Razumljivo, pri 34ih bo rajši odigral še kako leto v evropskih tekmovanjih, kot pa se priključeval nekemu projektu, ki je trenutno brez njih.
Kako pa gledate na situacijo Enza? Real zavrača, da bi se zanimal zanj, Enzo pa baje zdej hoče potrditev iz kluba, da ciljamo na naslov al nekaj takega.
Torej Real ga ne bo kupoval, Enzo hoče stran, realno pa ne bo nihče plačal 140mil na kolikor smo ga ocenili.
Po pravici povedano imam poln kurac tega zmišljevanja in izsiljevanja igralcev (ki ga je čedalje več) - zakaj si pol podpisal 8 letno pogodbo? Bi pa takrat rekel, da daljše kot 3 ne boš zaenkrat.
Klub bi mogu take igralce poslat v U21, ampak razumljivo nočejo, ker jim bo cena samo padala. Nezadovoljne so pa na koncu obe strani.
Poletni prestopni rok 2026
- blueboy11826
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 85 times
Re: Poletni prestopni rok 2026
Ni nam uspelo podpisat izkušenega igralca, smo se pa hitro vrnili k temu, kar znamo najbolje.
Glede Enza, če ne želi bit tu, naj gre čimprej. Kdo bo plačal 120m£ je pa drugo vprašanje...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 189 times
Jst sm se samo bal da bo tale "manager" naslov sam na papirju. Model reče Želim Xhako in niti tega niso speljat, pa govorimo dobesedno o drobižu...kr slaba. Sunderland nam neuradno nagaja tudi zaradi lanske Marc Guiu situacije, ki se nam je več kot očitno ful splačala, Guiu je bil res doprinos. Samo da Alonso ne popizdi preden sploh pridemo do prvega treninga.
Klub je najel zunanjo agencijo da ocenijo koliko je naš front of shirt sponzor na dresu vreden in je ta nodvisna organizacija ocenila da v trenutnem stanju največ 35 MIO €. Mi zahtevamo med 50 in 60 MIO na sezono, zato smo še vedno brez sponzorja, očitno bomo šli še v 4. sezono brez, top poslovanje.
In še grb so nam spremenili, a ste to opazili?
CFC LDN
Klub je najel zunanjo agencijo da ocenijo koliko je naš front of shirt sponzor na dresu vreden in je ta nodvisna organizacija ocenila da v trenutnem stanju največ 35 MIO €. Mi zahtevamo med 50 in 60 MIO na sezono, zato smo še vedno brez sponzorja, očitno bomo šli še v 4. sezono brez, top poslovanje.
In še grb so nam spremenili, a ste to opazili?
- blueboy11826
Zaenkrat prestopni rok ne zgleda ravno dobro. Ajde je WC, bom počakal do konca, potem pa pričakujem (želim), da se začne nekaj konkretnega dogajat.

Tribuna > novice
KTBFFH
Se strinjam, tole z Xhako je kar slabo. Na to sceno z Guiujem sem že malo pozabil, sigurno pa ni pripomogla k dobrim odnosom.
Tud to, da spet vstopamo v sezono brez FOS sponzorja je dost bruka. Nismo znal vnovčit naziva klubskega svetovnega prvaka, po slabi sezoni pa še vedno pričakujemo nerealen denar. Razumem, da se Američani ne spoznajo na fuzbal in delajo glupe odločitve glede tega, ampak biznis naj bi pa obvladal kao. Premikov glede novega stadiona tudi ni...
Glede grba morm pa priznat, da me ne moti, kvečjemu mi je zdej še bolj ok. Realno, odstranli so notranje rumene in bele črte, pa odtenek modre je malo bolj močan, to je pa to. Prežvel smo leta 2005 dost bolj drastično spremembo grba, mislim, da bomo tud to
So pa v zadnjih letih grb spreminjal tudi drugi klubi (Villa, Everton, City, Pool,...) tko da ni to neka izjema
Tud to, da spet vstopamo v sezono brez FOS sponzorja je dost bruka. Nismo znal vnovčit naziva klubskega svetovnega prvaka, po slabi sezoni pa še vedno pričakujemo nerealen denar. Razumem, da se Američani ne spoznajo na fuzbal in delajo glupe odločitve glede tega, ampak biznis naj bi pa obvladal kao. Premikov glede novega stadiona tudi ni...
Glede grba morm pa priznat, da me ne moti, kvečjemu mi je zdej še bolj ok. Realno, odstranli so notranje rumene in bele črte, pa odtenek modre je malo bolj močan, to je pa to. Prežvel smo leta 2005 dost bolj drastično spremembo grba, mislim, da bomo tud to
So pa v zadnjih letih grb spreminjal tudi drugi klubi (Villa, Everton, City, Pool,...) tko da ni to neka izjema
- sigismund
- admin
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 189 times
Sprememba grba je bolj psihološka kot fizična, spreminjajo absolutno popolnoma vse kar se da, čakam da še pipe na WCjih zamenjajo samo zato ker so še iz prejšnje ere.
Men je najbolj sprememba fonta pisave grda, Times New Roman že na Win 98 ni bil več popularen.
Men je najbolj sprememba fonta pisave grda, Times New Roman že na Win 98 ni bil več popularen.
Osebno mi je zelo všeč logo na letošnjem dresu, lev s palico brez celotnega grba. Sama sprememba grba pa ravno ni velika. Poglejte novi grb Stoka.
- blueboy11826
Na dresu je tudi meni ok. Pri sami spremembi grba pa so, kot sem rekel, odvzeli detajle, kar ga vsaj meni naredi manj zanimivega.
Je pa res, da odkar so novi lastniki nevem, če smo enkrat na dresu imeli celoten grb v barvah kot so. Vedno nek bleščeč rumen, oranžen grb v 2eh barvah. Tudi nasploh okoli stadiona malo izginja naš grb in je povsod samo lev oziroma zraven še tisti glup cfc ldn.
Blue novi grb Stokea je bolj kot ne povratek na njihovega starega. Kar pa je glavna razlika - izvolili so ga navijači.
No ja, imamo večje probleme kot rahli popravki na grbu, ampak kot sem rekel, mi gre na živce, da morajo spreminjat čisto vsako stvar v klubu. Bi še razumel, če bi bili zelo uspešni odkar so prišli, tako pa...
Je pa res, da odkar so novi lastniki nevem, če smo enkrat na dresu imeli celoten grb v barvah kot so. Vedno nek bleščeč rumen, oranžen grb v 2eh barvah. Tudi nasploh okoli stadiona malo izginja naš grb in je povsod samo lev oziroma zraven še tisti glup cfc ldn.
Blue novi grb Stokea je bolj kot ne povratek na njihovega starega. Kar pa je glavna razlika - izvolili so ga navijači.
No ja, imamo večje probleme kot rahli popravki na grbu, ampak kot sem rekel, mi gre na živce, da morajo spreminjat čisto vsako stvar v klubu. Bi še razumel, če bi bili zelo uspešni odkar so prišli, tako pa...
KTBFFH