CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

spremljanje dogajanja v Premier ligi, pokalu FA in Ligaškem pokalu
RedMiner
Has thanked: 114 times
Been thanked: 97 times

Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2025/2026

Post by RedMiner »

Danes igramo?
blue222
Been thanked: 21 times

Post by blue222 »

Ko je šel Fofana ven prejmemo gol, sej ni moreš verjet. Tiste 30s. Drugače pa slabo kaže tole danes
RedMiner

Post by RedMiner »

Ne spacamo gola in ne menjamo. Naj mi nekdo to razloži
RedMiner

Post by RedMiner »

Smo pa zmagali po statistiki. Glede na xG smo zmagali 5:1.
sigismund
admin
Has thanked: 182 times
Been thanked: 355 times

Post by sigismund »

RedMiner wrote: 18 Apr 2026, 22:54Smo pa zmagali po statistiki. Glede na xG smo zmagali 5:1.
Gremo torej v pravo smer.
RedMiner

Post by RedMiner »

A se sploh zavedamo, da je naš projekt oddaljen 3 točke do 12. mesta? Verjamemo v projekt.

PS: 1-0 za Brighton.

Kako nizko smo padli. Res bi pa rad slišal en dober komentar s strani zagovornikov projekta na tem forumu. Sej ne rečem, vsak lahko zagovarja svoje, pa ni noben problem, to normalen človek spoštuje in razume. Jezi me pa to, da je bilo s strani teh uporabnikov 3/4 foruma označeno za debile, ljudi, ki nimajo širine, ne razumejo poslovanja velikih podjetij itd.

Čakam komentar.
demiensatlier
Has thanked: 145 times
Been thanked: 94 times

Post by demiensatlier »

Še pod Potterjem ne vem če smo bli tak slabi. Res prav z muko se spravim gledat naše tekme, to je najbolj žalostno, nobenega veselja, nobene volje, nobene prihodnosti trenutno ne vidim, marsikaj se mora spremenit da bomo na nivoju kjer smo dolgo bili.
blue222
Been thanked: 21 times

Post by blue222 »

Ah ja tole je katastrofa, razpad sistema. Še dva dni nazaj sem bral, da Bo Rosenior zagotovo ostal ampak po videnem težko verjamem. Mogoče menjava do konca sezone, da rešimo vsaj ligo Europa.
Trivinho
Has thanked: 219 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

RedMiner wrote: 21 Apr 2026, 21:08 A se sploh zavedamo, da je naš projekt oddaljen 3 točke do 12. mesta? Verjamemo v projekt.

Kako nizko smo padli. Res bi pa rad slišal en dober komentar s strani zagovornikov projekta na tem forumu. Sej ne rečem, vsak lahko zagovarja svoje, pa ni noben problem, to normalen človek spoštuje in razume. Jezi me pa to, da je bilo s strani teh uporabnikov 3/4 foruma označeno za debile, ljudi, ki nimajo širine, ne razumejo poslovanja velikih podjetij itd.

Čakam komentar.
Jah edn tak sm se js pocutu k sm biu debil k nism razumeu projekta niti poslovanja...
blueboy11826
Has thanked: 190 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Zame pričakovan poraz, naša podoba na igrišču pa je bila vseeno pod vsakim pričakovanjem. Odnosi klub-trener-igralci se zdijo neobstoječi. A bo Rosenior do konca sezone ali ne verjetno nima niti veze, ker se zdi, da igralci itak hočejo iz kluba (kdo jim zameri, pa čeprav je krivda tudi na njih).
Včeraj po tekmi so šli pred navijače in stali tam kar nekaj časa, kar se ne zgodi prav pogosto v PL, so mislili tudi s tem kaj sami sporočit?
KTBFFH
sigismund
admin

Post by sigismund »

demiensatlier wrote: 21 Apr 2026, 21:41Še pod Potterjem ne vem če smo bli tak slabi. Res prav z muko se spravim gledat naše tekme, to je najbolj žalostno, nobenega veselja, nobene volje, nobene prihodnosti trenutno ne vidim, marsikaj se mora spremenit da bomo na nivoju kjer smo dolgo bili.
Jst sm si 20 let prilagajal urnik za ogled tekem, še žena je to sprejela in sva tko planrala da je blo za tekmo vedno čas. Zdaj se mi pod novim vodstvom že drugič dogaja da se sploh ne brigam za tekme, prvič pod Potterjem, drugič pa zdej. Tako United kot Brighton nisem niti prižgal tekme ker sem točno vedel kaj bo, sej če maš eno zdravo oko in 5 možganskih celic točno veš česa je tale klub oziroma ekipa s trenerjem vred sposobna. Ni glih rocket science. :)

A se sploh zavedamo, da je naš projekt oddaljen 3 točke do 12. mesta? Verjamemo v projekt.

Čakam komentar.
Ne boš dočakal, boj z mlini na veter.

Razprave hitro postanejo osebne, namesto da bi ostalo pri argumentih. In govorim o ARGUMENTIH, vse kar smo bili servirani je bilo pa "dajte projektu čas". Argument 1A. Če pa je že kdo izrazil dvom v smer v katero gre klub je bil pa hitro označen kot toksičen ali nestrpen, čeprav gre za bolj pragmatičen ali previden pogled. Trivinhota so trije konstantno psovali tle na forumu, niti ni blo več važno kaj je napisal. No, na dolgi rok ma pa on prav. :)

Sam sem bil od začetka sicer optimist, veliko so zapravljali, nisem bil pa najbolj navdušen z recruitmentom, večinoma smo vlekli sem igralce za katere sem slišal prvič ali pa mogoče prej 1x bežno. Dočim Palmer se jim je pa dobesedno usral, ne bo me noben prepričal v to da so ga skavtali prej. Skepticizem je pri meni rastel zelo hitro, predvsem zato ker takšnega pristopa v evropskem nogometu še nismo videli v tej obliki, ja hudiča najbrž z razlogom ane. Vmes sem bil zelo vesel ko je Poch obrnu krivuljo navzgor, Maresca nam je prinesel lovorike in igralci so ga imeli radi, spet se je naselila pozitiva da mogoče pa res delamo nekaj prav, potem pa se je zgodilo kar se je.

Roseniorju osebno res nimam kaj zamerit. V bistvu so ga postavili v situacijo ki je več kot očitno nad njegovim trenutnim dometom, in od njega pričakujejo, da to izpelje. To bolj kot karkoli drugega kaže na pomanjkanje občutka pri vodstvu. Na koncu pa izpade kot da nosi vso težo on, čeprav ni edini ali pa glavni problem. In iskreno, takšnega pritiska in javnega izpostavljanja si verjetno ne zasluži, porinjen je bil v to.

Sej ne pomeni da ne želim da projekt uspe, ravno obratno, vseeno pa imam vedno hujše in sedaj že zacementirane pomisleke o tem ali je to prava pot. Še na začetku te sezone se je razprava prevečkrat oddaljila od nogometa in zdrave kmečke pameti bolj v smer "teorije projekta", vsaka kritika pa je bila hitro zavrnjena z "niso oni milijarderji ker so neumni" in pa "dajte projektu čas". Spet, čisto nenogometni argumenti, kot mnogi prej.

Seveda čas je pomemben, ampak hkrati obstaja tudi realnost na igrišču. In če določeni problemi vztrajajo dlje časa, je legitimno vprašanje, ali so stvari postavljene pravilno. To ne pomeni, da je vse slabo ali da ni potenciala, ampak da je treba znati tudi kritično pogledati situacijo. Kupovali smo igralce za pozicije kjer smo bili stacked, kritičnih pozicij pa nismo naslovili. Ampak ne, pri nekaterih to še ni bil dost velik red flag da vodstvo nima nogometnih ambicij.

Priznam, tudi sam sem se vmes vprašal, ali mogoče pretiravam, stopil korak nazaj in dal zadevi čas – sploh ker je bilo za kratek čas videti nekaj izboljšav. Ampak trenutno stanje je še slabše kot takrat, ko smo mislili, da je dno že doseženo.

Bi bilo pošteno pričakovati, da se zdaj tudi ti isti forumaši malo “posujejo s pepelom”? Ja, ampak se mi zdi da so šanse za to mizerno majhne. In "ocenite nas po 4 prestopnih rokih" smo v nedogled podaljševali, ko se je to izpostavilo se je vedno našlo 100 izgovorov zakaj je temu tako in da naj utihnemo. Fak, šele ko gledam za nazaj vidim kak bullshit je to bil. Edino če forumaši spet nimamo pojma in je bilo igrati samo 1 od 5 sezon v Ligi prvakov v bistvu plan all along. :)

Kar me najbolj moti, je nedoslednost v razpravah. Ko gre dobro (beri zmagamo 2 tekmi zapored, še zdaj se spomnim tega) se je hitro pojavil post “kje ste zdaj kritiki?”. Ko pa pride slabše obdobje, taisti glasovi magično utihnejo.

Nazadnje smo imeli tak slab span tekem leta 1993. Nazadnje ko je Chelsea 5x izgubil brez da bi zadel vsaj en gol pa je bilo baje leta 1912. Titanik je še plul po morju. Spusti to korito noter. :)
blueboy11826
Has thanked: 190 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Rosenior sack-an
KTBFFH
sigismund
admin

Post by sigismund »

Pripravite se na prihod Gary O'Neala.
RedMiner

Post by RedMiner »

Največja fora, da ni on glavni problem. Ne vidim pa kvalitetnega trenerja, ki bi zagrizel v to gnilo jabolko...
demiensatlier
Has thanked: 145 times
Been thanked: 94 times

Post by demiensatlier »

Pripeljite Joseja ! 😅
Post Reply