Poletni prestopni rok 2024
- blueboy11826
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 147 times
Re: Poletni prestopni rok 2024
Tako kot sta bork in niko že napisala, Caicedo je to nekaj igral v Brightonu. Ampak takrat se mi ga je kar malo škoda zdelo, ker je kot DM res pobiral žoge in bil kot en zid pri Brightonu. Pri nas zaenkrat nevem če je to izvedljivo glede na probleme v obrambi. Na sredi Enzo plava v defenzivi in brez Caiceda na sredi mislim, da bi blo tam še več prostora. Cucu se zdi idealna opcija zaenkrat za pomikanje v sredino. Gusto in Veiga bota mogla še natrenirat to (če ju Maresca vidi v tej vlogi). Je pa tu še James, ki verjamem, da bi tut znal to odigrat, čeprav ne najbrž veliko bolj koristen da razširi na stran in igra po liniji.
KTBFFH
- ndm
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 66 times
Mislim, da bo James dosti bolje odigral kot inverted full back napram Gustu, ki je precej bolj napadalno usmerjen se mi zdi. Pa tudi jaz sem optimist, da bo James letos odigral celotno sezono brez večjih poškodb (
). Bi pa tudi sam pohvalil Veigo, ki je ob dokaj majhni minutaži pokazal veliko dobrega. Dueli, mirnost na žogi, vzpodbuda soigralcev, itd. Tako, da jaz zaenkrat nebi kupoval bočnih igralcev. Imamo Gusto, James + mladi Acheapong je desni branilec, če se ne motim? Na drugi strani pa Cucu + Veiga pa tudi Chillwell bo pomoje zaenkrat ostal in mislim, da bo ne glede na vse dobival nekaj malega priložnosti. Mogoce jih pa izkoristi. Takšne zadeve so v nogometu zelo nepredvidljive in se lahko izredno hitro spremenijo stvari. Tako, da moje mnenje glede bočnih pozicij je optimisticno.
Glede napadalcev. Nisem pretirano navdušen nad Osimhenu. Nekako se mi zdi Lukaku2. Težek karakter, ki bo ob prvih težkih trenutkih povzrocal probleme. Seveda je možnost, da se motim ampak nekako bi zaupal temu kar trenutno imamo. Jackson kot nekakšen “targetman”, Guiu ima odlicne karakteristike za vstopat iz klopi in začenjat kaksno pokalno tekmo, imamo pa tudi Nkunku/Felix kot cisto drugacen profil napadalca.
Na štoperskih položajih pa sem malo deljenega mnenja. Na eni strani mi je Collwil izredno všečen igralec in mislim, da ima vse potrebno da postane top igralec. Fofana pa ima trenutke ko izgleda odlicno in trenutke ko je precej zaletav. Tosin, Disasi in Badiashille pa tudi ne prepričajo prevec. Mogoce bi šel v nakup kakšnega top branilca le v primeru, da prodamo koga izmed nastetih. Pa še to nimam v glavi za koga bi se lahko zanimali.
Da povzamem. Jaz osebno nebi v tem prestopnem roku nič vec kupoval. Dal bi to sezono priložnost kadru, ki ga trenutno imamo pa se potem oceni situacijo in gre po kakšnega igralca z dodano vrednostjo.
Glede napadalcev. Nisem pretirano navdušen nad Osimhenu. Nekako se mi zdi Lukaku2. Težek karakter, ki bo ob prvih težkih trenutkih povzrocal probleme. Seveda je možnost, da se motim ampak nekako bi zaupal temu kar trenutno imamo. Jackson kot nekakšen “targetman”, Guiu ima odlicne karakteristike za vstopat iz klopi in začenjat kaksno pokalno tekmo, imamo pa tudi Nkunku/Felix kot cisto drugacen profil napadalca.
Na štoperskih položajih pa sem malo deljenega mnenja. Na eni strani mi je Collwil izredno všečen igralec in mislim, da ima vse potrebno da postane top igralec. Fofana pa ima trenutke ko izgleda odlicno in trenutke ko je precej zaletav. Tosin, Disasi in Badiashille pa tudi ne prepričajo prevec. Mogoce bi šel v nakup kakšnega top branilca le v primeru, da prodamo koga izmed nastetih. Pa še to nimam v glavi za koga bi se lahko zanimali.
Da povzamem. Jaz osebno nebi v tem prestopnem roku nič vec kupoval. Dal bi to sezono priložnost kadru, ki ga trenutno imamo pa se potem oceni situacijo in gre po kakšnega igralca z dodano vrednostjo.
- blueboy11826
Skriniar bi lahko bil dobra opcija, ampak mislm, da gre h arabcom in nevem kako realno je, da bomo kupl še enga CBja ta prestopni rok.
Zadnji dnevi bojo najbrž Osimhenova saga. Bom zadovoljen, če pride, ne bi pa bil nevem kako razočaran, če ne. Ndm - glede karakterja, je on problematik? Js se res ne spomnem, da bi ble z njim kdaj kake pretirane težave.
In pa nekaj o čemer se niti ne govori - sredina - imamo dost igralcev? Caicedo, Lavia, Enzo in KDH. Če bomo igral z 2ema potem še ok, če bomo s tremi so 4je igralci premalo. Sta tuki še Chukwuemeka in Casadei, na katera pa naj se nebi računalo preveč. Škoda, ker Carney je vedno, ko je vstopil kazal dobro igro in napredek.
Zadnji dnevi bojo najbrž Osimhenova saga. Bom zadovoljen, če pride, ne bi pa bil nevem kako razočaran, če ne. Ndm - glede karakterja, je on problematik? Js se res ne spomnem, da bi ble z njim kdaj kake pretirane težave.
In pa nekaj o čemer se niti ne govori - sredina - imamo dost igralcev? Caicedo, Lavia, Enzo in KDH. Če bomo igral z 2ema potem še ok, če bomo s tremi so 4je igralci premalo. Sta tuki še Chukwuemeka in Casadei, na katera pa naj se nebi računalo preveč. Škoda, ker Carney je vedno, ko je vstopil kazal dobro igro in napredek.
KTBFFH
Škriniar WC? Že kakšno leto ali dve ni več WC, edino če si mislu WC kot skret, potem ja
Čudno da se ga PSG hoče znebit po 1 sezoni, nihče od večjih klubov pa se resno ne zanima zanj. Sploh pa, če ma za izbirat med arabskimi milijoni in našo plačno strukturo, je jasno kaj bo izbral 
- Trivinho
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 45 times
To je tud Lampard mislu za Rudigerja da ni WC pa ga je dal na klop, pa vemo kdo je Rudiger, Skrinar pa tud mislim da je vrhinski stoper tudi na Ep je odigral vrhunsko. Ce se ga psg zeli znebit se ne pomen da je slab
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Hvala vsem za odgovore in mnenja..
sam bi se strinjal s tabo blueboy.. bi imel takoj v špici Osminhena ampak tudi če ne pride ne bom ne vem kako razočaran... Trenutno se mi zdi da ekipa bolj potrebuje obrambo kot napad.. v sanjskem svetu dobimo oboje..
Na trgu ne vem ali je kakšen kvaliteten CB .. žal mi je npr da nismo De lighta uzel zdaj pa ne vem kaj je še na trgu dobrega
pestr konec tedna bo pa zagotovo
sam bi se strinjal s tabo blueboy.. bi imel takoj v špici Osminhena ampak tudi če ne pride ne bom ne vem kako razočaran... Trenutno se mi zdi da ekipa bolj potrebuje obrambo kot napad.. v sanjskem svetu dobimo oboje..
Na trgu ne vem ali je kakšen kvaliteten CB .. žal mi je npr da nismo De lighta uzel zdaj pa ne vem kaj je še na trgu dobrega
pestr konec tedna bo pa zagotovo
BLUE IS THE COLOUR!!!
- blueboy11826
Js se nebi branil Tomorija, ampak, če sta Colwill in Fofana prve izbire, najbrž rabimo nekoga za backup, ne, da bo mišljen za prvo postavo in še enkrat - noro, da Chalobah kao ni v planih.
Medtem smo podpisal tistga golmana Pendersa, za katerga se je že govorilo. Pride drugo sezono.
Medtem smo podpisal tistga golmana Pendersa, za katerga se je že govorilo. Pride drugo sezono.
KTBFFH
Prej si omenjal WC, zdaj dobr, to sta zame dva močno različna pojma. je De Ligt dobr? ja. Je WC? daleč od tega. Njegova razvojna pot je od tiste sezone 18/19 z Ajaxom šla precej navzdol in trenutno ni niti blizu WC štoperja. Mogoče mu ten Hag malo pomaga obudit kariero.
- Trivinho
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 45 times
Glede na to da danes na trgu ni veliko WC stoperjev to pomeni da so dostopni za kupiti ali na posojo vzet.
Skrinar je WC stoper ki je dostopen ce se v psg ni znajdu oz ga trener ne zna iskoristiti se ne pomen da ni WC tud De Light isto.
Enim tud Cahill ko je branil se za nas ni biu dobr pa je s Terijem tvoriu nepozaben dvojec na CB.
Vsake oci majo svojega malerja sam treba iskoristiti kakovost teh igralcev. Pa 29 let je star ce je lahk nas Silva igral do 39 ma ta se zihr 5 let komot na vrhunskem nivoju igranja...
Tko da podpisu bi takoj Skrinarja, da mamo uzadi eno sigurnost in iskusenost bolje kot Badiashile
Skrinar je WC stoper ki je dostopen ce se v psg ni znajdu oz ga trener ne zna iskoristiti se ne pomen da ni WC tud De Light isto.
Enim tud Cahill ko je branil se za nas ni biu dobr pa je s Terijem tvoriu nepozaben dvojec na CB.
Vsake oci majo svojega malerja sam treba iskoristiti kakovost teh igralcev. Pa 29 let je star ce je lahk nas Silva igral do 39 ma ta se zihr 5 let komot na vrhunskem nivoju igranja...
Tko da podpisu bi takoj Skrinarja, da mamo uzadi eno sigurnost in iskusenost bolje kot Badiashile