CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026
- blueboy11826
- Has thanked: 154 times
- Been thanked: 116 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026
Kaj pričakujete danes? Liverpool je izgubil zadnji 2 tekmi, mi pa 3x na zadnjih 5ih.
Kej preveč optimističen nisem. Še vedno nam manjka Palmer, največji problem pa vidim danes na CB. Chalobah, Colwill, Tosin sigurno manjkajo, najbrž tudi Fofana. Za 2 pozicije nam torej ostanejo Badiashile, Acheampong in Hato. Kdorkoli že bo začel, bi bilo logično, da ju Liverpool targetira.
Kej preveč optimističen nisem. Še vedno nam manjka Palmer, največji problem pa vidim danes na CB. Chalobah, Colwill, Tosin sigurno manjkajo, najbrž tudi Fofana. Za 2 pozicije nam torej ostanejo Badiashile, Acheampong in Hato. Kdorkoli že bo začel, bi bilo logično, da ju Liverpool targetira.
KTBFFH
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Pa še Isaku si pozabil omenit.
Kljub Liverpoolovi slabi formi, nisem najbolj optimističen. Badiashile je bil res soliden proti Benfici, tako da upam da prenese to formo tudi v današnjo tekmo. Nevem pa zakaj je Garnacho v prvi pred Estevaom. Tudi veliko raje bi videl Lavio v vezni vrsti, ne spet tega Gusta na boku in Jamesa v vezi. Pričakujem minimalni poraz, 1:0 ali 2:1 ampak naj me presenetijo…
- blueboy11826
Realno daleč od penala tisto. Drugač pa solidna igra, upam, da zdržimo do konca. Caicedo bravo za gol.
KTBFFH
- ndm
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 56 times
Zelo vesel za zmago! Mislim tudi, da smo bili čez celotno tekmo dosti boljši od Liverpoola.
Me pa res zanima koliko zaslug in pohval za zmago bo danes dobil Maresca? Za takticno postavitev, za izgradnjo napadov, za napadanje zadnjih 20min na polno, za menjave,…
Ali bomo spet trdili, da je Liverpool bil preslab in smo samo zato zmagali.
Me pa res zanima koliko zaslug in pohval za zmago bo danes dobil Maresca? Za takticno postavitev, za izgradnjo napadov, za napadanje zadnjih 20min na polno, za menjave,…
Ali bomo spet trdili, da je Liverpool bil preslab in smo samo zato zmagali.
- demiensatlier
- Has thanked: 116 times
- Been thanked: 76 times
Zelo lepa tekma in zmaga, vsa čast Maresci, ampak dokler ne dobivamo razne Brentforde, Brightone in podobne se bomo morali zanašati na dober dan proti favoritom lige, da morda pridemo v Ligo prvakov. Moramo pridobiti konstantnost kar je s tako mlado ekipo ki je povrh še veliko poškodovana zelo težko.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 279 times
Bravo vsem, od igralcev do trenerja, danes so tole res dobro odigrali in si zaslužili. Ob vseh težavah s poškodbami, kapo dol!
Torej na dober dan lahko naredimo marsikaj, še proti raznim Brigtonom in podobnim bo treba, ne mormo se nahypat samo za Liverpool in te ekipe.
Res sem se bal da ne bomo izkoristili Liverpoola v bedu, ampak smo oddelali kot treba, ful vesel, bravo!
Torej na dober dan lahko naredimo marsikaj, še proti raznim Brigtonom in podobnim bo treba, ne mormo se nahypat samo za Liverpool in te ekipe.
Res sem se bal da ne bomo izkoristili Liverpoola v bedu, ampak smo oddelali kot treba, ful vesel, bravo!
- Trivinho
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 43 times
Lepa zmaga z borbo, k bi vsaj tako igrali tudi proti slabsim nasprotnikom, ampak dokler nebomo konstantni in suvereni v zmagah, je tole zame bol pozitivno presenecenje za danasnjo tekmo, in me ze skrbi kaksen bo pristop na naslednji tekmi...
Vsekakor pa super za zmago.
Vsekakor pa super za zmago.
- blueboy11826
Super zmaga, dobro odigrano. Ni lepše zmage, kot ravno proti njim.
Koliko pohval bo dobil Maresca? Zaradi ene tekme od mene ne več. Sem ga hvalu po psgju, pa je blo pol samo navzdol. Ko bomo pa povezal par dobrih iger in rezultatov, pa brez problema pohvalim. Ampak dejmo prvo končno povezat 4, 5 tekem.
Koliko pohval bo dobil Maresca? Zaradi ene tekme od mene ne več. Sem ga hvalu po psgju, pa je blo pol samo navzdol. Ko bomo pa povezal par dobrih iger in rezultatov, pa brez problema pohvalim. Ampak dejmo prvo končno povezat 4, 5 tekem.
KTBFFH
- Trivinho
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 43 times
Sej ravno to je problem ena tekma jih ponese pol se sopirijo in zgubijo kompas in zafrknejo par tekm k pricakujes 3 pike...
Liverpol je pac uceri meu nesreco ni pa biu slabsi...
Sreca je bla na nasi strani da smo uspel zmagat.
Se bol me razjezi da nismo mogli zmagat uniteda ki je res slab...upam da vsaj 5 tekm povezemo in da dobimo tisto zagnanost in da se prikljucimo vrhu...
Liverpol je pac uceri meu nesreco ni pa biu slabsi...
Sreca je bla na nasi strani da smo uspel zmagat.
Se bol me razjezi da nismo mogli zmagat uniteda ki je res slab...upam da vsaj 5 tekm povezemo in da dobimo tisto zagnanost in da se prikljucimo vrhu...
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Liverpool ni bil slabši? Potem pa nismo gledali iste tekme. Ne morem reči, da smo jih zdominirali, ampak smo pa bili precej boljši in imeli tekmo dokaj pod nadzorom tudi po tem, ko so izenačili in smo ostali brez enega samega CBja. Isak si je pri golu hotel sprejet žogo, pa mu je ušla ravno do nepokritega soigralca, res "ogromna nesreča." Sigurno lahko rečemo, da smo imeli srečo glede na gol v predzadnji minuti tekme, ampak to ne pomeni, da nismo bili boljši.
Se pa strinjam glede tega, da ta zmaga, kolikor mi je včeraj prinesla veselja, ne pomeni prav veliko, če potem zgubljamo pike proti raznim Brentfordom. Po premoru nas čaka Forest, ki je v katastrofalni formi, ravno prav da naletijo na charity fc.
Bivši igralci na skysports pravijo, da je bilo pričakovat slabši uvod glede na močno skrajšan preseason ter da pričakujejo, da bomo iz tedna v teden boljši. Iz njihovih ust v božja ušesa.
Se pa strinjam glede tega, da ta zmaga, kolikor mi je včeraj prinesla veselja, ne pomeni prav veliko, če potem zgubljamo pike proti raznim Brentfordom. Po premoru nas čaka Forest, ki je v katastrofalni formi, ravno prav da naletijo na charity fc.
Bivši igralci na skysports pravijo, da je bilo pričakovat slabši uvod glede na močno skrajšan preseason ter da pričakujejo, da bomo iz tedna v teden boljši. Iz njihovih ust v božja ušesa.