Maresca has already said 𝐲𝐞𝐬 to Chelsea project, two year deal plus option for further season or three year deal is the final detail being clarified — done soon
Enzo wants the job, Chelsea want Maresca so it’s just time to agree on compensation fee for Leicester City.
Negotiations will start already today as Chelsea want Maresca to be their new head coach by this week.
How do you rate this move 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝟏 𝐭𝐨 𝟏𝟎?
- Fabrizio.
Odpiram novo temo, ker je očitno to to? Da se navežem na borkov post v drugi temi - yup, čisti gamble.
Sack v decembru?
Še ena sezona za odpis?
Top 4?
Dam par opcij v anketo, glede na to da bomo streljali popolnoma v prazno in je itak čist za foro zna biti kar zanimivo.

Moja glasova gresta:
- prej ga nisem poznal
- odpuščen bo med sezono
I just don't see it, ampak je treba vedt da sm tukaj popolnoma brez vsake podlage in znanja, priznam.
Ne poznam možakarja, Championship trener, ko sem ga pogooglal sem bil OK WTF, pač ne vem. Očitno premalo spremljam nogomet ali pa je z iskanjem trenerjev Chelsea užgal čisti gamble, kar bo bo. Od vseh rdeče-črnih polj na ruleti je tole v mojih očeh stava na zeleno 0.
Skrajno pesimističen sem s to napovedjo, tako da podlaga za to da me vsaka pozitivna malenkost v pravo smer demantira je dobra. No, upal sem tudi da so naši veljaki kaj bolj poštudirali in na podlagi nevem česa pripeljali Potterja, pa ni blo glih nekih presenečenj, mogoče pa tokrat bodo.