Odpiram novo temo za nasega "zlatega decka" ki je biu pripeljan za neverjetnih 120M eurov.
Odpiram temo pa zato ker nas caka zelo veliko pisanja o njem, nedavno je imel tisti blam glede tiste pesmi z reprezentanco ki je oznaceno kot rasizem in kako se bo vse odvijalo v slacilnici, ali mu bodo soigralci oprostili tisti ki so temnopolti ker baje jih je 8 unfolowalo iz instgrama.
Kaksno ulogo bo imel v novi sezoni, ali bo po operaciji dvignil nivo igre?
Zelo veliko uprasanj bo okoli tega igralca.
Moje mnenje je da je kr izgubil nek respekt od soigralcev in zna biti to velik problem.
Povejte se vi svoje mnenje kaj pricakujete od tega igralca v novi sezoni.
Mogoce najbolje ga prodati za 100M ce dobimo kupca zanga, bolje se resiti takega igralca ki ni respektan kot pa celo sezono se z njim muciti.
Enzo Fernandez
- sigismund
- admin
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 132 times
Re: Enzo Fernandez
Nikakor mi ni všeč kar Enzo počne ob igrišču, ampak to je sedaj na Maresci, upravi in slačilnici da zrihtajo.
Ko je Poch igral Enza tako kot je bilo prvotno "planirano" je odigral marsikako dobro tekmo, ampak (včasih nehvaležno za njegovo pozicijo) dokaj nevidno. Dodamo še faktor poškodbe s katero je igral in pri meni ima pass za lansko sezono.
Bo pa on letos definitivno pod drobnogledom, 2 zaporedni super uspešni kampaniji je imel z Argentino, angleško ligo je tudi že dodobra uspel spoznati, poškodbo je saniral...Sedaj more samo še soimenjaka prepričati kje in kakšna je njegova najboljša pozicija in vloga, pa imamo super igralca.
Pricetag pa je tak kot je, verjetno ni prosil zanj, je bilo pa naše overbidanje edini način da ga pripeljemo v klub.
Ko je Poch igral Enza tako kot je bilo prvotno "planirano" je odigral marsikako dobro tekmo, ampak (včasih nehvaležno za njegovo pozicijo) dokaj nevidno. Dodamo še faktor poškodbe s katero je igral in pri meni ima pass za lansko sezono.
Bo pa on letos definitivno pod drobnogledom, 2 zaporedni super uspešni kampaniji je imel z Argentino, angleško ligo je tudi že dodobra uspel spoznati, poškodbo je saniral...Sedaj more samo še soimenjaka prepričati kje in kakšna je njegova najboljša pozicija in vloga, pa imamo super igralca.
Pricetag pa je tak kot je, verjetno ni prosil zanj, je bilo pa naše overbidanje edini način da ga pripeljemo v klub.
- sigismund
- admin
Nevem koliko si zasledil, ampak veliko se piše da je bilo to "razčiščene prva stvar na meniju" ko se je Enzo pridružil ekipi v ZDA, naj bi bilo vse zdaj zglihano. Upam da je to res, ne predstavljam si pa kako b kar 6 igralcev Enza zdaj postrani gledalo vsak dan in z njim igralo...Vseeno naj bi tle govoril o profesionalcih, verjetno bo OK, bomo videli.
Se strinjam, tole mora bit prioriteta, in glede na nivo, na katerem fantje igrajo, na bi smelo bit vprašljivo.
Sicer pa, ta argentinska ekipa je neverjetna. Že ko so postali svetovni prvaki so imeli neke čudne chante, prav spomnim se Aguera, ki je skakal zraven, in nekaj je bilo brez razloga uperjeno proti Camavingi. Zdaj na copi pa Francije sploh zraven ni, in oni spet chantajo o Francozih. Otročje, nezrelo, neprofesionalno.
Sicer pa, ta argentinska ekipa je neverjetna. Že ko so postali svetovni prvaki so imeli neke čudne chante, prav spomnim se Aguera, ki je skakal zraven, in nekaj je bilo brez razloga uperjeno proti Camavingi. Zdaj na copi pa Francije sploh zraven ni, in oni spet chantajo o Francozih. Otročje, nezrelo, neprofesionalno.
Hja, kdor vsaj malo pozna zgodovino Argentine ga ta skandiranja pretirano ne bi smela presenetit morš bit pa vseeno mal butast, da ne izklopiš live-a na instagramu pred tem.
Kar je glavno, situacija se je precej hitro pomirila, o tem so zdej javno govoril Maresca, Enzo in tud Fofana, ki je bil najbolj izpostavljen zaradi svoje objave na X-u (ki jo je že zbrisal) in med njimi ni več problemov.
Kar je glavno, situacija se je precej hitro pomirila, o tem so zdej javno govoril Maresca, Enzo in tud Fofana, ki je bil najbolj izpostavljen zaradi svoje objave na X-u (ki jo je že zbrisal) in med njimi ni več problemov.
- sigismund
- admin
Vesel sem da se je pometlo pod preprogo. Tega res nismo rabli....
Isto energijo naj pokažejo ko bo average Joe imel kakšen rasističen komentar na tribunah. Da mu ne bodo slučajno vzeli sezonske vstopnice in ga doživljensko banali z tribun, po možnosti da bi se moral še na away matchday dneve do konca življenja javljati na kaki policijski postaji. Lepo naj nekaj malega nakaže dobrodelni organizaciji, napiše generično opravičilo kot post na IG in je rešeno.
Sej mi je jasno da je Enzo 100 MIO naložba in da je razplet situacije logičen, ampak levels of hypocrisy mi pa ni všeč. Denar, denar, sveta vladar.
Isto energijo naj pokažejo ko bo average Joe imel kakšen rasističen komentar na tribunah. Da mu ne bodo slučajno vzeli sezonske vstopnice in ga doživljensko banali z tribun, po možnosti da bi se moral še na away matchday dneve do konca življenja javljati na kaki policijski postaji. Lepo naj nekaj malega nakaže dobrodelni organizaciji, napiše generično opravičilo kot post na IG in je rešeno.
Sej mi je jasno da je Enzo 100 MIO naložba in da je razplet situacije logičen, ampak levels of hypocrisy mi pa ni všeč. Denar, denar, sveta vladar.
- blueboy11826
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 44 times
Itak, ko bo en fan nekoga narobe pogledal bo dubu ban za ceu lajf, Enzo je pa reku sorry in je ok, vsi se majo radi. Če so mu vsi oprostil ta "sorry" bomo hmal vidl, ko se začne sezona. Kakorkol pa to obrnemo, Enzo mora začet kazat veliko več kot do sedaj. Igralec za 120mil je do sedaj kazal igro igralca za 20mil, upamo vsi, da končno zacveti v novem sistemu.
KTBFFH