Poletni prestopni rok 2024
- Trivinho
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 37 times
Re: Poletni prestopni rok 2024
Kar se Gallagherja tice res da ni Lampard ali Ronaldinho kot ofenzivni vezist ampak ima borbo in srce za klub.
2 mesca nazaj oz koliko je ze je slovenija zapisana z zlatimi crkami kar so dosegli v nemciji.
In sami veste kako so prisli do tega dosezka, z BORBO pou leta nazaj smo govoril anglija nas bo po bokih unicla in bomo dobili petardo, in kaj se je izkazalo z Borbo smo anglezem uzeli tocko.
Tko da Galagher nam je letos z njegovo borbo kr nekaj tock nabral. In biu zame edn od igralcev sezone po Palmerju.
In takega igralca mi bo vedno zal prodati vedno pa da mi dajo 200M v kesu...
Ampak sej americani so itk glupi in zato bo tudi klub padel sem preprican s tako logiko vec nebo tistega renomeja kluba ko so vsi hotl za Chelsea igrat, zdaj se bojo vsi izogibal tega kluba ker bojo vsak let zaradi novega trenerja menjal sistem igranja in mogoce degazerani iz kluba kot 13 prase...nazalost...
2 mesca nazaj oz koliko je ze je slovenija zapisana z zlatimi crkami kar so dosegli v nemciji.
In sami veste kako so prisli do tega dosezka, z BORBO pou leta nazaj smo govoril anglija nas bo po bokih unicla in bomo dobili petardo, in kaj se je izkazalo z Borbo smo anglezem uzeli tocko.
Tko da Galagher nam je letos z njegovo borbo kr nekaj tock nabral. In biu zame edn od igralcev sezone po Palmerju.
In takega igralca mi bo vedno zal prodati vedno pa da mi dajo 200M v kesu...
Ampak sej americani so itk glupi in zato bo tudi klub padel sem preprican s tako logiko vec nebo tistega renomeja kluba ko so vsi hotl za Chelsea igrat, zdaj se bojo vsi izogibal tega kluba ker bojo vsak let zaradi novega trenerja menjal sistem igranja in mogoce degazerani iz kluba kot 13 prase...nazalost...
-Ornstein
- demiensatlier
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 55 times
Malo me je presenetilo da so mu sploh ponudli pogodbo glede na slišano, če je to res seveda.
O tem sta pisala tako Ornstein kot Fabrizio, pa tudi ostali poznani novinarji, tko da bi me kar presenetilo, če ne bi blo res.
Zakaj je fant ki ljubi kljub 2x zavrnil novo pogodbo, kjer bi postal en najbolje plačanih, je pa drugo vprašanje.
Zakaj je fant ki ljubi kljub 2x zavrnil novo pogodbo, kjer bi postal en najbolje plačanih, je pa drugo vprašanje.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 191 times
OK ja se strinjam. Ampak skritiziramo ker v tistem trenutku tako kaže, če je zunaj sonce rečeš da je trenutno sončno, tudi če je potem čez 2 uri dež.
Možno je da bi Gallagher kaka 2 meseca nazaj z veseljem podpisal, takrat se je veliko govorilo da mu kar ne in ne podaljšajo, vmes je bilo lahko svega i svašta. Ampak spet, ugibamo.

Možno je da bi Gallagher kaka 2 meseca nazaj z veseljem podpisal, takrat se je veliko govorilo da mu kar ne in ne podaljšajo, vmes je bilo lahko svega i svašta. Ampak spet, ugibamo.
Komentar iz angleškega foruma.Wake up and smell the coffee lads. Clearlake have offered him a relatively short contract in order to increase his transfer value so they can get more money for him.
Conor knows this and when he turns it down it's a good bit of PR spin to get the fans onside because it looks like the club have done all they can to keep him by offering wage parity with the top midfield earners.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 66 times
Hmm zanimivo..
Verjamem da so američani to sposobni narest... samo če maš rad klub pa postaneš top earner pa pogodba ni zdej 1 leto ampak 3 .. ne vidim razloga zakaj ne bi podpisal? Po 3 letih je star 27 let in ima vsa vrata odprta.. vrjamem pa če bi bil top earner tudi če se ne proda bi bil to razlog več da igra večkrat .. seveda ob predpostavki da je dobr tudi na igrišču
Verjamem da so američani to sposobni narest... samo če maš rad klub pa postaneš top earner pa pogodba ni zdej 1 leto ampak 3 .. ne vidim razloga zakaj ne bi podpisal? Po 3 letih je star 27 let in ima vsa vrata odprta.. vrjamem pa če bi bil top earner tudi če se ne proda bi bil to razlog več da igra večkrat .. seveda ob predpostavki da je dobr tudi na igrišču

BLUE IS THE COLOUR!!!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 191 times
Jap, sej nisem napisal da je komentar dober ali smiselen whatsoever, predstavlja pa mnenje povprečnega match-going angleškega fena na tistem forumu. In ko bereš te komentarje ti je jasno kako oni drugače razmišljajo oziroma imajo drugačen pogled na situacijo, zato sem ga prilimal. 

- Chelsea_fan
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 66 times
ja ja tudi nisem ciljal nate 
Ciljam na tiste ki so die hard navijači ta je pa iz akademije in so 1000% proti upravi
Se strinjam čist smo v k.. kar se tiče prenatrpanosti igralskega kadra, igralce lovimo iz excel tabel itd.. ampak ne rabi bit vse tako črno
kupili smo veliko mladih talentov, če jih pol uspe kokr so imeli napoved bomo top ekipa čez par let.
V kar pa sem še bolj optimističen je naš trener. Kar sem spremeljal ima neko tako winner filozofijo itd..
Hope for the best

Ciljam na tiste ki so die hard navijači ta je pa iz akademije in so 1000% proti upravi

Se strinjam čist smo v k.. kar se tiče prenatrpanosti igralskega kadra, igralce lovimo iz excel tabel itd.. ampak ne rabi bit vse tako črno

kupili smo veliko mladih talentov, če jih pol uspe kokr so imeli napoved bomo top ekipa čez par let.
V kar pa sem še bolj optimističen je naš trener. Kar sem spremeljal ima neko tako winner filozofijo itd..
Hope for the best

BLUE IS THE COLOUR!!!
Tisti zapis mi bolj deluje kot nek FB zapis zeoretika zarote, kjer ima avtor svojo teorijo, in dejstva interpretira v prid temu mnenju, tud če nora argumentacijo iz pete potegnit. Približno kot flat-earther, ki bo iz letala videl zaobljeno zemljo, pa bo rekel da so okna narejena tako, da se vidi fake krivina, in da je pilot del zarote itd ...sigismund wrote: ↑01 Aug 2024, 10:30 Jap, sej nisem napisal da je komentar dober ali smiselen whatsoever, predstavlja pa mnenje povprečnega match-going angleškega fena na tistem forumu. In ko bereš te komentarje ti je jasno kako oni drugače razmišljajo oziroma imajo drugačen pogled na situacijo, zato sem ga prilimal.![]()

- RedMiner
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 51 times
Ni iz konteksta. Če v istem postu omenjaš te stvari, tudi če ne direktno, jih ljudje povežejo med sabo. Tako deluje reklama, marketing, človekovo razmišljanje.