Poškodb imamo mamo malo morje, praktično vsak je poškodovan. To nobena ekipa nima v PL oz. ni imela v lanski sezoni in predlanski sezoni. Po prihodu amerov smo zamenjali celoten zdravniški štab. Zdej, kje je problem? Verjetno v Potterju in Mauriciju, ki sta preterala igralce... #sarcasm?
Tudi jaz menim, da je on WC igralec. Z njim in Jamesom na WB smo gazili Evropo, nadigrali Real 2 sezoni zapored, ki vemo, da je v izločilnih bojih ubijalski. No, 1x smo sicer izgubil, ampak po njihovih izjavah (Modrić recimo), smo jih totalno nadigrali in so imeli srečo, da so napredovali. Whatever, spet nek emotional trigger - kar sam napišem, preden se spet naposlušam tega. Čeprov to temelji na dejstvih, igrali smo odličen nogomet. Če ne bi imel prime Cityja in Lpoola v tistem obdobju, bi zmagali ligo oz. bi bili glavni favoriti.
Moti me to - imamo filozofijo, da igramo odprt in napadalen nogomet. Pripeljemo trenerja oz. trenerje, ki naj bi gojili tak stil. Kako lahko potem po nekaj sezonah trener ugotovi, da Chilwell ne paše v ta sistem?
Nobena ekipa v Evropi ne počne kaj podobnega. Si predstavljate, da bo nov trener v Realu zamenjal pol ekipe, ker mu igralec ne paše v sistem? Koliko igralcev je zamenjal Liverpool po prihodu Slota? Sta naenkrat Robertson ali TTA kar out, ker ne pašeta v njegov sistem? Vsi vemo, da sta top, WC beka in da to nima smisla, ker na dolgi rok to ne pije vode. Naslednjo sezono bomo z novim trenerjem spet delali podobne rošade in ugotovili, da bi potrebovali igralca tipa Ben? Tukaj se mi zdi, da bi trener moral pokazati malce več fleksibilnosti in najti mesto dokazano top igralcem.
Torej še enkrat - najbolj me moti, da v tem projektu niti ne vemo, kaj točno počnemo (rezultatov in napredka še ni). Če dokažejo nasprotno, hvala bogu. Arena bo prižgana v vsakem primeru