Mauricio Pochettino

o igralcih in trenerskem štabu
Post Reply

Bi morali Pocha zamenjati?

Da
1
6%
Ne
16
94%
 
Total votes: 17

User avatar
sigismund
admin
Posts: 3461
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 27 times
Been thanked: 40 times

Mauricio Pochettino

Post by sigismund »

Bolj kot ne je znano da bo Poch prevzel vodenje kluba.

Mauricio Pochettino se mi zdi ustrezna izbira glede na trenutno ponudbo. Dokazano ima taktično znanje, njegova filozofija vključuje razvoj mladih igralcev, in ima izkušnje na pomembnih tekmah. V nasprotju s Potterjem je Pochettino bolj prilagodljiv glede strategij, kar je velika prednost. Vendar pa me skrbi, kako se bo obnesel na začetku. Pomembnejša naloga kot nakupi zame predstavlja prevetritev slačilnice in odpravljanje težav. Trenutno je stanje v slačilnici zelo kaotično in toksično, zato mora Pochettino to rešiti na profesionalen in vrhunski način, da si pridobi zaupanje vodstva, navijačev in igralcev. Včasih premalo pozornosti posvečamo igralcem, čeprav so ključni dejavnik v vsem tem, morda celo najpomembnejši. Verjamem v moč slačilnice, ki ima velik vpliv, kar smo že velikokrat opazili tudi pri nas.
User avatar
RedMiner
Posts: 1103
Joined: 07 Jun 2012, 16:44
Location: Zagorje
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by RedMiner »

Meni je njegova drža izredno všeč - končno nekdo, ki jasno pove, če želiš igrat, se dokaži. Če ne želiš biti tukaj, hvala lepa in adijo.

Iskreno, to smo rabli, tak rebuild. Upam, da bo uspešen.
User avatar
demiensatlier
Posts: 634
Joined: 03 Aug 2010, 17:53
Has thanked: 17 times
Been thanked: 7 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by demiensatlier »

Se strinjam, tudi meni je to zelo všeč, upam samo da nebo prehitro šel navzkriž z lastniki.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3461
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 27 times
Been thanked: 40 times

Re: Mauricio Pochettino

Post by sigismund »

Sem ustvaril anketo, zanima me če bi po vašem morali Pocha zamenjati. V anketah glasuje več ljudi kot piše poste, zato me rezultati res zanimajo.

Jaz sem glasoval NE, pod tem vodstvom se je zvrstilo že par trenerjev in ni neke razlike. Poch ni brez napak ampak menjava v tem trenutku bi bila pomoje nesmiselna, niti ni dobrih trenerjev na voljo, niti karkoli Poch spremeni in skombinira igralce ne naredi nobene razlike. Lahko pa se čez pol leta izkaže da Poch ni bil pravi za ta projekt, tako kot Emery ni bil dober za projekt Arsenal, medtem ko mu z Villo teže kot po maslu, bomo videli.

Jaz krivim napačno tempiran recruitment in vpeljavo preveč novih in premalo izkušenih igralcev naenkrat, kar kaže na napake vodstva in ne trenerja.
User avatar
Tišipas
Posts: 121
Joined: 01 Aug 2013, 11:52
Location: Zagorje
Has thanked: 1 time

Re: Mauricio Pochettino

Post by Tišipas »

Zamenjat je treba Boehlya, hehe :)
Zdi se mi, da lahko zamenjamo še 1000 trenerjev, pa ne bo nič bolje. Odkar smo menjali lastništvo, gre vse samo strmo navzdol. Kot, da bi Todd v eni sezoni rad speljal tako obsežne reforme, za katere je Roman rabil... kaj jst vem, 5-10 let. In seveda, ni se mu izšlo... zdaj pa zadeve škripajo na vseh nivojih v klubu... in smo, kjer smo :D
Post Reply