Ameriški nogomet

o domači in tujih nogometnih ligah ter o ostalih športih
glosos
Posts: 767
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 45 times
Been thanked: 16 times

Re: Ameriški nogomet

Post by glosos »

sigismund wrote:Prvo en dober komentar iz RTV-ja, vseeno mi je če koga zmoti, nehite biti ovce in softiči :D

Ko spremljate letošnji Superbowl, ne pozabite, da je bil lanski sredi floride, kjer so noro proslavljali naslov, medtem, ko ste vi reševali življenja zaprti v občine, brez šole, trgovin in frizerjev.

Po finalu rečem lahko samo: škoda. Bengalsi so izgubili tekmo na isti način ali pa vsaj podobno kot so prešnje 3 obrnili v svoj prid. Na dolge podaje so jih ramsi čisto nesli, vsakič so prišli čez ko je bilo treba.
Kam so padli Bengalsi v 2. počasu ne vem ampak so bili povsem neobstoječi. O zadnjem playu pa ne bi izgubljal besed, mislim da bi morali lavfati na 4th and 1, imeli so tudi še 1 TimeOut..nevem.

Vprašanje: bo Kroenke sedaj vesel in nekaj več vloživ v Arsenal iz dobre volje, ali bo kvečjem še več vložil v Ramse? Image
Ramsi so all-in, gradijo brand v stilu Lakersov, Hollywood, superstarts, powerhouse ... in zdaj imajo momentum, tako da je Arsenal nekje v ozadju po moje :)

Bengalsi so itak presegli svoj realnoi domet na krilih hipersamozavestnega Burrowa in LSU naveze. S takim O-line kot ga imajo oni prit v SB je znanstvena fatastika, in po vrhu bit še v igri do konca ... vsa čast.

Bottom line, med Ramsi in Bengalsi ni nobene primerjave.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3431
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 25 times
Been thanked: 34 times

Re: Ameriški nogomet

Post by sigismund »

To drži, imajo pa Bengalsi lepo mlado ekipo na kateri lahko gradijo, franchise QB-ja in WR-a. Ramsi nimano 1st round picka enih 7 let? Pač letos je res zmagal denar, zato sem upal da dobijo Bengalsi. Bodo pa še prilike.
glosos
Posts: 767
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 45 times
Been thanked: 16 times

Re: Ameriški nogomet

Post by glosos »

sigismund wrote:To drži, imajo pa Bengalsi lepo mlado ekipo na kateri lahko gradijo, franchise QB-ja in WR-a. Ramsi nimano 1st round picka enih 7 let? Pač letos je res zmagal denar, zato sem upal da dobijo Bengalsi. Bodo pa še prilike. Image
Res je, Bengalsi imajo lepe nastavke, je pa pri njih ena skrb, in sice rda imajo zgodovino zavoženih podobnih situacij :) Veliko se govori o tem, da bi znal Burrow iskat drugo okolje, ko se reši rookie pogodbe, ravno zarad tega okolja, ki nima zgodovine znagovanja itd ... Res pa je tud, da je zdaj stari Brown predal vodenje v hčerine roke, mogoče zna bit malo drugačen pristop. So zelo simpatični in vse deluje v pravo smer, zna bit pa to tudi varljivo.

Tudi draft picki so varljivi. Mislim da še 6 ali 7 let so brez 1st rounda. Če pogledaš iz druge plati, zdaj ima Detroit teh istih 6 ali 7 pickov ... in nimam nekega zaupanja, da si bodo kaj pametnega začeli z njimi :) Mogoče se jim 1-2posrečita, statistično gledano, LA ima pa Stafforda fix :) Poleg tega je draft loterija, in v NFL je 6 rund, tako da se da upgrade najt tudi nižje.

Zanimive bojo naslednje sezone, karte so na novo premešane, NFC kaže znake stagnacije, AFC je mlad in ambiciozen ... lahko da še je to zadnja NFC lovorika za nekaj let.
Post Reply