CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by sigismund »

No, tole dvomim da je kdo pričakoval, mene so sigurno demantirali. Samo upam da je tole na račun genialnosti Pocha in ne slab dan Ville. Bomo vidli, 2. polčas nam bo dal kak odgovor več.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by sigismund »

Lampard, 8.
Adijo kak gol. :ava:
User avatar
blue222
Posts: 755
Joined: 09 Jan 2015, 23:25
Been thanked: 6 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by blue222 »

Lep gol 👍
User avatar
ndm
Posts: 66
Joined: 08 Jun 2008, 19:08
Location: Mozirje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by ndm »

Izgleda pa danes kot da dejansko igrajo za Pocha ali se samo meni tako zdi? Veliko želje in energije polg tega pa danes tudi ogromno kvalitete:)

Golčina Enza res!!!
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 572
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by Chelsea_fan »

noro.. top gol

a je kdo dojel reakcijo ob golu.. slekel dres in pokazal da ostaja.. to je ziher za fake news na katerem so pisali da hoce ven
BLUE IS THE COLOUR!!!
n1i9k9o6
Posts: 1533
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 31 times
Been thanked: 34 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by n1i9k9o6 »

Chelsea_fan wrote: 07 Feb 2024, 22:21 noro.. top gol

a je kdo dojel reakcijo ob golu.. slekel dres in pokazal da ostaja.. to je ziher za fake news na katerem so pisali da hoce ven

Drži, po tekmi prot Wolvsom se je oglasu nek luzerski novinar s to novico, da Enzo želi iz Chelseaja. Zgodba se je napihnila do te mere, da se je danes oglasu agent Enza, ki je to seveda zanikal. Reakcijo po golu pa najbrž tudi pove vse :)
n1i9k9o6
Posts: 1533
Joined: 11 Aug 2019, 19:32
Has thanked: 31 times
Been thanked: 34 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by n1i9k9o6 »

No, mi je všeč, ko me tko demantirajo :)
Sploh prve pol ure je blo super, pokazal so totalno drugačno energijo in željo, Poch je ekipo dobro taktično pripravu, za piko na i pa še fantastičn gol Enza. Lepo bi blo videt, da tako borbo prenesemo tud v naslednje tekme, bomo vidli.
Škoda edino za prejet gol.
User avatar
sigismund
admin
Posts: 3495
Joined: 25 Jan 2011, 22:18
Has thanked: 30 times
Been thanked: 46 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by sigismund »

Ravno ko smo najmanj pričakovali pa prikažejo tole :)

Včeraj so dali od sebe točno to kar smo od njih želeli in pričakovali že dolgo (z izjemo par tekem vmes). Že sama govorica telesa včeraj je bila prav druga, dejansko so dali vedeti da si želijo iti naprej in mi je A. Villa delovala prazna in brez energije. To je tisti bare minimum kar bi jaz pričakoval week-in week-out od igralcev, pokažite to strast do igre vsakič ko stopite na igrišče. Itak da ni realno to kazat 40+ tekem na sezono, ampak tak pristop bi morali gledati na vsaj veliki večini tekem. Včeraj je bila sredina precej bolj kompaktna, naenkrat ni bilo tistih res ogromnih vrzeli v sredini. Tudi ko se je že ena formirala smo dobro pritiskali Villo in vsako idejo o neki kontri hitro ubili, imeli so 5 strelov proti 8 našim ampak večinoma teh so naštancali v zadnjih 5 minutah ko je bilo že itak 0-3 in so šli all-in.

Za to tekmo pa pohvala Pochu, zasluži si jo. Enzo je igral nižje in evo ti ga majstra, prov drug tip. Gallagher mi ni deloval tako zelo izgubljen v času in prostoru kot ponavadi in je dejansko dobro zapolnjeval prostor, dodamo še Caiceda ki je prvič v Chelseajevem dresu prikazal formo iz Brightona, pa maš sredino lepo poštimano in takoj žanjemo rezultate, upam si reči da je bila tole ena od tekem sezone. Tudi obramba mi je delovala bolje ker niso bili pod konstantnim pritiskom nasprotnika. In Poch, nevem zakaj in od kje, ampak da si dal Jacksona na krilo je bila pa poteza za aplavz, meni se zdi da se je to dobro spomnu, vsaj včeraj je delovalo. Tudi par vmesnih izmenjav Madueke-Palmer je bilo lepo izpeljanih, če bi igrala več skupaj bi se lahko še bolj pokonektala. Aplavz tudi ker si pustil (zate) nezamenljivega Sterlinga na klopi glede na to da sta ti nad glavo bdela cela Chelsea fanbase in pa nevarnost izpada iz pokala. Točno to bi si želu vidt že mnogo prej, vsaj PROBAJ nekaj spremenit. In evo, danes je cel fanbase navdušen. Ne samo zarad napredovanja, res je bil občutek da smo dobili vsaj en košček našega starega Chelseaja nazaj, bravo!

Kar se tiče nadaljevanja sezone, pusti tako kot je. Why change it, v zadnjih par mesecev je to nekaj kar je dejansko izgledalo kot da bi lahko kam peljalo in bi gradili na tem naprej. Spremeni par stvari da se prilagodiš nasprotniku in to je to. Hecno, ko sem pisal te zadnje besede sem dobil flashback-e na zadnje 3 ali 4 identične epizode v letošnji sezoni, ko sem uporabil iste besede. Ena tekma nas navduši, da neko upanje in motivacijo, potem sledi pa en mesec slabih tekem z izjemo nekih vmesnih prebliskov. Renesansa part IV, upam da tokrat KONČNO deluje. Sem izredno navdušen nad zmago in nad prikazanim, ampak sem se letos prevečkrat opekel. Mnenja ne spreminjam, Poch bo mogu zdaj dokazat da to včeraj ni bil glitch in the Matrix ampak da je dejansko začel opravljat svoj job. Gremo k Palaceu in res ne želim da se vrnemo na stara pota, če pa že bomo šli nam pa vsaj vikenda nam ne morejo pokvarit ker igramo v ponedeljek. :wink:
User avatar
demiensatlier
Posts: 645
Joined: 03 Aug 2010, 17:53
Has thanked: 19 times
Been thanked: 8 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by demiensatlier »

Jacksona je že sprobal na krilu in dejansko mu ta pozicija bolj ustreza, je hiter in prodoren in glede na to da nekega zaključka nima, je bolje da igra na krilu. In vsekakor bolje kot izgubljen Mudryk. Pohvale za borbenost, igro in rezultat, naj naredijo več takih predstav v zaporedju in bomo navijači malo bolj z veseljem gledali tekme.
glosos
Posts: 796
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 53 times
Been thanked: 18 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by glosos »

Jaz bi dodal da me to včeraj ni presenetilo. Zakaj? Vemo, iz priprav in iz začetka sezone, pa prebliskov tu in tam, da ekipa načeloma je sposobna nekaj dat od sebe. Za mene je v tej fazi projekta, ki je roko na srce v zelo zgodnji fazi, to vse kar moram vedet.
Strinjam se zelo z splošnim sentimentom, da je težko bit Chelsea fan letos, ampak mislim da smo imeli vse informacije in dovolj časa, da se na tako leto mentalno pripravimo. Leto iskanja, vzponov in padcev, trenutkov obupa in trenutkov presežka.
Isto kot me polomije ne potrejo, me včerajšnja predstava ne navdaja z evforijo. Zakaj? Ker se v veliki sliki ni nič spremenilo.

Še vedno imamo trenerja ki je questions mark in ki se preveč išče in deluje premalo odločno in suvereno. Mogoče je to res del procesa, in točno ve kaj išče s temi glupimi potezami. Mogoče v tej situaciji s poškodbami nima boljših rešitev... Ne vem, mogoče je pa res strel v prazno. Kakorkoli, kdo in kaj Poch je, se včeraj ni spremenilo.

Še vedno imamo kopico mladih igralcev s potencialom, ki so se znašli skupaj v situaciji brez močne strukture. Večina od njih bi se v vzpostavljenem sistemu hitro našla in zasijala, zdaj bodo pač rabili več časa da se najdejo med sabo. Kateri od njih bo zagotovo odpadel, večina pa je že vsaj enkrat dokazala, da je material ok.

Moj point je, že od avgusta, da bomo morali vsaj eno sezono potrpet, in za svoje dobro ne pustit čustvom da nas vodijo do preranih zaključkov. Težko je ja, ker iz fuzbala ne dobimo hrane za svoj navijaški ego, ampak s tem se moramo sprijaznit, ker v nasprotnem primeru we're not gonna have a good time.

Kar sem jaz včeraj videl, je to, da so fantje ekipa. In da jim je mar. In da hočejo bit boljši in da hočejo zmagovat. Dajmo jim benefit of a doubt, in jim prihranimo pljuvanje, ker niso sami krivi, da so se znašli v težki situaciji. Smo pa lahko včeraj videli, da temelji neke kemije so, in da so v tej težki situaciji odločeni vztrajati in zadevo prebrodit.
Ni fer do te skupine fantov, da od njih pričakujemo da bodo takoj dosegali rezultate ki smo jih vajeni. To tudi ni situacija, ki smo je vajeni.

Želim si manj nihanja vzdušja od vsakem slabem ali dobrem rezultatu. Vztrajam na mnenju, da je daleč prezgodaj za vlečenje črte pod projekt.
Še velikokrat bomo obupani, in velikokrat nas bodo razveselili s podobno predstavi kot včeraj.
User avatar
blueboy11826
Posts: 1089
Joined: 22 Apr 2013, 15:34
Location: Zagorje
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by blueboy11826 »

Villa trenutno ni v formi, ampak letos smo večkrat prikazal dobro igro proti dobrim klubom, kot tistim, ko smo veljal za favorite. Zgledalo je kot, da nekaj klika v ekipi. In ravno v času ko smo nekak obupoval nad to sezono, mislim, da vsi komi čakamo nasledno tekmo, da vidmo a se je klikanje res začelo al je bil samo tak dan.
Super rezultar, super igra, vseen pa se pridružujem mnenju, da malo še počakajmo predn se začnemo navduševat.
KTBFFH
User avatar
Trivinho
Posts: 1364
Joined: 29 Jan 2009, 20:17
Location: Ljubljana
Has thanked: 55 times
Been thanked: 11 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by Trivinho »

Tudi js sem mnenja da smo imeli dobr dan oz Vila slab dan, js bi tud se pocaku par tekm da res nebomo prehitr rekl hop predn skocimo.
Vsekakor se veseilim napredovanja in ce bomo imeli sreco lahko samo z osvojenima pokalama popravimo sezono in spravimo 2 lovorike v vitrino ampak do tam je se prezgodaj za govoriti.
Upam tudi da koncno zacne Nkuku igrati vsaj do konca sezone da se uigra in da je fit brez poskodb, skoda ga je da je mankal toliko casa verjetno bi kaksno tekmo tudi resil nas poraza saj je nedvomno kvaliteta.
User avatar
mlinko
Posts: 466
Joined: 17 May 2012, 15:40
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by mlinko »

Ja valda hladno naprej. Po zadnjih sezonah bom verjetno potreboval ene 3 leta, da bom vrjel v to, da je bila slaba tekma zgolj slučaj ne pa ravno obratno, da je bila dobra zgolj slučaj.

Sigurno pa bo v primeru, da napad zalaufa posledično lažje naši sredini in potem tudi obrambi.

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

CFC :cfc01:
glosos
Posts: 796
Joined: 24 Apr 2008, 09:52
Has thanked: 53 times
Been thanked: 18 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by glosos »

Trivinho wrote: 09 Feb 2024, 13:04 Tudi js sem mnenja da smo imeli dobr dan oz Vila slab dan, js bi tud se pocaku par tekm da res nebomo prehitr rekl hop predn skocimo.
Vsekakor se veseilim napredovanja in ce bomo imeli sreco lahko samo z osvojenima pokalama popravimo sezono in spravimo 2 lovorike v vitrino ampak do tam je se prezgodaj za govoriti.
Upam tudi da koncno zacne Nkuku igrati vsaj do konca sezone da se uigra in da je fit brez poskodb, skoda ga je da je mankal toliko casa verjetno bi kaksno tekmo tudi resil nas poraza saj je nedvomno kvaliteta.
Me veseli da si se odločil da ne boš sklepal na podlagi premajhnega vzorca
User avatar
Chelsea_fan
Posts: 572
Joined: 30 Sep 2011, 17:05
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2023/24

Post by Chelsea_fan »

pa smo nazaj :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
Post Reply