Novice
Re: Novice
https://www.youtube.com/watch?v=cRu9p6QHLmA&t=272s
Boehly naj bi komentiral stanje v klubu in odziv na protest. Ključna je zadnja minuta.
Boehly naj bi komentiral stanje v klubu in odziv na protest. Ključna je zadnja minuta.
- RedMiner
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 51 times
Predvsem znak nervoze in nemoči.
Medtem Estevao presega številko 30 v G/A, kar je najboljša statistika po Neymarju za nekoga, ki še ni dopolnil 18 let.
Imamo potencialnega superzvezdnika. Bo pa še dolga pot, največja ovira bo fizična igra v PL imam občutek...
Medtem Estevao presega številko 30 v G/A, kar je najboljša statistika po Neymarju za nekoga, ki še ni dopolnil 18 let.
Imamo potencialnega superzvezdnika. Bo pa še dolga pot, največja ovira bo fizična igra v PL imam občutek...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 109 times
- Been thanked: 201 times
On in Lavia sta zame praktično neobstoječa, žal. Bojim se tudi nove poškodbe Jamesa, pri njemu je občutek da je nova poškodba vedno tik za ovinkom.
Fofana če se prav spomnim je bil injured oziroma injury prone že ko smo ga kupovali, lahko da ni bil on, nekdo je bil no, skratka morda se naučijo bit bolj pazljivi pri tem.
Fofana če se prav spomnim je bil injured oziroma injury prone že ko smo ga kupovali, lahko da ni bil on, nekdo je bil no, skratka morda se naučijo bit bolj pazljivi pri tem.
- Trivinho
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 38 times
Arabcem prodat edini k kupujejo macke v zaklju tko k mi, tko da jim ponudt pa kokr dajo dajo...
Ceprov 80M smo dal zanga je res bizarno, usak let se da dobit ksnga top branilca na free transfer ali za res poceni znesek.
Ampak ne mi mormo 3x preplacat.
Ceprov 80M smo dal zanga je res bizarno, usak let se da dobit ksnga top branilca na free transfer ali za res poceni znesek.
Ampak ne mi mormo 3x preplacat.