mora igralcem v glavo vcepiti to "Chelsea miselnost", da jim pove kaj tak derbi pomeni za ekipo, navijače, vse kar je Chelsea. In iskreno, mene osebno najbolj boli to, da včeraj na igrišču nisem niti za trenutek videl ne želje, ne borbe, ne taktike, ničesar. In to me je razpičkalo bolj kot sam poraz. Katastrofa enostavno ni dovolj dober opis tega kako smo mi včeraj izgledali na igrišču. SSKJ pa ne vem kje je. V angleščini poznam izraza "abysmal" in "atrocious", kar bi nekakor prevedel kot grozno.
Še to, ne vidim več smisla VAR-a. Tole včeraj za Arsenal ni bil penal pa če mi s kaznijo grozijo. Ni šans. Gledajo VAR in si mislijo "...ja ja pa saj je bil kontakt", fak ne ni ga blo, end of story, vrnite denar ki ste ga dobili za vodenje VAR-a na včerajšnji tekmi, sramota, adijo.
Pod črto, ekipi ki je kazala željo, borbo, imela identiteto, smo dodali skoraj 300MIO€ vredne TOP dokazane igralce, and we made it worse. Seštejte, nekaj ne štima. In ne, poškodba Ziyecha ni in ne sme bit izgovor da kdorkoli kakorkoli upraviči vse te silne poraze letos. In še to, če bi mi igrali po pričakovanjih in po vseh realnih napovedih s tole ekipo ki jo imamo bi bili sedajle gladko prvi. Letos je res smešna sezona ki pa zaenkrat kaže da nihče tega nekako noče zagrabiti. Veste kaj mislim rečt? Everton je izgubil 4 tekme in so na 2. mestu. Leicester jih je izgubil 5 in so na 4. Smešna sezona, boli me da tega ne izkoristimo bolje, ker potencial in kvaliteta v ekipi definitivno obstajata, samo izstisniti jo moramo ven. In ja mlinko, honeymoon period je mimo, čas je za rezultate. Bomo ocenjevali trenerja ob koncu sezone, do takrat brez transparentov in oznak LampardOUT prosim. Če igrajo dobro se jih hvali, če je slabo se skurca. Vse v konstruktivnem dialogu, obviously. Če pa obstajajo na forumu perle ki je jih vsako tako komentiranje zmoti, pa pač njihov problem