Sporočanje preko SMS-ov
Re: Sporočanje preko SMS-ov
Bogdaj,
Prijaznega navijača/navijačico bi prosil, če mi lahko jutri za tekmo CS-a pošlje postavo in info o morebitnih golih. Odhajam na zaslužen dopust...
Hvala!
Prijaznega navijača/navijačico bi prosil, če mi lahko jutri za tekmo CS-a pošlje postavo in info o morebitnih golih. Odhajam na zaslužen dopust...
Hvala!
It`s not just supporting, it`s obsession...
dobišProfesor wrote:Bogdaj,
Hvala!
- The blues11
rabu bi sms za tekmo proti wiganu ? gremo na en piknik
, HVALA ZA VNAPREJ !

- The blues11
RedMiner wrote: dobiš(sam za cifro bi prosu
)
aja.. čis pozabu 031-896-474

- branko1993
Bi prosil za SMS obveščanje za današnjo tekmo proti Readingu. 051 329 642, Hvala 

- The blues11
branko1993 wrote:Bi prosil za SMS obveščanje za današnjo tekmo proti Readingu. 051 329 642, Hvala
dobiš

Še kdaj če boš rabil.Profesor wrote:Rover, najlepša hvala za ažurne sms-je! Maš enga zelenkota v dobrem z moje strani!
Ni problema, dobišProfesor wrote:Prosim za sms danasnje tekme. postava, goli itd.
Postaviti moram tri mlaje in nimam casa za tekmo....![]()
031 894 383 hvala!
Saj sem babo napizdil, kva se more ženit takrat k je fuzbal!mozirjan wrote:Torej se ti obeta zabaven večerti kr zalij zmago, jaz ti bom samo sporočil kakšna bo zmaga
It`s not just supporting, it`s obsession...
- loonymcgreat
če bi bil ti ženin bi bil ta post še bolj smešen 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
prosim če še meni en pošlje sms postavo,gole,..ker me nebo doma
040 631 963

Bom jaz Profesorju, ti daj pa Sandijumozirjan wrote:Astro, boš ti poslal, al pošljem js?