CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25
To kako igramo teh 20 minut ni krivo to, da nimamo golmana, napadalca ali pa branilca. To je krivda trenerja. Ne vem kako, ampak na tekmi, kjer je zmaga NUJNA, igramo čisto brez volje. Mah...niti si ne zaslužimo lige prvakov, kakor zgleda na igrišču si je niti ne želimo.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
podpism use.. tekma sezone oni pa preko k.. igrajo.. sokeran sem.. kje je abramovic res ns 
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 45 times
O tem js govorim ze od samega zacetka da tale Maresca ni kaliber za nas, mi rabimo motivatorja in trenerja z disciplino in karakterjem, Maresca je za 2-3 ligasa...
- blueboy11826
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 147 times
Najpomembnejše so 3 točke in to smo dobil. Se pa strinjam z michotom, tekma sezone, nam pa ne manjka golman, branilec, napadalec, ampak volja in predvsem taktika. United, ki ga premaga skoraj vsak in je povrh še misleno itak na sredini tekmi, mi se pa takole matramo.
Kakorkol, ajde še 2 zmage v tej sezoni, vseen pa Maresce ne vidim kot trenerja za prihodnost.
Kakorkol, ajde še 2 zmage v tej sezoni, vseen pa Maresce ne vidim kot trenerja za prihodnost.
KTBFFH
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Ja 3 pike so tu.. me pa skrbi tko k vsi pisete ni neke zelje itd.. upam vseeno da gremo v lp dvignemo kanto v konf ligi in gremo z optimizom v novo sezono
BLUE IS THE COLOUR!!!
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Meni pa se tekma ni zdela tako grozna. V obrami smo odigrali super z izjemo gola, kjer nas je nekoliko rešil offside. V napadu smo imeli še nekaj priložnosti, pa smo igrali brez špice. Tudi sodniške odločitve so šle vse na roko Unitedu, najprej tista roka, kjer se ne gre gledat VAR-a, pri razveljavljenem penalu pa je Onana nedvomno s komolcem zadel nogo Georga, ampak ja mogoče istočasno z drugo roko zadel še nekaj žoge. Pa tudi rdeč karton iz učbenika zame v 90. minuti pri startu na Gusta, pa spet nič vpletanja VAR-a. Glede na to, da imamo tako mlado in neizkušeno ekipo, vsa čast da se niso zlomili pod pritiskom, upam da se ne bojo tudi na zadnji tekmi. Če Forrest še ta krog izgubi točke, so tudi matematično out iz top 5 (ob zmagi Citya), tako da ne bodo tako podkurjeni za zadnjo tekmo, kot bi morali biti mi. Pa tudi morali bi imeti ogromno nesreče, da bi izgubili točke, medtem ko bi City, Newcastle in Villa vsi zmagali. Je pa vse v naših rokah, če ne premagamo Forresta v tako slabi formi, si lige prvakov ne zaslužimo, ampak ja vsi vemo, kako slabi smo v gosteh.
- ndm
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 66 times
Mene je mogoče od vsega skupaj še najbolj pozitivno presenetilo kako smo speljali tekmo v zadnjih 10-15minutah. Prakticno ves cas pritisk na polovici uniteda, nobene priloznosti na drugi strani. Skratka precej boljse kot nekaj podobnih tekem skozi sezono.
Sicer pa overal okej tekma. Nic posebnega. Ampak smo pa dobili 3 pike, kar je bilo tudi najbolj vazno. Tosin je odigral super v obrambi. Caicedo je pa tako ali tako eden izmed boljših veznih na svetu!
Sicer pa overal okej tekma. Nic posebnega. Ampak smo pa dobili 3 pike, kar je bilo tudi najbolj vazno. Tosin je odigral super v obrambi. Caicedo je pa tako ali tako eden izmed boljših veznih na svetu!
Jaz se kar strinjam da overall je bilo kar ok, bi pa z lahkoto našel 2-3 petminutna obdobja, ko smo zgledali ali nezainteresirani ali pa totalno raztreseni. Na srečo nas to ni stalo.
Smo v položaju kjer želiš bit, da odločaš sam o svoji usodi. Se je pa pri tej gneči na lestvici kar boleče spomnit kje vse smo izgubljali točke, in videt kako z lahkoto bi bili zdaj na drugem mestu.
Smo v položaju kjer želiš bit, da odločaš sam o svoji usodi. Se je pa pri tej gneči na lestvici kar boleče spomnit kje vse smo izgubljali točke, in videt kako z lahkoto bi bili zdaj na drugem mestu.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 355 times
Za vikend nam rezultati prav dosti niso šli na roko. Villa je zmagala ampak to je bilo za pričakovati. Potter nam ni naredil neke hude usluge na daljavo ker je izgubil proti NFO. Newcastle je sicer izgubil proti Arsenalu ampak 1-0 je premalo in še vedno držijo boljšo gol razliko.
Tekme za vikend so:
NFO - Chelsea
Man UTD - Villa
Newcastle - Everton
Man City - Bournemoth in Fulham - Man City
Da je City pred nami je dovolj da eno tekmo remizirajo in eno zmagajo. Dvomim da bi mi lahko NFO premagali 5-0 da bi bili pred njimi zaradi gol razlike. Tako da računam da bodo oni višje od nas.
Newcastle more samo opraviti delo v Evertonu z 1-0 in računati da mi ne zmagamo za več kot 3 gole. Nazadnje nam je to uspelo proti Southamptonu dalnega januarja.
Villa bo pred nami samo če oni zmagajo in mi ne.
Dejansko je ekstremno pomembno da zmagamo, remi v večih primerih ne bo OK, odvisni smo od kar nekaj drugih ekip in njihovega izplena v nedeljo. Remi nas definitivno ohrani nad NFO ampak nas zelo lahko pahne na 6. mesto. S porazom smo lahko celo 7. Samo zmaga pa nas ohrani na mestih za LP. Pritisk bo hud, do konca sezone sta 2 finali. Iskreno sem precej nervozen, Newcastle je bil hud udarec, tudi United smo precej pacali do našega gola. Tokrat gremo še v goste, kar vidim težke boječe noge in kakšno glupo napako zadaj. Težka bo, treba bo pokazati karakter, kar smo že nekajkrat rekli, pa na koncu ni bilo veliko od tega.
Tekme za vikend so:
NFO - Chelsea
Man UTD - Villa
Newcastle - Everton
Man City - Bournemoth in Fulham - Man City
Da je City pred nami je dovolj da eno tekmo remizirajo in eno zmagajo. Dvomim da bi mi lahko NFO premagali 5-0 da bi bili pred njimi zaradi gol razlike. Tako da računam da bodo oni višje od nas.
Newcastle more samo opraviti delo v Evertonu z 1-0 in računati da mi ne zmagamo za več kot 3 gole. Nazadnje nam je to uspelo proti Southamptonu dalnega januarja.
Villa bo pred nami samo če oni zmagajo in mi ne.
Dejansko je ekstremno pomembno da zmagamo, remi v večih primerih ne bo OK, odvisni smo od kar nekaj drugih ekip in njihovega izplena v nedeljo. Remi nas definitivno ohrani nad NFO ampak nas zelo lahko pahne na 6. mesto. S porazom smo lahko celo 7. Samo zmaga pa nas ohrani na mestih za LP. Pritisk bo hud, do konca sezone sta 2 finali. Iskreno sem precej nervozen, Newcastle je bil hud udarec, tudi United smo precej pacali do našega gola. Tokrat gremo še v goste, kar vidim težke boječe noge in kakšno glupo napako zadaj. Težka bo, treba bo pokazati karakter, kar smo že nekajkrat rekli, pa na koncu ni bilo veliko od tega.