Poletni prestopni rok 2024

o morebitnih prestopih
Trivinho
Has thanked: 219 times
Been thanked: 45 times

Re: Poletni prestopni rok 2024

Post by Trivinho »

Ampak zakaj potem nebi prodal alvareza v chelsea?
Ker jim je bed ker so se zajebal zarad palmerja?
Nerazumem..
RedMiner
Has thanked: 114 times
Been thanked: 97 times

Post by RedMiner »

Za Alvareza Fabrizio omenja ceno 60M, kar bi bil top deal za moje pojme. Tudi idealen za Marescin sistem, pozna PL, skorajda težko najdem nek argument, da si ga ne želim.

Osimhen je pa uganka. Čist enostavno lahko postane novi Lukaku... Ne vem pa, o kakšni ceni se pogajajo.
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 167 times

Post by n1i9k9o6 »

To bo nepopularno mnenje, ampak js si Alvareza ne bi želel.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Je bil clanek kaksna 2 tedna nazaj, da ce bo City prodal Alvareza, ga bo v tujino in ne v angleski klub.
RedMiner
Has thanked: 114 times
Been thanked: 97 times

Post by RedMiner »

Tudi pred tem so kar precej prodajali v PL, tako da jaz ne bi izključeval prodaje v PL.
Chelsea_fan
Has thanked: 45 times
Been thanked: 77 times

Post by Chelsea_fan »

bork wrote: 05 Aug 2024, 18:28 Nek madness se dans dogaja… Samo Omorodion za napadalca - not a fan.

Omenja se tudi Osimhen, celo da naj bi uprava razmišljala, da naredi izjemo pri njegovi plači.

Alvarez pa verjetno v Atletico.
kdo je to sploh??? tole naj bila nadgradnja jacksona? kdo podpise to? :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Prodamo Gallagherja, ki je dokazan na nivoju EPL in zaljubljen v Chelsea, da bi kupili nekoga iz Celtica.
Kupujemo Omorodiona, ki ga noben ne pozna, da bo Atletico s tem denarjem kupil Alvareza.

V tem primeru bo Atletico dobil dva dokazano dobra igralca, mi pa dva, ki ju bomo čakali nekaj let, da bomo videli, ali sta sposobna igrati na nekem višjem nivoju.

Meni se je težko sprijazniti, do kam smo prišli. in kako se kaže vizija kluba. Od tega, da smo ohranjali okostje ekipe in kupovali igralce, ki so imeli takojšen doprinos, do tega, kar se dogaja sedaj. 40+ igralcev na spisku, od tega 3-4 vrhunski, ostalo pa neki mladiči za katere ne vemo, ali bo kaj iz njih ali ne.
Pridejo dnevi, ko premagamo klub iz mehiške lige in si misliš, da nekaj pa mogoče še bo... Ampak potem pa pridejo dnevi, ko igramo proti malo bolj resnemu nasprotniku in vidiš, da še lep čas nič ne bo. Pa je ta resni nasprotnik Celtic ali pa West Ham, kje so potem šele Arsenal, City, Real, Barca, ...

Kot je nekdo zgoraj verjetno v šali napisal - od Reala do servetov v dveh letih.
demiensatlier
Has thanked: 146 times
Been thanked: 94 times

Post by demiensatlier »

🚨🔵 Why Chelsea keep selling Academy players like Gallagher?

Maresca: “It’s not Chelsea problem… it’s the rules problem”.

“The clubs are compelled to sell players because of the rules. It's not a Chelsea problem, it’s Premier League problem”.

Torej so bile zgodbice, da Gallagher ne paše v sistem Maresce zgodbice za lahko noč. Uprava ga je morala prodat, ampak zakaj je prišlo do tega, tisto je bolj problem.
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 355 times

Post by sigismund »

Komu zares verjeti?

Ena verzija pravi da smo mu podaljšanje celo ponujali pa ga ni želel podpisat.
Druga verzija pravi da ga želimo prodati ker itak ne paše v sistem in ga nima smisla zadrževati.
Spet tretja verzija zdaj je da smo ga dobesedno prisiljeni prodati zaradi pravil.

Vprašanje če Maresca ne bi podal identičnega odgovora za vse zgoraj naštete točke.
Trivinho
Has thanked: 219 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Mareska se sam neve kaksno ma ulogo v klubu, ker ce bi mel on hrbtenico bi teku ne prodajo galagherja ker ga rabim. Ga tud nebi prodal in pika.
Tko pa uprava dela z igralci kot z igrackami ti se pa znajdi...
Vse gre v maloro...cakam sam se da se igralci med sabo skregajo zaradi ega in pol pa klice chempion ship, stem da se ksn oduzem tock lahk se fasemo zarad ffp ja...
Mormo bit prpravleni na vse.
ndm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 66 times

Post by ndm »

sigismund wrote: 06 Aug 2024, 08:59 Komu zares verjeti?

Ena verzija pravi da smo mu podaljšanje celo ponujali pa ga ni želel podpisat.
Druga verzija pravi da ga želimo prodati ker itak ne paše v sistem in ga nima smisla zadrževati.
Spet tretja verzija zdaj je da smo ga dobesedno prisiljeni prodati zaradi pravil.

Vprašanje če Maresca ne bi podal identičnega odgovora za vse zgoraj naštete točke.

Na koncu verjame vsak tisto kar želi verjeti.
Glede na število govoric, ki so resnicne ali pa neresnicne je dejansko težko tocno oceniti katere so resnicne in katere ne. Je verjetno bolj subjektivnega pomena.
Tudi novinarji napihujejo zadeve kot njim najbolj pase…
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

Pismo kokr kol hočm gledat pozitivno na delo uprave me s takimi nakupi demolirajo.

Medtem pa Atletico dela smart business in bo dobil 35m za no name igralca in s tem financiral Alvareza.. ki je dodana vrednost vsaki ekipi...

Jst ne vem ampak se mi zdi da je naša uprava kot en razvajen otrok na katerega se kolegi prisesajo in ga izkoriščajo za denar... nvm kdo jim takšne stvari govori da so dobre? Medtem maš 50 igralcev v ekipi ki jih ne morš prodati itd..

Noro prsežm .. sem večni optimist ampak s takimi stvarmi me res razpizidjo :)
BLUE IS THE COLOUR!!!
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 167 times

Post by n1i9k9o6 »

75m€+20m€ v dodatkih za Alvareza, če bi mi tolk plačal za Alvareza bi forum zagorel od pizdenja čez upravo :)
Chelsea_fan

Post by Chelsea_fan »

n1i9k9o6 wrote: 06 Aug 2024, 11:03 75m€+20m€ v dodatkih za Alvareza, če bi mi tolk plačal za Alvareza bi forum zagorel od pizdenja čez upravo :)
če smo dal za caiceda 120 in enza tok ne vidim zakaj ne bi Alvareza vzeli za toliko.. Aja še Mudryk je 80m haha

Alvarez je dodana vrednost vsaki ekipi in aja napadalca rabimo!

5x raje enega takega k 5x potencialne neke mladiče
BLUE IS THE COLOUR!!!
sigismund
admin
Has thanked: 183 times
Been thanked: 355 times

Post by sigismund »

n1i9k9o6 wrote: 06 Aug 2024, 11:03 75m€+20m€ v dodatkih za Alvareza, če bi mi tolk plačal za Alvareza bi forum zagorel od pizdenja čez upravo :)
Se ne strinjam s to izjavo, verjamem da bi marsikateri forumaš rad videl Alvareza v klubu, prej kot vsa ta imena ki jih vozimo zdaj.
Post Reply