CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu

Kakšno je vaše stališče glede Lamparda?

Lampard mora ostati
16
76%
Lampard OUT
5
24%

Total votes: 21

mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2020/21

Post by mlinko »

cahill24 wrote:Dejansko sem oseba, ki ni za stalno menjanvo trenerja. Žao bo potrebno nekaj spremenit. Ni opravičila.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobr dobr... Je krivda na Lampardu, nevem pa ce ga je treba vn metat Image.

Sent from my HD1913 using Tapatalk
CFC :cfc01:
Tišipas
Has thanked: 1 time

Post by Tišipas »

jezus kristus, 3-0
michooo
Has thanked: 1 time
Been thanked: 19 times

Post by michooo »

Ha, 3:0.
Mehek penal, super prosti strel in gol iz ponesrečenega predložka. Super tekma za dodatno znižat samozavest.
sigismund
admin
Has thanked: 82 times
Been thanked: 139 times

Post by sigismund »

3-0, game over and goodnight. Hvala za tole, res. Lampard bo tole moral požreti, mi pa z njim, sramota prve klase nedvomno, žal. Igramo slabo že nekaj krogov in kar ne presekamo tega, da tako hudo slonimo na Ziyechu pa tudi ni dobro. Sedaj lahko spet unsubscribam AFTV. Ja prima, pa ravno sem začel spet uživati v njihovih videih. Arteta je bled, slabe igralce ima, pa vseeno vsakič sproti pošola Lamparda. Že v finalu pokala FA smo igrali katastrofalno.
bork
Has thanked: 32 times
Been thanked: 52 times

Post by bork »

chelsea boy wrote:tole je cist Lampardova krivda.. non-fit Jamesa igra, Werner zopet zacenja na krilu, ko imas CHOja na klopi, sredina kot da je ni

Uf ko pred tednom ali dvema to napišem jaz, me pa sam kritiziraš. Ali bodi tiho še takrat, ali pa ga brani še zdaj.
Ti si pa res smešn :lol: 3 tedne nazaj smo bili še kandidati za naslov, zakaj bi kritiziral zgolj, da bi kritiziral, če nam je šlo dobro? In zakaj bi moral biti tiho, če nekatere stvari ne funkcionirajo več. Kakšna logika :lol:
glosos
Has thanked: 132 times

Post by glosos »

Nisem uspel gledat tekme, ker je enostavno nimam kje (tnx T2), ampak livescore danes ni blo fino spremljat.
Mi je pa neverjetno, kako "javno mnenje" na tem forumu niha še bolj kot naša igra. Kot nekateri pišete, tri tedne nazaj smo bili kandidati za naslov in smo bili v tretjih nebesih, tri tedne pred tem smo metali Lamparda ven, no zdaj smo spet na tem. To je enostavno neresno, in težko je potem neki takim mnenjem pripisati kakorkoli verodostojnost...
sigismund
admin

Post by sigismund »

Bolj kot te ki spreminjajo mnenja so v mojih očeh smešni te ki trobijo v isti rog neglede na igro :) Če ekipa igra slabo se jo skritizira, če se nič ne spremeni se jih skritizira, tako kot se jih hvali ko gre dobro. A to ni ok? In pa, če postaviš ogledalo, nekateri se javite samo ko je koga na forumu skurcat, ne date pa niti enega pametnega komentarja glede igre/ekipe/taktike celo leto :)
bork
Has thanked: 32 times

Post by bork »

Ti pa res zanjo vikend pokvarit.. ampak Arsenal bi nam bil nevaren, tudi ce bi bli v 2. ligi. To je derbij, pozicija na lestvici nima neke vloge.
n1i9k9o6
Has thanked: 80 times
Been thanked: 96 times

Post by n1i9k9o6 »

Kako pa ta forum zaživi,ko izgubljamo haha noro.
Tako kot se je (upravičeno) na veliko pisalo dva tedna nazaj,da Havertz nima kaj delat v prvi,tako pomojem trenutno Werner nima kaj delat v prvi. Vse lepo in prav,če ma Lampard zaupanje v njega ampak smo v ključnem delu sezone in dec enostavno daje premalo od sebe. Zdaj ko je CHO nazaj mora Timo obvezno eno tekmo obsedet,malo odpočit glavo,se umirit in potem nazaj zaštartat. Kar malo me je zabolelo,ko je v drugi al tretji minuti izgubil žogo in se mu takoj opazi ta zafrustriranost,tak igralec enostavno ne sme začenjat tekem.
Danes se je tudi Jamesu poznalo,da ni pravi,sedaj se ve,da bi bilo bolje,da bi Azpi začel ampak okej,lahko je bit pameten za nazaj.
Igra nam res že nekaj krogov šepa,danes ni blo nič drugače, se pa ne strinjam s sigismundom glede Arsenala oz. Artete. Se mi zdi,da je Arteta danes svoje igralce odlično taktično pripravil na Chelsea,praktično odrezal so nas od igre,na celi tekmi nevem če smo speljal 3 napade da bi žoga lepo normalno prešla od štoperja preko sredine do zadnje tretijne. Znal jih je dobro motivirat,sliši se ga cel čas kako spodbuja svoje igralce medtem ko je Lampard bolj ali manj tiho. Sem mnenja da bo Arteta vrhunski trener, je pa trenutno v nekem prehodnem obdobju,ampak tako kot naš Lamps,rabi čas. No,je pa treba dodat,da je Arsenalu šlo res vse na roko,poceni penal,Xhaka iz prostega ko da je Messi in še en gol,ki Saka še vedno pomoje ne ve kaj je hotu tam nardit.
Uglavnem,mi lahko tu modrujemo in komentiramo,fantje pa nimajo prav kaj zlo časa,čez manj kot 48 je na vrsti že naslednja tekma,to bo enostavno treba prespat.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Pa še to,upam,da Jorginho ne vidi več prilike za izvajanje penala.
mlinko
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Post by mlinko »

Za penal sem takoj, ko smo ga dobili rekel, da ga Jorginho ne bo dal, pa je VAR še preverjal ali je bil prekršek ali ne. Pa ne zato, ker bi mislil, da je Jorginho izgubil tisto sigurnost na penalih (no sedaj jo je in pač nima več kaj iskat na piki) ampak zato ker je bil roko na srce tak večer. Penal za 1. gol sam dokazuje, da VAR nima pojma kaj početi. 2. gol je pač tipičen za nas, ko nam igralec, ki je nesposoben, zabije golaso (milijonkrat videno, ko proti nam vsem nasprotnikom zrase forma za 10x). 3. gol pa itak vsi vemo, da je podajal pa še to se takoj vidi, da je biu nezadovoljen, ker je čist narobe zadel žogo. Pač nimaš kej. Nismo mel dneva.

Ampak to, da nismo imel dneva nima veze. Igral smo proti Arsenalu, doma iz spodnjega dela. Proti Arteti (če bo on vrhunski trener, bom jest pelov raketo v vesolje), ki je dokazal, da je edin kar je sposoben je spravt igralca, ki trese 20+ golov na sezono do tega, da je brez poškodb na klopci. Arteta ni in ne bo noben bavbav. Edino kar je naredil prav včeraj, je to, da je včeraj na igrišče poslal mulce, ki so bli pač lačni uspeha. Nisem videl nobene taktične mojstrovine, ker jo roko na srce ni niti rabil. Včeraj in že kr ene parkrat do zdaj, smo pač pokopal sami sebe. Al pa bolje rečeno nas je Lamps. Vsi veste, da sem zagovornik Lampsa, in ja priznam, do sedaj sem bil v tem honeymoon obdobju (mislm, da je Sigismund uporabu enkat ta izraz?). Sedaj pač vidim, da tud Frankie še ni čisto zrel. Je pa svetlobna leta pred Arteto. Score proti Arteti mu sigurn ne gre na roko, ampak sej vsi vemo, da to nima neke veze dokler je to tekma med zgornjo in spodnjo polovico.

Tko kokr ste rekl. Franki upam, da je videl, da pač s forsiranjem igralca brez forme ne bo dosegel nič. Niso vsi on, ki je ostajal po treningu in nabijal vse živo, da se je izboljšal. To je drugačna generacija nogometašev, ki rabi drugačen pristop. Bo pa zanimivo videti kakšen je njegov man-mangment med prestopnim rokom. Če bo CHO tiho potem nekaj dela dobro, če ne pa pač ne.

Je pa meni osebno ena, pozitivna stvar ta, da je obramba vsaj nekako poštimana. To je ena od stvari, ki nas je še ne dolgo nazaj skrbela.

CHO naslednjo teko začenja, to je Frankie baje potrdil po tekmi in upam, da se počasi obrne tale krivulja navzgor. Je pa dejstvo, Frankie prihaja pod hud hud pritisk. Največji do sedaj in bomo videli, kaj bo prišlo iz tega.

Sent from my HD1913 using Tapatalk
CFC :cfc01:
sigismund
admin

Post by sigismund »

1 dan po tekmi, recimo da z bolj mirno glavo. Izgubili smo zadnje 3 od 4 tekem, 3 zapored v gosteh. V najbolj ključnem delu sezone izgubljamo pike, forma pa kot da samo pada iz tekme v tekmo.

Krivdo za včeraj še vedno valim na Lamparda. Pač "take the L", nisem na #LampardOUT vagonu kot me je včeraj nekdo prav na hitro označil, pač če je po mojem mnenju on krivec ga bom izpostavil kot krivca, tako kot pohvalim ko kaj naredi dobro, all fair. Ena ključnih napak včeraj se mi zdi da je bilo tišanje Jamesa in Chilwella v igro ki evidentno nista bila fit.

Wernerja nikdar in nikoli več nočem videti v Chelseajevem dresu na krilu! Ko igra na sredini vteka za igralce, se ponuja, prihaja do priložnosti, ko je na krilu pa kot da ne ve kaj bi počel in izgubimo enega igralca. Wernerja je treba dati na sredino, dost je winga! Sem ga hvalil in bil "zaljubljen vanj" na začetku, mu pisal hvalnice na forumu na začetku sezone, odkar je na wingu ga nisem pohvalil še niti 1x. Dovolj mi je ljudi s tem "mememe se mora uigrat mememe hejter kluba", ljudje gre za WC playerje za velke denarje ki so prišli v klub da trgajo in ne za mlagiče iz mladinske šole ki se bodo pol sezone uigravali na krilu! To ni njegova pozicija, pika. Isto za Havertza, ja je mlad in se bo uigral, nehajte v ta rog trobit sej vsi to vemo, ampak če ni trenutno dovolj dober se ga da na klop, simple as that. In Werner je naslednji na vrsti za klopco, prav žal mi je ampak tako pač je. Bolje na klopci kot na wingu za moje pojme.

Kante je bil včeraj milo rečeno slab. Žoge so se od njega odbijale, podajal je v avt ali nasprotnikom v noge. Ni bil sicer edini ampak meni je včeraj s temi svojimi napakami padel v oči, lahko da mu delam krivico, ampak po mojem ne.

CHO je bil včeraj +++. Ko ji prišel v igro se je vsaj kaj dogajalo, še Pulišič se je potem našel s par lepimi dribli. Če je to posledica prihoda Calluma ali pač dejstva da se je vse to dogajalo v času ko je Arsenal tekmo itak že dobil pa tako ali tako ni važno, bila je razlika.

Mendy...hja. Težko je karkoli kriv, definitivno pa je "potonil" skupaj z ekipo. Še 5 krogov nazaj mi je deloval bomba samozavesti, sedaj nimam več tega občutka. Je pa res da Arsenalu je včeraj ratalo vse kar so si zamislili...

Pred tekmo sem napisal da Lampard enostavno mora igralcem v glavo vcepiti to "Chelsea miselnost", da jim pove kaj tak derbi pomeni za ekipo, navijače, vse kar je Chelsea. In iskreno, mene osebno najbolj boli to, da včeraj na igrišču nisem niti za trenutek videl ne želje, ne borbe, ne taktike, ničesar. In to me je razpičkalo bolj kot sam poraz. Katastrofa enostavno ni dovolj dober opis tega kako smo mi včeraj izgledali na igrišču. SSKJ pa ne vem kje je. V angleščini poznam izraza "abysmal" in "atrocious", kar bi nekakor prevedel kot grozno.

Še to, ne vidim več smisla VAR-a. Tole včeraj za Arsenal ni bil penal pa če mi s kaznijo grozijo. Ni šans. Gledajo VAR in si mislijo "...ja ja pa saj je bil kontakt", fak ne ni ga blo, end of story, vrnite denar ki ste ga dobili za vodenje VAR-a na včerajšnji tekmi, sramota, adijo.

Pod črto, ekipi ki je kazala željo, borbo, imela identiteto, smo dodali skoraj 300MIO€ vredne TOP dokazane igralce, and we made it worse. Seštejte, nekaj ne štima. In ne, poškodba Ziyecha ni in ne sme bit izgovor da kdorkoli kakorkoli upraviči vse te silne poraze letos. In še to, če bi mi igrali po pričakovanjih in po vseh realnih napovedih s tole ekipo ki jo imamo bi bili sedajle gladko prvi. Letos je res smešna sezona ki pa zaenkrat kaže da nihče tega nekako noče zagrabiti. Veste kaj mislim rečt? Everton je izgubil 4 tekme in so na 2. mestu. Leicester jih je izgubil 5 in so na 4. Smešna sezona, boli me da tega ne izkoristimo bolje, ker potencial in kvaliteta v ekipi definitivno obstajata, samo izstisniti jo moramo ven. In ja mlinko, honeymoon period je mimo, čas je za rezultate. Bomo ocenjevali trenerja ob koncu sezone, do takrat brez transparentov in oznak LampardOUT prosim. Če igrajo dobro se jih hvali, če je slabo se skurca. Vse v konstruktivnem dialogu, obviously. Če pa obstajajo na forumu perle ki je jih vsako tako komentiranje zmoti, pa pač njihov problem :*
Trivinho
Has thanked: 97 times
Been thanked: 36 times

Post by Trivinho »

Realno nas je Arsenal z B ekipo zmagal, to da pa Lampard nima Wingerja na raspolago, in da mora tipicnega napadalca dat na krilo kar vsi vidimo da mu ne lezi, potem napol poskoodovane igralce tiscat v igro je tud ne smisel...ce lampard neupa kaksnega mladinca poklicati da odigra kaksno tekmo ce nima zamenjave, tako kot je Arsenal naredu je pa tud pussy.
Js sm par dni pred tekmo lepo napisu da to tekmo bomo zgubil ker se vse ekipe proti nam poberejo.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Okej,se ne bom kregal glede Artete,ker nismo na Arsenal forumu (hvala bogu :D ),mamo pač različno mnenje,pa bomo vidli čez par let kdo ma prav :)

Sigismund spisal odličen komentar ,sam bi dodal še to, da poleg Lamparda velik del krivde nosi cela ekipa. Okej ja,tiščanje Jamesa in Chilwella u prvo+Werner na krilo je blo res slabo,ampak to da ekipa deluje brez želje brez motivacije,mislim da bi mogli tud igralci dat več od sebe. Verjamem,da jim je probal vcepit to "Chelsea miselnost" ampak če igralci tega ne poberejo je krivda predvsem na njih.
Se pa strinjam,mislim da bi mogli bit daleč od Lampardout,je pa treba realno gledat,pohvalit kadar si zaslužijo in skurcat kadar si zaslužijo.
Kar se same igre tiče sem tega mnenja,da smo od začetka sezone lovil neko idealno formacijo,sprobaval 4-2-3-1 pa 3-4-3 in se na koncu ustalil pri 4-3-3 s Kantejem na cdmju. Našli smo neko ravnotežje med napadom in obrambo,nekaj tekem je res delovalo vse tok kot more. Tud mentaliteta in karakter sta bla tu,ne pozabm kako smo prot Sheffieldu in Leedsu hitro prejel prvi gol,ampak igral naprej pogumno,odločno in dosegli svoje. To manjka zadnjih par tekem.
Je pa tud to res,da smo imel relativno lahk razpored v momemtu,ko smo dobil ta sistem,ki nam odgovarja.
Zdej so prišli težji nasprotniki,kjer se je vidlo,da so se znal pripravit na naš način igre in so se pokazale tut slabosti oz. situacije kjer se mormo izboljšat.
Tu se mi zdi,da Lampard deluje malo počasi;najde sistem ki mu odgovarja,nato pa traja nekaj časa,da prilagodi ekipo oz. najde variacije znotraj enega sistema.
Mormo čimprej začet nabirat pike,če želimo bit dokaj sigurni za uvrstitev u ligo prvakov oz. upat na kaj več
sigismund
admin

Post by sigismund »

Lampard je napovedal nekaj sprememb, kar me veseli. Deluje precej direkten do igralcev, tudi poimensko jih izpostavlja. Nekaterim je to pri trenerjih všeč, nekaterim ni, meni je pa vseeno, samo da dosegajo pričakovanja na igrišču in s tem ne izgublja slačilnice :)
Realno nas danes ne vidim v bitki za 3 pike, napovedal sem tip tekme 02, zdaj pa je na fantih da me demantirajo :cfc01:
Post Reply