(via @David_Ornstein)
Poletni prestopni rok 2024
Re: Poletni prestopni rok 2024
Nism uspel zasledit kakšna je vsota v tej ponudbi, ma res upam, da pošljejo novo ponudbo in se ga čimprej znebimo.
Nanj resno ne računamo, baje že cel tedn trenira z drugo ekipo in ne s prvo.
Nanj resno ne računamo, baje že cel tedn trenira z drugo ekipo in ne s prvo.
- Trivinho
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 42 times
Men ga je zelo zal da je na tak nacin ratal odpadek, dali smo 80M za njega torej ni slab in verjetno ima kvaliteto ampak js sm preprican da novi lastnik zeli vse igralce in tiste ki so bili v klubu se v Romanovi eri precrtati in se jih znebiti, ne glede ali so legende kluba in ce so med najbolsimi na svetu.
Definitivno pa je in dejstvo da je Kepa bolsi od Sanceza na golu.
Definitivno pa je in dejstvo da je Kepa bolsi od Sanceza na golu.
Čeprav mi je bil Petrovič lani res dober bi vseeno imel Kepo za prvega vratarja! Je pa Fabrizio že včeraj pisal, da bo Zagotovo letos odšel.
- blueboy11826
- Has thanked: 127 times
- Been thanked: 74 times
Zakaj bi si pa Kepa zaslužu bit prvi golman? Petrović je imel dobro sezono in edino logično je, da ostane prvi golman. Ne bo mi žal ne Kepe, ne Sancheza, če greta.
Renato Veiga sedaj uradno naš novi igralec.
In bom kr tuki tole še napisu - odigrali smo eno trening tekmo z Leedsom 3x45min baje, 5-1 (2x Madueke, 1x Mudryk, Gusto, Nkunku).
Renato Veiga sedaj uradno naš novi igralec.
In bom kr tuki tole še napisu - odigrali smo eno trening tekmo z Leedsom 3x45min baje, 5-1 (2x Madueke, 1x Mudryk, Gusto, Nkunku).
KTBFFH
- RedMiner
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 64 times
Meni osebno je bil Petrović zelo dober - napak praktično ni delal, ni prejemal zadetkov kot Kepa. Nevem zakaj tako negative pri njemu, odigral je pa slabo polovico sezone in bil precej suveren.
To se je izkazalo za fake news.blueboy11826 wrote: ↑14 Jul 2024, 12:46 In bom kr tuki tole še napisu - odigrali smo eno trening tekmo z Leedsom 3x45min baje, 5-1 (2x Madueke, 1x Mudryk, Gusto, Nkunku).
- Chelsea_fan
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 71 times
Fantje kepa je bil luninu back up.. to je izgubljen primer in naj gre ven
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Chelsea_fan
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 71 times
Po zaključenem euru bi samo rekel, da je res prekleta škoda če ne bomo vzeli Nica Williamsa.. tamau je top .. hitr dobr dribler samozavestn top top... če smo dal za enega mudryka 80 ne razumem da ne gremo po tega..
kar se tiče ostalega pa.. španija me je navdušila in če povzamem nekako se mi zdi da je španski način nogometa najbolj uspešen.. če pogledamo samo ekipe in trenerja.. pep,xabi,zdaj ta iz španije itd.. in to z igralci iz enega sociedada itd.. noro dobr.
Sam sem ravno zaradi tega optimističen za naslednjo sezono. Žal Maresce ne poznam dovolj dobro ampak, če bo povzel nekako takšno špansko igro bom zelo zadovoljen.
Prodal bi Sterlinga, Kepo, Lukaku in še kakšnega.. Mislim, da nam je Must buy nek napadalec.. sam bi šel po Toney-a ali Watkinsa. Tudi Isak mi je dobr.
Tako, da nestrpno pričakujem prihajujoče tedne in res me zanima kaj bomo pripeljali
kar se tiče ostalega pa.. španija me je navdušila in če povzamem nekako se mi zdi da je španski način nogometa najbolj uspešen.. če pogledamo samo ekipe in trenerja.. pep,xabi,zdaj ta iz španije itd.. in to z igralci iz enega sociedada itd.. noro dobr.
Sam sem ravno zaradi tega optimističen za naslednjo sezono. Žal Maresce ne poznam dovolj dobro ampak, če bo povzel nekako takšno špansko igro bom zelo zadovoljen.
Prodal bi Sterlinga, Kepo, Lukaku in še kakšnega.. Mislim, da nam je Must buy nek napadalec.. sam bi šel po Toney-a ali Watkinsa. Tudi Isak mi je dobr.
Tako, da nestrpno pričakujem prihajujoče tedne in res me zanima kaj bomo pripeljali

BLUE IS THE COLOUR!!!
- michooo
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 25 times
Se strinjam glede Williamsa. Meni je top, ravno prava leta (22), da gre stopničko višje. Škoda, da omejitve postavljamo na nepravih mestih. Sicer pa, očitno gre v Barco. Klub, ki je praktično že nekaj let pred bankrotom, si ga lahko privošči. FFP je res farsa... Tu ne mislim samo na poslovanje Barcelone, ampak na tudi vse luknje, ki jih tudi mi spretno izkoriščamo.
- Trivinho
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 42 times
Ja tud js podpisem takoj Wiliamsa, stem da Sterlinga prodamo kamor kol in pa Lukakuja in eto denarja za Wiliamsa, dvomim da si ga barca lahk privosc..
Kar se tice anglije si je Soutgate sam ustrelu v koleno, da je dal Mainu prednost pred Palmerjem, pa Sakaju pred Watkinsom.
Upam da cim prej poslihtamo nove okrepitve in odpadke prodamo da lahko grejo novi na priprave in se res pripravimo za novo sezono.
Kar se tice anglije si je Soutgate sam ustrelu v koleno, da je dal Mainu prednost pred Palmerjem, pa Sakaju pred Watkinsom.
Upam da cim prej poslihtamo nove okrepitve in odpadke prodamo da lahko grejo novi na priprave in se res pripravimo za novo sezono.
- RedMiner
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 64 times
No, Mainoo ni dobil prednosti pred Palmerjem, ker igra na drugi poziciji. Foden pa ja.
Hja, Williams bi bil top nakup. Fizično mi izgleda dovolj pripravljen za PL, obenem pa star komaj 22.
Hja, Williams bi bil top nakup. Fizično mi izgleda dovolj pripravljen za PL, obenem pa star komaj 22.
Nisem za prodajo Sterlinga. Eden redkih igralcev pri nas z izkušnjami.
He’s considered as one more gem from Brazil; Chelsea have opened talks to understand deal conditions.
Born in 2008, Gabriel Mec is appreciated by many clubs but Chelsea are pushing, as per @rdimortal.
-Fabrizio