Glede rezultata sem seveda zadovoljen, sama igra me ni prepričala (še). Obramba zelo slabo. Acheampong zelo veliko napak danes, tudi Colwill in Lacroix sta plavala na trenutke. Se je pa zelo poznal prihod Enza v vezi. Že z Caicedom in Enzom, če ostane se bo tole zelo poznalo. Sprednji trije v redu, mogoče le je zmotila ležernost Rodgersa.
Je pa seveda razumljivo za prvo tekmo, da ni moglo vse štimat. V prihodnjih tekmah pričakujem Jamesa na Rcb, Palestra Rwb, Caicedo in Enzo veza pa seveda Penders v prvi.
CHELSEA MATCHDAY chat 2026/2027
- blueboy11826
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 90 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2026/2027
Res je blue, Colwill in Acheampong sta imela tekmo za pozabo. Je pa celotna obramba plavala, tukaj čaka Alonsa največ dela.
Caicedo nam je sigurno najbolj manjkal, kar pa se ne strinjam s tabo je pozicija Jamesa. Preprosto preveč izgubimo, če se ga tlači na štoperja. James mora na RWB, Palestra pa na levo stran (kjer je tudi že igral na pripravljalnih tekmah).
Caicedo nam je sigurno najbolj manjkal, kar pa se ne strinjam s tabo je pozicija Jamesa. Preprosto preveč izgubimo, če se ga tlači na štoperja. James mora na RWB, Palestra pa na levo stran (kjer je tudi že igral na pripravljalnih tekmah).
KTBFFH
- Chelsea_fan
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 18 times
sam se tudi ne bi strinjal z lezernostjo rogersa.. se mi je zdelo da se zelo trudi sprinta za vsako zogo.. sem imel obcutek da si res zeli pustiti dobr vtis
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 16 times
Ogledal sem si tekmo sinoci,tko bom reku, imeli smo kar sreco da se je dobro izslo da smo 3 pike izvlekli..bili smo tam tam in bi celo remi bil pravicen ampak sreca smo uzeli 3 pike.
Kar se igre tice, smo veliko plavali v obrambi in igrali mogoce prevec ne organizirano, ni blo igralca ki bi na sredini umiril zogo ali zadrzal da malo spusti tempo ko je bilo 3 : 1 za nas..
In smo potem prejeli se gol za 3 : 2.
Napad deluje zelo dobro Palmer, Joao Pedro, Rogers, mi je pa zal Estevaa ki rabi tekme in rabi minute, imam obcutek da se je tudi njegov izraz na obrazu deloval nemotivirano,...in lahko da naslednje leto ce nebo dobijal sanse ze kaksna Barca ali Psg zacne okol njega skakat...
Za golmana res nimam lepih besed, ker mi nebo nikoli zanesljiv vrhinski golman, sicer ima nekaj obramb ker se mu userje, ampak prevec napak dela za vrhunskega golmana..
Uvod v prvenstvo 6 od 10 tock...
Upam da je alonso vidu napake in da popravi in da zacnemo igrat bolj zanesljivo..
Kar se igre tice, smo veliko plavali v obrambi in igrali mogoce prevec ne organizirano, ni blo igralca ki bi na sredini umiril zogo ali zadrzal da malo spusti tempo ko je bilo 3 : 1 za nas..
In smo potem prejeli se gol za 3 : 2.
Napad deluje zelo dobro Palmer, Joao Pedro, Rogers, mi je pa zal Estevaa ki rabi tekme in rabi minute, imam obcutek da se je tudi njegov izraz na obrazu deloval nemotivirano,...in lahko da naslednje leto ce nebo dobijal sanse ze kaksna Barca ali Psg zacne okol njega skakat...
Za golmana res nimam lepih besed, ker mi nebo nikoli zanesljiv vrhinski golman, sicer ima nekaj obramb ker se mu userje, ampak prevec napak dela za vrhunskega golmana..
Uvod v prvenstvo 6 od 10 tock...
Upam da je alonso vidu napake in da popravi in da zacnemo igrat bolj zanesljivo..
Sam sem za Jamesa na Rcb, ker mi je boljši kot pa Fofana. Verjetno lahko od tam tudi prehaja na CM. No ja, imamo tudi še Alselmina in Sarra.
- demiensatlier
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 35 times
Sem gledal celo tekmo, lepo je blo gledat naše v napadu, najbolj sem opazil drugačnega Palmerja, tistega ki smo ga poznali od začetka ko je prišel, prav vidi se mu da je prihod Rogersa pozitivno delovalo na njega, Joao Pedro je pa tako ali tako klasa. Malo je še bla premešana postava, upam da je zato obramba na trenutke plavala z golmanom na čelu, tu nas čaka še veliko dela. V primeru odhoda Enza tudi ne vem kdo bi ga lahko nadomestil, upam da najdemo kako rešitev.
Manjši napredek se vidi, ampak kaj več bomo videli čez par tekem, da vidimo v katero smer gremo.
Manjši napredek se vidi, ampak kaj več bomo videli čez par tekem, da vidimo v katero smer gremo.