Kounde-a mislim, da bi si tudi vsak trener želel, tip je world class stoper, ki bi Chelseaju prišel še kako prav. To je zelo tako relativno koga bi si želel, odvisno kot prvo kateri položaj bi potreboval pokriti..bork wrote:Seveda nisem mislil, da sta dejansko papkaampak papka v primerjavi z Enzotom v smislu, koliko je nek igralec zaželjen. Sem prepričan, da če vprašaš 10 trenerjev, koga izmed Enzo, Raphinha in Kounde bi najraje imeli v svoji ekipi, jih bo vsaj 8/10 odgovorilo Enzo. Poleg tega so bili včeraj novi reporti, da sta najmanj dva kluba želela za Enza poleti ponuditi okrog 120mio (poleti).
Glede granitne obrambe Barcelone je pa tako, da je marsikaj granitno, ko igraš proti raznim Getafejem in Ceutaenam, v UCL pa se tale Barcina obramba ni izkazala za kaj posebej granitno. Se pa strinjam, da je glede na vložek, ki ga je Barca plačala, vrhunska. Da ne bom hipokrit, Koundeja sem si želel, ko je bil trener Tuchel in se je igralo 3-4-3, ker res lepo paše na RCB, ker pa Tuchla in njegovega sistem ni več, sem zelo vesel, da ga nismo kupili.
LP pa je treba tudi omeniti, da sta jim vmes falila tako Araujo, kot Kounde, ki sta se poškodovala na reprezentančni pavzi.. Araujo se je šele pred kratkim dobro vrnil po poškodbi.. Ko sta oba fit je pa rezultat 6 prejetih golov na 20 tekmah v ligi.. Pa ni bil samo Getafe, tudi npr Real,Atletico,Sevilla,Betis,Sociedad, ki niso ravno neke kikiriki ekipe.. Obramba je ubistvu letos naredila pri Barceloni največji napredek napram prejšnjim sezonam, ko je bila ravno obramba najšibkejši člen. Žal pač glej Barcelona ima ime, so v totalnem finančnem sranju pa so speljali poleti Chelseaju tako Raphinho, kot Kounde-a.. Nad tem se je treba zamisliti..