Tega Barcelona ne bo videla
4 - David Luiz
Re: 4 - David Luiz
Barcelona eyeing David Luiz? Yeah, sure
, pa če tudi kot sem nekje prebral nam dajo 150 miljonov funtov, he he.
- damjan1120
stass wrote:50 mio + Messi pa smo zmenjeni.
Rajši 50 milijonov+ Xavi ali pa Iniesta kot pa palček =)
Drugače pa res upam, da so to bučke =)
- damjan1120
stass wrote:Ne maram Inieste
hahah jaz pa Messija =) sej Inieste tud ne sam bi rajši videl njega v CFC-ju kot pa Messija =) še rajši pa Xavija =))) Xavi-Lampard naveza haha en bi podajal drugi pa zadeval =D
Jo... pred sabo imata še 10 let aktivnega igranja...damjan1120 wrote:
hahah jaz pa Messija =) sej Inieste tud ne sam bi rajši videl njega v CFC-ju kot pa Messija =) še rajši pa Xavija =))) Xavi-Lampard naveza haha en bi podajal drugi pa zadeval =D

[youtube]EHkGhEexNcI&feature[/youtube]
A so na glavo padli ponujajo 27 miljonov itak ni naprodaj.
A so na glavo padli ponujajo 27 miljonov itak ni naprodaj.
David Luiz je res car poglejte koga je oblekel v Chelsea shirt za trening pred Ligo prvakov.

Brazilski DM Marcelo Ribeiro verjetno ima kaj skupnega z agentom Wagner Ribeiro (zastopnik za Neymara).

Brazilski DM Marcelo Ribeiro verjetno ima kaj skupnega z agentom Wagner Ribeiro (zastopnik za Neymara).
- damjan1120
We've kept 13 clean sheets this yr, Luiz started 11 of those games at average of a clean sheet every 2.45 games, without him we average 6.
Some Luiz stats for you. Of the games he's started we've conceded on average 0.89 goals per game. Of those he didn't start, we conceded 1.33.
DL
Some Luiz stats for you. Of the games he's started we've conceded on average 0.89 goals per game. Of those he didn't start, we conceded 1.33.
DL
Po eni strani mu dam prav, po drugi naj pa neha s takimi sranji v javnosti, ker lahko pride še do veliko večjih kreganj. Prav tako pa naj raje najprej pred svojim pragom pomete in začne igrati obrambo. Glede na pretekle izjave trenerjev se mi lamps ne zdi igralec, ki bi rd bil priviligiran bi oz. zaradi tega manj delal na treningu ipd. Po tistih izjavah je celo on eden bolj delovnih nogometašev. Kakorkoli Lamps naj se zresne, podredi ekipi, Luiz pa začne malo bolj paziti na obrambo pa je že pol narejeno.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!