Vaše želje glede prestopov
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Re: Vaše želje glede prestopov
ja najbol da pol kupujemo igralce in jih posojamo in pol nimamo koristi od njih...primer : Benayoun, ta golman k bran v atletiku, Lukaku, pol De Brujne,..ta način je men katastrofa kar delajo...
usi govoril da je Lukaku naslednik Drogbaja a zdej hočjo kupt Pipito, Cavanija...
usi govoril da je Lukaku naslednik Drogbaja a zdej hočjo kupt Pipito, Cavanija...
- jernej1989
to je res ...samo Abramovič ma svoje fore...in pritiska preveč...njemu ni všeč dolgotrajno delo...on hoče takoj uspeh ...to je mogoče pri njemu napaka
BLUE IS THE COLOR
Cech/Turnbull/Hilario
Ivanović/(Corchia/Inkoom) - Terry/Luiz - Cahill - Cole/Bertrand
Mikel/Romeu - Ramires/Lampard/Meireles
Hulk/Marin - Mata/Dembele - Hazard/De Bruyne
Torres/Sturridge/Lukaku
Eden Hazard in Marko Marin sta že naša, glede ne pisanje medijev in vse govorice pa domnevam, da bo v kratkem podpisal tudi Hulk. Namesto Modrića bi js osebno raje vidu, da "ukrademo" Dembeleja, ki bi se ga dalo dobit za okrog 10M. Je odličen igralec, siguren na žogi, Martin Jol pa ga je v drugi polovici sezone uporabljal na položaju centralnega vezista, kjer se je odlično znašel. Tudi proti nam (1:1) je pokazal zelo dobro predstavo. Je uporaben na več položajih, tako da nam to odpira dodatne možnosti v rotaciji (Marin na AMC, Dembele na MC, Ramires na krilo, ...).
Js osebno v ekipi ne vidim več Bosingwe in Ferreire, zato bi pripeljal mladega desnega bočnega branilca za backup. Odlična naložba bi bil Samuel Inkoom, ki je pri Dnipru zelo nezadovoljen in želi oditi. Razlog je spor s trenerjem, ki ga ni pustil na reprezentančno tekmo. Kot druga izbira na tem položaju bi bil zame odličen tudi Sebastien Corchia (Sochaux), ki je zelo hiter in borben, morda mu le nekoliko primankuje fizične moči za PL. Se mi zdi, da Van der Wiel ali Azpilicueta ne bi ravno sprejela vloge backupa.
Ivanović/(Corchia/Inkoom) - Terry/Luiz - Cahill - Cole/Bertrand
Mikel/Romeu - Ramires/Lampard/Meireles
Hulk/Marin - Mata/Dembele - Hazard/De Bruyne
Torres/Sturridge/Lukaku
Eden Hazard in Marko Marin sta že naša, glede ne pisanje medijev in vse govorice pa domnevam, da bo v kratkem podpisal tudi Hulk. Namesto Modrića bi js osebno raje vidu, da "ukrademo" Dembeleja, ki bi se ga dalo dobit za okrog 10M. Je odličen igralec, siguren na žogi, Martin Jol pa ga je v drugi polovici sezone uporabljal na položaju centralnega vezista, kjer se je odlično znašel. Tudi proti nam (1:1) je pokazal zelo dobro predstavo. Je uporaben na več položajih, tako da nam to odpira dodatne možnosti v rotaciji (Marin na AMC, Dembele na MC, Ramires na krilo, ...).
Js osebno v ekipi ne vidim več Bosingwe in Ferreire, zato bi pripeljal mladega desnega bočnega branilca za backup. Odlična naložba bi bil Samuel Inkoom, ki je pri Dnipru zelo nezadovoljen in želi oditi. Razlog je spor s trenerjem, ki ga ni pustil na reprezentančno tekmo. Kot druga izbira na tem položaju bi bil zame odličen tudi Sebastien Corchia (Sochaux), ki je zelo hiter in borben, morda mu le nekoliko primankuje fizične moči za PL. Se mi zdi, da Van der Wiel ali Azpilicueta ne bi ravno sprejela vloge backupa.

saj za Bosingwo je odhod baje že potrjen ...
za RB pa mi rabimo starterja, ne backup! Ivanovič je CB, ki se pač dobro znajde tudi na boku, ni pa on klasični RB, vsaj po mojem mnenju. Itak pa rabimo 4 CB ki so sposobni igrat to pozicijo, oz če je Bane rotacija tudi za RB, imamo 3.5 centralnih branilcev. Pa še Terry ni več rosno mlad, in ne bo mogel odigrat tolko tekem kot letos.
Van der Wiela naj kar probajo pripeljat, in naj on začenja na RB. Ivanovič naj ga tam menja, ko bo na CB začel Terry.
za RB pa mi rabimo starterja, ne backup! Ivanovič je CB, ki se pač dobro znajde tudi na boku, ni pa on klasični RB, vsaj po mojem mnenju. Itak pa rabimo 4 CB ki so sposobni igrat to pozicijo, oz če je Bane rotacija tudi za RB, imamo 3.5 centralnih branilcev. Pa še Terry ni več rosno mlad, in ne bo mogel odigrat tolko tekem kot letos.
Van der Wiela naj kar probajo pripeljat, in naj on začenja na RB. Ivanovič naj ga tam menja, ko bo na CB začel Terry.
js sn zato da sploh več ne kupmo...poglejte kaj že mamo:
cech/turnbull/hilario/courtis
ivanovič/vaan aanholt-luiz/hutchison-terry/cahill-cole/bertrand
romeu/meireles/lampard-mikel/essien
mata/hulk-ramires/kakuta/mceachran-hazard/marin/de bruyne
torres/sturridge/lukaku
to če bi igrali 4-2-3-1....po mojem mamo veliko potencialnih mladih in več sploh ne rabmo kopuvat...naj lepo dobivajo po 15 min na tekmo...enkrat mormo začet...drugače pa bomo imel že tak veliko kvalitetnih menjav...
cech/turnbull/hilario/courtis
ivanovič/vaan aanholt-luiz/hutchison-terry/cahill-cole/bertrand
romeu/meireles/lampard-mikel/essien
mata/hulk-ramires/kakuta/mceachran-hazard/marin/de bruyne
torres/sturridge/lukaku
to če bi igrali 4-2-3-1....po mojem mamo veliko potencialnih mladih in več sploh ne rabmo kopuvat...naj lepo dobivajo po 15 min na tekmo...enkrat mormo začet...drugače pa bomo imel že tak veliko kvalitetnih menjav...
- loonymcgreat
ja sej jz tut mislim da mamo komplet ekipo. zihr bomo na zacetku igrali 4-2-3-1 in za 2 osrednja vezista je na voljo Lampard, Mikel, Essien, Ramires, Meireles, Romeu. Essien verjetno (upam) da gre ampak vseeno je tu guzva in nevem kdaj bo McEachran dobil kaksno sanso :/
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Mlajši nej dobijo priložnost v CC do konca ...Ne morjo bit pa nosilci ekipe v premier ligi in ligi prvakov ...
BLUE IS THE COLOUR!!!
Mislim da ne igra lahko LB ali CB, zato pa Hutchinson in Luiz lahko igrata RB.
Luiz je enkrat igral na RB in ravno na tekmi, ki smo si jo nekateri ogledali v živo (vs. Stoke). Na tej tekmi je pokazal da ne zna igrat na RB in verjetno ga zato od takrat naprej tudi nismo več videli na tej poziciji 
Luiz je v Benfici igral tako CB , kot RB in po eni tekmi ne moreš obsojat igralca, drugač bi pa on lahko igral na različnih pozicijah.
Sicer bo pa čas pokazal a Luiz lahko igra na RB.
Je pa tukej še odličen talent Todd Kane, ki gre na priprave z prvo ekipo.
Sicer bo pa čas pokazal a Luiz lahko igra na RB.
Je pa tukej še odličen talent Todd Kane, ki gre na priprave z prvo ekipo.
- jernej1989
ma sej ni važn kje kdo igra...tut bosa je igral na centralnem in je igral odlično !!!... tko da bomo vidl kk bo kej po pripravljalnih tekmah...in upam da res kupmo Hazarda pa Hulka...
BLUE IS THE COLOR
Aiden McGeady anyone 
Morm priznt, da sem ga šele prvič opazu pred kratkim. Ampak mal gledam posnetke tekem in je res kvaliteten igralec
Morm priznt, da sem ga šele prvič opazu pred kratkim. Ampak mal gledam posnetke tekem in je res kvaliteten igralec

- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Jst bi raj Adama Johnsona, ki ga bo baje City dau na market za okol 10 milijončkovjernej93 wrote:Aiden McGeady anyone