fejk da večga ni
Eden Hazard
Re: Eden Hazard
prava stran je MANUTD.COM. Ta stran je pa RNANUTD.COM.

Future is bright, future is blue.
nastja8 wrote:prava stran je MANUTD.COM. Ta stran je pa RNANUTD.COM.
Drugače pa srčno upam, da se Hazard odloči za Chelsea (seveda mu bodo morali ponuditi kar konkretno ponudbo), ker je včeraj s svojim hat-trickom znova dokazal, kakšen igralec je
- davidluiz4
Popolnoma se strinjam s tabo!ESSIEN wrote:
pa kaj ma to veze zdaj???
prvo se torres začne bogega delat in nardi dramo povsod, zdaj se pa kle en hazard, k nima pol kur.. veze z našo ekipo neki preserava...
mi smo zmagovalci lige prvakov in ne razumem zakaj se sedaj ukvarjate z nekimi neumnostmi, namesto da bi v miru proslavljal največji klubski uspeh...
klub bo že uredil kar se kadra za naslednjo sezono tiče, mi je v tem trenutku prav vseeno koga bodo kupil in koga ne, sedaj je konec sezone in proslavljajmo zmage, ne pa kvazi hazarda
nism nč slabga mislu s tem ko sem tole napisal, samo se mi zdi malo bedasto vseskupaj, pa brez zamere.
Takih ki jamrajo in se odločajo glede na to izide finala lige prvakov ne rabimo v klubu.
Rabimo igralce, ki so 2000% predani klubu, srčni, strastni, borbeni, neumorno, drogbajevski....like naš king DD
JT Captain Leader LEGEND !
- Reichenburg
No glih predan ni da na svoja leta postavlja nerealne zahteve. Sploh pa kako je Drogba 2000% za klub če se motivira samo še za velike tekme. To je zame prej 20% 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Verjetno City ponuja daleč največ denarja, Chelsea pa United pa nekje podobno vsoto.
Je še zelo mlad in zato upam da ve, da bo imel v karieri priložnost zaslužiti še veliko denarja in gre tja kjer bo redno igral; torej k nam
. Pa še naslov lige prvakov bo imel priložnost branit.
Je še zelo mlad in zato upam da ve, da bo imel v karieri priložnost zaslužiti še veliko denarja in gre tja kjer bo redno igral; torej k nam
Jenko zdle si me pa skor.. šaljivecrck2own wrote:Evo, Hazard je podpisal....... avtogram navijaču

I WAS THERE WHEN WE WON IT!